Kayınvalidem Ümreye Giderken ..

aynen orada oturuyoruz bız . ferace için anneme mahmut paşadan alıyoruz gıdelım dedi sanırım bu hafta gıtmemız lazım , Şubatın başında gidecek

Evet önceden hazırlasanız iyi olur. çünkü son zamanda gelen giden olacağı için dışarı çıkamayabilirsiniz.

Teşekkür ederim canım .
Allah kabul etsin öncelikle.
Ferace isteyip istemediğini öğreneceğim , bir bohca bir mıktar para ve sadaka için para cok mantıklı ve makul gozukuyor.
Buarada Ege için bizde para gönderip sadaka niyetine dagıtmasını istemiştik bir komşumuzdan. Buarada pek cevresı yok komsuları sadece giderkende kafileyle edirneye gidecek havalimanına gelecek Uğurlayamayacağız ancak havalimanına gideriz cunku ben esım ve kaynımlar hepimiz calısıyoruz
Bakalım nasıl olcak

güneş gözlüğüde götürsün mutlaka:)
Hatırlatayımda orada masraf etmesin

Buarada kayınvalıdem bız kımseden bısey ıstemıyoruz kımseyede bısey getırmeyız gıbı bısıler soylemısler ancak annemde benım aldıgımı begenmez o dıyerekten 100 tl verecek. Uygun geldı bana da dımı?

Evet önceden hazırlasanız iyi olur. çünkü son zamanda gelen giden olacağı için dışarı çıkamayabilirsiniz.
Hayırısıyla gidip dönmeyi nasip etsin Allah inşallah bakalım nasıl olacak .

Sağ ol
Cute bunu kayınvalidene anlat istersen
İlle beyaz diyosa da, sen bi tane siyah hediye et. Orda lazım oluyormuş, giydikçe seni yad eder

canım onlar çarşaf giyip peçe taktıkları için başını normal kapatsan bile erkekleri o kadar yobaz ki mal mal bakıyorlar.. o yüzden dikkat çekmemek için ben siyah ferace giydim siyah şık bir şal bağladım ve birde güneş gözlüğünü taktım.

ohh misss..

bir tane feracem vardı siyah birde beyaz pardesü gibi birşey almıştım..içime içimi belli etmeyecek tişörtler giydim :)

Hayırısıyla gidip dönmeyi nasip etsin Allah inşallah bakalım nasıl olacak .

İnşallah Rabbim utandırmadan gidip gelmeyi nasip etsin. Bebeğinizde hayırlı olsun bu arada, dün karar verdin bugün hamilesin maşallah çok sevindim adına :)

Para versen bi de beyaz bi tülbent. Evini temizleyemezsen temizlikci tutarsin. Kurabiye poğaça vs. vs. Yap dolaba at.
Çünkü gelen giden çok olur daha sonra ugrasmazsin. Gelincede tatlı yaparsın.
Benm kp de gidecek haftaya ben öyle yapıcam geçen sene de gitti öyle yaptm rahat oluyo dolaptan çıkardım ısıtinca tap taze oluyo

Hemde siyah oldugu ıcın rahat edıyor ıcım gozuktu derdı olmaz herhalde .
Kayınvalıem sanırım oraya yerlesecek kadar yanında esya goturur Acaba hangı otelde kalacaklarmıs ogrenseydım bakardım aslında

Hemde siyah oldugu ıcın rahat edıyor ıcım gozuktu derdı olmaz herhalde .
Kayınvalıem sanırım oraya yerlesecek kadar yanında esya goturur Acaba hangı otelde kalacaklarmıs ogrenseydım bakardım aslında
cidden bak bana yaz,ben iyi bilirim oraları hangi turla gidiyor

Feraceyı bılıyorum annemde var
boncuklu taslı fılan
ıcıne ne gıyecek pantolon babında soruyorum
ay sanırım kayınvalıemın hıc bıseyden haberı yok
Oyle beyaz elbıse ferace yerıne gecmıyor anladıgım kadarıyla ya da uzerıne ferace gıymek zorunda

Benim de KV umreye gitti eğer birşey istiyorsan alması için para verirsin yoksa gerek yok...döndüğünde sizin orada nasıl bilmiyorum eğer hacca giderse yemek verilir umre olduğu için zemzem ve hurma getirecektir onun yanında baklava felan alabilirsiniz gelen misafirlere öyle ikram edilir

ay maşallahhh sana yaa
gercekten

Farece girerse altına pantolon giyebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…