kayinvalidem tatil parasini bizden istedi

Siz dururken kayınvalideniz mi gidecek tatile zor durumda olsa ihtiyaç için istese anlarımda tatil için de garip ben olsam kabul etmem parası varsa gitsin tatile yoksa gitmesin size ne ki

Siz dururken kayınvalideniz mi gidecek tatile zor durumda olsa ihtiyaç için istese anlarımda tatil için de garip ben olsam kabul etmem parası varsa gitsin tatile yoksa gitmesin size ne ki
bencede biize ne ama iste esim yani hemen tmm dedi varicek zatn ben biliorum bosuna kavga etmicm bunuun icin sonra kac gun kus kalio benle bende nefret ediom kus kalmaktan

Lafa gelince bunlar ogullarini gelinlerinden daha fazla dusunen anne tipleridir ama nerdee dara dustunmu yaninda olan yok ozellikle sunu gordum cok kalabalik ailelerde bu sorun dahaa cok keske cok para olsada kapatabilsek agızlarini.. Takma esin gereken cevabi veremiyorsa sen hic dusunme bence

cnm zatn bugun bitirdm sinirimi kendi kendime aslinnda daha cok konusup kavga ederdimde bosver dedim versn parayi ama ben tatil diyince hele bisey desin ozmn kiyamet iste

artik dusunmuorum zaten hele bi yaz gelsin ben tatil diyince o bana bisye desin varya gorsun ozman kiyameti nerdn geldigini sasirir

bencede biize ne ama iste esim yani hemen tmm dedi varicek zatn ben biliorum bosuna kavga etmicm bunuun icin sonra kac gun kus kalio benle bende nefret ediom kus kalmaktan

konu sahibi arkadaşı kesinlikle haklı buluyorum sonuçta istenen para sağlık problemi yada banka borcu yada ev almak iş kurmak için istenen bir para değil! paranın miktarıda önemli değil burda oğlu aylıkla zor geçinen borç ödeyen ev geçindiren biri sorumlulukları var keyfi ihtiyaçtan tatile gidicem diye para mı istenir düşüncesizlik! şimdi eşim yanımda ona sordum bu konuyu annenler tatile gidicez bize para ver dese verirmiydin?vermezdim heralde dedi! peki tek maaşla geçinen bir aile olsaydık ve senin borçların olsaydı istediği para 3 aylık bir tatil için olsaydı dedim aslaa vermem dedi tatil parasını vereceğime borcuma bi derdime parayı yatırırım dedi! yani bence eşin o parayı vermeyi reddetmesi gerekirdi

Son düzenleme:
yaseku arkadasim valla esin akilli adam yani ama beniim ki saf salak mi anlamdim gitti bide bugn bana dio ki o benim ailem yardim ederim sanane ztn bu evliliktn pekte umutlu degilm baska sorunlarda var aramizda bole giderse sonu belli bizim evliligin sacma sapan bir aileyle ugrasmaktn yoruldm bende kaldiramicm bu gidisle

kadinin maasi varmis , yani ihtiyacli degil ki keyfii istiyor. ayni bizim durum gibi 2 senedir cekmedigimiz sikinti kalmadi , borc öde , sikinti cek ordan al buraya yama kimseden bir sey beklemeden... simdi birkac ay oldu esim iiy bir maasla ise girdi, esimin babasi hemen" e ee artik bilet paralarimizi sen ödersin" demis !

yani sinir olmada naap yani !

Annesinin tatili öyle gideyim de ayaklarımı kuma koyayım da romatizmam geçsin rahatlayayım değil anladığım kadarıyla.
Öyle bile olsa 3 aylığına kime güvenip gidiyo?Bilmiyo mu çocuğu kirada tek maaşla geçiniyo para biriktirmesi gerekiyo borcu var.
Valla senin de oraya geleceğini düşünerek istemiş olsa bile (ki hiç sanmam) istenmesi saçma.Ağırlayabilekse çağırır,ağırlayamayacaksa çağırmaz o kadar...
Eşin veriyosa boşver bişey söyleme,belki k. validen de vazgeçer,yaza daha çok var Boşu boşuna papaz olmayın bu muhabbetten

Herşeyin bir sırası ve zamanı olmalı, çocuk büyütmek demek ondan herşeyi istmeye hakkımız olduğunu ve bunun normal olduğu anlamına gelmez...

