bencede biize ne ama iste esim yani hemen tmm dedi varicek zatn ben biliorum bosuna kavga etmicm bunuun icin sonra kac gun kus kalio benle bende nefret ediom kus kalmaktanSiz dururken kayınvalideniz mi gidecek tatilezor durumda olsa ihtiyaç için istese anlarımda tatil için de garip ben olsam kabul etmem parası varsa gitsin tatile yoksa gitmesin size ne ki
kizlarr cok sinirliyim valla kayinvalimdeydik biraz once esimle konustular baya bi sonra geldi dediki yazin 3 ay tatil yapmak icin para istiyor ne sacma yaa kendi evi var kendi geliri var herseyi alio edio bizim ne evimiz var nede ben calisiyorum tek maasla gecinioruz bide para istiyo kendi tatili icn sinirdn kizardim bsi diyemedim valla oofff
cnm zatn bugun bitirdm sinirimi kendi kendime aslinnda daha cok konusup kavga ederdimde bosver dedim versn parayi ama ben tatil diyince hele bisey desin ozmn kiyamet isteLafa gelince bunlar ogullarini gelinlerinden daha fazla dusunen anne tipleridir ama nerdee dara dustunmu yaninda olan yok ozellikle sunu gordum cok kalabalik ailelerde bu sorun dahaa cok keske cok para olsada kapatabilsek agızlarini.. Takma esin gereken cevabi veremiyorsa sen hic dusunme bence
artik dusunmuorum zaten hele bi yaz gelsin ben tatil diyince o bana bisye desin varya gorsun ozman kiyameti nerdn geldigini sasirirLafa gelince bunlar ogullarini gelinlerinden daha fazla dusunen anne tipleridir ama nerdee dara dustunmu yaninda olan yok ozellikle sunu gordum cok kalabalik ailelerde bu sorun dahaa cok keske cok para olsada kapatabilsek agızlarini.. Takma esin gereken cevabi veremiyorsa sen hic dusunme bence
bencede biize ne ama iste esim yani hemen tmm dedi varicek zatn ben biliorum bosuna kavga etmicm bunuun icin sonra kac gun kus kalio benle bende nefret ediom kus kalmaktan
minik kelebek arkadasim bende aynii senin gibi dusunuyorum valla banada sacma gelen seyleri sen aciklamissin net olarak sagol ama insanlar burda beni yanlis anliolar yok annesi verir fln bana sacma gelen tek gelirle ve kirayla arti borcla bizden para istemesi cnmm ustelik kendi keyfi icin bana yarari yok yani ayrica 3 ay kalicagina 1 ay kalsin sanki olucek kalmazsa tobe tobe parasi yoktur demis bazi arkadaslar nsl yok. yoksa insan nsl 3 ay tatil dusunur
erkek ailelerinde genelde baya bi rahatlik oluyo cnm bizde gelinler sanki cekmek zorundaymisiz gibi davraniolarkadinin maasi varmis , yani ihtiyacli degil ki keyfii istiyor. ayni bizim durum gibi 2 senedir cekmedigimiz sikinti kalmadi , borc öde , sikinti cek ordan al buraya yama kimseden bir sey beklemeden... simdi birkac ay oldu esim iiy bir maasla ise girdi, esimin babasi hemen" e ee artik bilet paralarimizi sen ödersin" demis !
yani sinir olmada naap yani !
hyr arkadasim ztn evi emekli maasi var toplam 1100 fln giriodur evine yani ona yetmiosa artik yuh dimi bide iste gecen gun gittigimmzde kendine birsuru seyler almms onlari gosterio bari gostermede para istemeye yuzun olsn param yok diosan eger dimi amaKayinvalidene söyle calissin, parasini yesin.
Yok öyle beles yasayayim.
Insan gencken yasliligini emekliligini düsünecek.Avrupada millet 70 yasina kadar calisiyorlar....yok öyle evde oturup toto büyütme
İyi de parası olsa neden istesin ki demekki yok. 500 lira da çok aman aman bi para değil yani. Yaşlı başlı kadınların daha çok ihtiyacı var temiz havaya.Gençkende gittiğini hiç sanmıyorum. Bencillik bence.
bide kizlar su var ogun onlara gittigimizde evine kendine neler almis her gordugum sey yeni yani sasirdim sonra para isteyince sok oldm cunku paran var belli harciosun heryere hala bide para istiosun aldigi seyleride gelip gosterio ozmn sakla baride inandirici ol biraz dimi ama?
forumdaki k.valide sayısı artmış gibime geliyor. eşinden kaynaklanıyor bu. kendinde demişsin verecek diye. bırak versin artık.
birde şunu anlamıyorum. oğlunu büyütmüş etmiş, doğru. ya biz bayanları analarımız babalarımız sokağa mı salıyor. kız annelerine babalarına nasıl davranılıyorsa, erkek aileleride öyle davranılmalı. fazlasını beklemek olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?