Kayınvalidem Ümreye Giderken ..

cidden bak bana yaz,ben iyi bilirim oraları hangi turla gidiyor
Kayınvalıdem uyuyor suanda :)
12 gıbı arayacagım bı konusayım
2 hafta once elbıse alalım dıye laf attı bende kendı derdımden okul ev ıs hafta sonu oglum fılanda cok hastalanınca hıc sormadım naptın nettın
emınım kendını suanda cok yalnız hıssedıyor

Çok gizemli anlatıyorsun merak ettim
İnşallah birgün bize de nasip olur
şöle söylim bir gidişimden sonra markete gidip gıda bıle alıp yıyemedım,çok zayıfladım,işte arkadaş alırdı önüme koyardı,hayata adapte olayım dıye alışverişe gitim,çok beğendım marka ındırıme girmiş,kasaya geldim,orda bırakıp çıktım almadan,ki gıyıme çok düşkünüm,bir kaç denemem oldu markete girim,kasada bırakıp çıktım,sonra normale döndüm ama o günlerıde gördüm

bırak hıssetsın,bırak yalnız kalsın,maşukla aşık hesabı,ınan buna

yanına yolluk götürürse iyi olur canım otelde buz dolabına koyar zaten yol 3 saat falan sürcek bozulmaz arada atıştırır:)

küçük küçük hurçlar var çamaşırlarını falan ona koyarsa iyi olur 4 yıldızlı otelde kaldık oteller pis oluyor malesef:) eşyaları hurçların içinde temiz kalır çorap hurcu çamaşır hurcu..

aklıma geldikçe yazarım ben:)

haaa birde ince bir yelek penye falanda olur sabah namazlarında serinlik olabiliyor benim annem kayınvalidem giyiyorlardı:)

ilaçlarını alsın yanına mutlaka hava değişimi ve klimalardan hemen bademcikler şişiyor.. sıcakta tansiyon oynuyor..

dönerken hediye alacaksa valizinde boş yer bıraksın yoksa ordan bir valiz daha almak zorunda kalır..
uçak içinde valizin yük miktarına dikkat edin sıkıntı yapıyorlar:)

nasıl ya
neden ama nıye boyle oldun yanı bunların hepsını bos oldugunumu dusundun
kac kere gıttın
kac yasında gıttın
konu benı ıcıne cekıyor suanda

canım sana özelden yazdım mesaj,sen tekrar pis oteller filan yazmışın,türkiyede git parayı bas ona göre otel,ne demke pis oteller,

bırak hıssetsın,bırak yalnız kalsın,maşukla aşık hesabı,ınan buna
Ama kımsesı yok akraba manasında
kardeslerı vefat etmıs bırzda uveylık ve ayrımcılık gırınce ısın ıcıne sadce cok samımı bır komsusu var bır kacta oyle kahve komsuları o kadar
dıger kardeslerı koyde zaten onlarla gıdecek ama onlar hazırlık yaptıkca telase dusuyordur

Kendisi neler aldı bir yoklayip eksiklerini öyle alabilirsiniz. Ama yine de bir basortu, birkaç çift çorap alın her şey tam dese bile, hosluk olur. Bir de kimisi kuru meyve, ceviz getiriyor yanında, bazen baharat farklılıkların dan yemek yiyilemiyor. Çok abartmadan öyle bir şey hazirlayabilirsiniz.
Evinin temızlıgını kendisi Yapabiliyorsa problem olmaz gidisinde ama anahtar bırakacaksa size döndüğünde evi temiz bulması da güzel olur. Birakmayacaksa da teklif edin. Bir haftasonu eşiniz çocukla ilgilenirken 3-4 saatinizi ayırabilirsiniz temizlik için.
Döndüğünde yemek ve tatlı yaparsınız, olur biter.

Çok ilginç
Ben giyime de pek düşkün değilim
Demek bi de ben gitsem neler olur

sandalet ayakkabi sartmis.teyzemler hep goturduler ve cok rahat ettiler.bence iyi rahat sandalet ayakkabi ve bir miktar para

Seni seni Cute'unu ( : Bihter gibi oldun
Ama işte nasıl bi havası varsa herkes unutuluyomuş
Gidenler hep böyle anlatıyo
Dönünce pişmanlık duyuluyormuş hatta
Ben hıc boyle bısı duymamıstım yanı hıc bu kadar sohbet seyıne gecmemıstım
ılk defa duyuyorum bıraz korkuyla beraber merakta edıyorum suanda

Benimki 4. yıldızlıda kalmaz oglen ogreneyım yazacagım bakalım nerede kalacak
Bunları not aldım
cok ısıne yarayacaktır emınım

Çok ilginç
Ben giyime de pek düşkün değilim
Demek bi de ben gitsem neler olur
benım kayınvalıdem kendı gıyımıne ayagına basına evıne cok dıkkat eder
bır tane kırıgı dokugu yoktur bunda maddı durumunun ıyı olmasınında etkısı oslada heveslı
bır kac hafta sonunu englısh home gezerek gecırebılır sorun etmez
bakalım ona neler olacak

canım sana özelden yazdım mesaj,sen tekrar pis oteller filan yazmışın,türkiyede git parayı bas ona göre otel,ne demke pis oteller,

tabiki parasına göre herşey ama doğruya doğru 2 kez gittim 4 yıldızlıydı ama sıcak hava ve müşterilerin odada yemek pişirmesinden dolayı odalarda böcek vardı..

bunda saklanacak ne var anlamadım

Madem sosyetik diye nitelendirdiginiz bir kayinvalideniz var, hiç çamaşır işine girmeyin, şık, suslu bir ferace alın, giderken havaalaninda da giyer hem hoşuna gider.

Bilemezsin
İlk kez gidiyo o da
Belki çok etkilenir E endulus34 mesela çok etkilenmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…