Son düzenleme:
forumdaki k.valide sayısı artmış gibime geliyor. eşinden kaynaklanıyor bu. kendinde demişsin verecek diye. bırak versin artık.

birde şunu anlamıyorum. oğlunu büyütmüş etmiş, doğru. ya biz bayanları analarımız babalarımız sokağa mı salıyor. kız annelerine babalarına nasıl davranılıyorsa, erkek aileleride öyle davranılmalı. fazlasını beklemek olmaz.

erkek ailelerinde genelde baya bi rahatlik oluyo cnm bizde gelinler sanki cekmek zorundaymisiz gibi davraniolar

Kayinvalidene söyle calissin, parasini yesin.
Yok öyle beles yasayayim.
Insan gencken yasliligini emekliligini düsünecek.Avrupada millet 70 yasina kadar calisiyorlar....yok öyle evde oturup toto büyütme

minikkelebek arkadasim hyr ztn oraya gitme sebebi geziyim denize giryim bisikletle dolasiim arkadaslarla gece diisari cikiyim amac bu cnm yasli degil pek hastada degil keyfine gidio yani dedim ya baska 3 tane daha cocugu var ama sadece benim kocmdn istio gelde cildirma yani bizimde orda kalicagimizi dusunuosa bile sormasi lazim gelickmisinz die ztn o kadinin bu ilk hatalri degil bi kac kere daha para istemis ozman birikms paramiz vardi vermis esim bendnn gizliii sonra soledi bana ama o para borcms ztn aldi

Kayinvalidene söyle calissin, parasini yesin.
Yok öyle beles yasayayim.
Insan gencken yasliligini emekliligini düsünecek.Avrupada millet 70 yasina kadar calisiyorlar....yok öyle evde oturup toto büyütme
hyr arkadasim ztn evi emekli maasi var toplam 1100 fln giriodur evine yani ona yetmiosa artik yuh dimi bide iste gecen gun gittigimmzde kendine birsuru seyler almms onlari gosterio bari gostermede para istemeye yuzun olsn param yok diosan eger dimi ama

bide kizlar su var ogun onlara gittigimizde evine kendine neler almis her gordugum sey yeni yani sasirdim sonra para isteyince sok oldm cunku paran var belli harciosun heryere hala bide para istiosun aldigi seyleride gelip gosterio ozmn sakla baride inandirici ol biraz dimi ama?

evet hayatım çok para değil hatta benim için kıyafet parası bile değil çünkü ben çalışıoorum eşim cumhuriyet savcısı paramız var ok ama bak bu kızcağız ev hanımı tek maaş için bu çok para gerçekten...
hem tatil için istenen bir para bu hastalık için borç için alllah göstermesin kötü birşey için olsa amenna bebeğim anlıyorum seni de...

ama bu insanları da düşünmeli 3 ay değilde 1 ay temiz hava alsın ama kimseyi zora sokup hakkını gasp etmesin dimi ama??

sen sakin ol istemediğin sözleri sarfetme sakın canım dediğim gibi sen kötü olursun sakin ol herzaman sinirlen burada yaz anlat tanımadığın insanlara içini dök ama ona ve annesine bişi deme ben çok çemkirdim zamanında çalıştığım halde söz hakkım olmadı maalesef kadın olunca böyle oluyor çiftestandart bu ama sakin olmalıyız melek olmalıyız anlıyosun beni sen... bırak versin bırak... ikinciye üçüncüye tekrarlayamaz ama şimdi engel olursan yarın öbür gün üç kuruşu anamdan kıskandın esirgedin durumuna düşersin akıllı davranmalısın ve de dikkatli... buna müsade ettiğinde kozun olacak elinde kafayı çalıştır...

valla seni alkışlıyorum kızların anaları sokağamı salıyoda hiç para pul istemiyolar bişi beklemiyolar üstelik kızları damatları borç öderken zor durumda kalınca kendi ceplerindekini veriyolar ..

monalisa cnm ztn gidip konusmam nedeni ise aramiza bir mesafe koydum onlarla cok samimi olmak istemiiyorum tartissam sonra onlarda bana rhatca cemkiriler hicbisy demicem yni versin ztn bn yeri gelnce konusurm bende sabredicm beklicm hele biz yaz glsin para verilsn ozmn bakim olaylara ona gore tepki vericm bende bekledeyim suan cnmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…