- 23 Ağustos 2011
- 5.411
- 9.344
- 148
Feraceyı bılıyorum annemde var
boncuklu taslı fılan
ıcıne ne gıyecek pantolon babında soruyorum
ay sanırım kayınvalıemın hıc bıseyden haberı yok
Oyle beyaz elbıse ferace yerıne gecmıyor anladıgım kadarıyla ya da uzerıne ferace gıymek zorunda
Canim nerede kalacagini bir ogren.
Babaannem de gitti bir kac kez.
Yemek sorunu hic yasamadigini soylemisti.
Kaldiklari otellerle alakali olabilir.
Tur sirketi falan birden fazla mi degil mi bilmiyorum. Babaannem hizmet turla gitti her gidisinde. Onlarin anlasmali otelleri yemek konusunda sorunsuz sanirim.
Bu arada babaannem de beyaz ekru vs elbiselerle gidip siyah ferace almisti ordan. Hatta ilk gidiste 7 kiz kardes beraber gittiler. Donduklerinde hepsi simsiyah. Biz sok
Evine temizlikci gonderirsin. Geldiginde yemegini yaparsin. Ugurlarsin karsilarsin. Yeter.
Para kismini direk sor. Yanlis anlasilmaya musait geliyor o bana. Babaannem kabul etmemisti ihtiyacim yok olana verin seklinde...
yavrum düz mantıkla okuyan sanacak ayyyy pis 4 yıldızlı,5 yıdızlıya para yetmezse filan filan,ben kralın sarayının karşısında 3 yıldız da kaldım bir seferınde muhteşem ötesi idi,tabiki parasına göre herşey ama doğruya doğru 2 kez gittim 4 yıldızlıydı ama sıcak hava ve müşterilerin odada yemek pişirmesinden dolayı odalarda böcek vardı..
bunda saklanacak ne var anlamadım
yavrum düz mantıkla okuyan sanacak ayyyy pis 4 yıldızlı,5 yıdızlıya para yetmezse filan filan,ben kralın sarayının karşısında 3 yıldız da kaldım bir seferınde muhteşem ötesi idi,
savunma değil,sen nasıl tecrübenı yazıyorsan bende yazıyorum,sen öle algılamışın,yanı şu konuda bıle atar var,neyse arkadaşım sen anlat tecrübelerını bana müsadebenim hurçlara konursa çamaşırlar daha temiz ve derli toplu duruyor tedbir amaçlı söylemiştim.. savunmaya geçmenize hiç gerek yok.. ben sadece kendi yaşadığım tecrübeleri yazdım
Kayıvalidem sever benı yahuhırka alsın,medıneyede üşüyecek,mutlka hırka şart,bak o zaman sana dua eder
Buarada kayınvalıdem kapalı bırı degıl
yoksa ferace harıka bı fıkırdı
pekı orada ferace gıymeyı mutlaka gereklımı?
Bu elbıselerın fıyatı nedır acaba carsıya gıdelım demıstı 4 takım elbıse alacaktı ama beyaz demıstı , o sebeble ben alsam begenmez sanıyorum bıraz dedım ya sosyetık bır kadın ama
kız nıye,millet abartıyor bızım mıllet,hiç abartılcak bişey yok,ınan buna,ya bişey dıcem olmucak,sen türkiye hacıları harıç diğerleırnın mütevaziliğini görsen,kanaatını görsen,hiç takma,payına düşenı yaşayıp görecek,rahat ol,ben bir defasında 5 ,35 eve geldim bavul hazırladım,10 da uçakda idim,anadoludnan avrupaya geçtim havalimanınaKayıvalidem sever benı yahu
uzuldum bılıyormsuun suanda
cunku epey hazırlıgı , alısverişi varmıs
2-3 hafta kaldı gitmesine
Çok utandım suanda kendimden
yok yokki,girsin markete hep türk gıdaları,peynır,filan,ben sadece ekmeği özledim,onada gitsem şişe bölgesıne türk odun fırını varmış,gıtmedım tabıkıdeOteller guzel ve temiz ama soylemedikce carsaf vb degistirilmiyor orada adet bu sekilde
Mekke ve medinede 3 yildizli otel gormedim ozellikle de merkezde...
Genelde 5 yildizlidir. Standart genelde aynidir. Yenek sorunu asla yok. Hala kulakdan dolma bilgilerle yaşlılarin uzun yillar onceki tecrubelerini aktardiklari icin boyle saniliyor.
Al baik soylenisi elbeyk terbiyeli tavuk yemeden gelmeyinsadece orada var ve cok ünlüdür. Turkish bazak restorantlar var adana urfa kebap turk parasıyla 12-13 tl... cok guzel izgara tavuk 8-9 tl ve asla buradaki tavuklar gibi degil...
Kabenin karşısında simit sarayıda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?