Kayınvalıdem uyuyor suanda :)cidden bak bana yaz,ben iyi bilirim oraları hangi turla gidiyor
şöle söylim bir gidişimden sonra markete gidip gıda bıle alıp yıyemedım,çok zayıfladım,işte arkadaş alırdı önüme koyardı,hayata adapte olayım dıye alışverişe gitim,çok beğendım marka ındırıme girmiş,kasaya geldim,orda bırakıp çıktım almadan,ki gıyıme çok düşkünüm,bir kaç denemem oldu markete girim,kasada bırakıp çıktım,sonra normale döndüm ama o günlerıde gördümÇok gizemli anlatıyorsunmerak ettim
İnşallah birgün bize de nasip olur
bırak hıssetsın,bırak yalnız kalsın,maşukla aşık hesabı,ınan bunaKayınvalıdem uyuyor suanda :)
12 gıbı arayacagım bı konusayım
2 hafta once elbıse alalım dıye laf attı bende kendı derdımden okul ev ıs hafta sonu oglum fılanda cok hastalanınca hıc sormadım naptın nettın
emınım kendını suanda cok yalnız hıssedıyor
Seni seni Cute'unu ( : Bihter gibi oldunBeni unuturmu ayol :)
:)doğacak torunu oğullarını düşünür o,şaka şaka,oğul torun hatrına sanada eder duaBeni unuturmu ayol :)
nasıl yaşöle söylim bir gidişimden sonra markete gidip gıda bıle alıp yıyemedım,çok zayıfladım,işte arkadaş alırdı önüme koyardı,hayata adapte olayım dıye alışverişe gitim,çok beğendım marka ındırıme girmiş,kasaya geldim,orda bırakıp çıktım almadan,ki gıyıme çok düşkünüm,bir kaç denemem oldu markete girim,kasada bırakıp çıktım,sonra normale döndüm ama o günlerıde gördüm
canım sana özelden yazdım mesaj,sen tekrar pis oteller filan yazmışın,türkiyede git parayı bas ona göre otel,ne demke pis oteller,yanına yolluk götürürse iyi olur canım otelde buz dolabına koyar zaten yol 3 saat falan sürcek bozulmaz arada atıştırır:)
küçük küçük hurçlar var çamaşırlarını falan ona koyarsa iyi olur 4 yıldızlı otelde kaldık oteller pis oluyor malesef:) eşyaları hurçların içinde temiz kalır çorap hurcu çamaşır hurcu..
aklıma geldikçe yazarım ben:)
ayne tam kelime bu boş bomboş,aaa dedım herşey ne kadar boş,anlamsız,nasıl ya
neden ama nıye boyle oldun yanı bunların hepsını bos oldugunumu dusundun
kac kere gıttın
kac yasında gıttın
konu benı ıcıne cekıyor suanda
Ama kımsesı yok akraba manasındabırak hıssetsın,bırak yalnız kalsın,maşukla aşık hesabı,ınan buna
Selamlar
Hayırlı bir konuyla karşınızdayım
Kayınvalidem şubatta ümreye gidecek. Bende şuanda ilk ve tek geliniyim. İstanbulda başka kimsesi yok komşuları haricinde. Kardeşleriyle pek görüşmüyorlar diyeyim.
İki sorum var;
1- Benim ona ne yapmam lazım giderken ?
Paramı verilmesi makbul olur, yoksa orada ihtiyacı olacak bişeyimi almalıyım. Açıkcası annem filan gitmediği için yakinen bilmiyorum ne lazım olur gecelik , corap camaşır başka?
2- Döndüğünde ne yapmam lazım ?
Büyük bir mevlüt yapacakmı bilmiyorum . Ancak geldiği ilk gün için yemeğini filan yapmam yeterli olurmu? Mevlüt yapacaksa tatlısı filan.
Temizliğe gelince ben kendi evimi bile temizlemiyorum oradada yapabilecek zamanımın olacağını sanmıyorum 1. sınıf annesiyim buarada ve acayip şekilde yogunum.
Hadi biraz fikirden ziyade siz neler yaptınız onu konuşalım ?
Çok ilginçşöle söylim bir gidişimden sonra markete gidip gıda bıle alıp yıyemedım,çok zayıfladım,işte arkadaş alırdı önüme koyardı,hayata adapte olayım dıye alışverişe gitim,çok beğendım marka ındırıme girmiş,kasaya geldim,orda bırakıp çıktım almadan,ki gıyıme çok düşkünüm,bir kaç denemem oldu markete girim,kasada bırakıp çıktım,sonra normale döndüm ama o günlerıde gördüm
Ben hıc boyle bısı duymamıstım yanı hıc bu kadar sohbet seyıne gecmemıstımSeni seni Cute'unu ( : Bihter gibi oldun
Ama işte nasıl bi havası varsa herkes unutuluyomuş
Gidenler hep böyle anlatıyo
Dönünce pişmanlık duyuluyormuş hatta
Benimki 4. yıldızlıda kalmaz oglen ogreneyım yazacagım bakalım nerede kalacakyanına yolluk götürürse iyi olur canım otelde buz dolabına koyar zaten yol 3 saat falan sürcek bozulmaz arada atıştırır:)
küçük küçük hurçlar var çamaşırlarını falan ona koyarsa iyi olur 4 yıldızlı otelde kaldık oteller pis oluyor malesef:) eşyaları hurçların içinde temiz kalır çorap hurcu çamaşır hurcu..
aklıma geldikçe yazarım ben:)
haaa birde ince bir yelek penye falanda olur sabah namazlarında serinlik olabiliyor benim annem kayınvalidem giyiyorlardı:)
ilaçlarını alsın yanına mutlaka hava değişimi ve klimalardan hemen bademcikler şişiyor.. sıcakta tansiyon oynuyor..
dönerken hediye alacaksa valizinde boş yer bıraksın yoksa ordan bir valiz daha almak zorunda kalır..
uçak içinde valizin yük miktarına dikkat edin sıkıntı yapıyorlar:)
Bende tek merak uyandı, korkmuyorumBen hıc boyle bısı duymamıstım yanı hıc bu kadar sohbet seyıne gecmemıstım
ılk defa duyuyorum bıraz korkuyla beraber merakta edıyorum suanda
benım kayınvalıdem kendı gıyımıne ayagına basına evıne cok dıkkat ederÇok ilginç
Ben giyime de pek düşkün değilim
Demek bi de ben gitsem neler olur
canım sana özelden yazdım mesaj,sen tekrar pis oteller filan yazmışın,türkiyede git parayı bas ona göre otel,ne demke pis oteller,
Bilemezsinbenım kayınvalıdem kendı gıyımıne ayagına basına evıne cok dıkkat eder
bır tane kırıgı dokugu yoktur bunda maddı durumunun ıyı olmasınında etkısı oslada heveslı
bır kac hafta sonunu englısh home gezerek gecırebılır sorun etmez
bakalım ona neler olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?