- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
Ben şu an o asamadayim devamı de gelecek bu gidişle
Yani işte boş ve gereksiz laflar, olacak şey var olmayacak şey var. Ama rahatsızlığınızı belli edip tavrınızı koyarsanız tekrarlayamaz, siz sustukça üstünüze gelir.Kendi doğurmamış mi bakmamış mı. Ben aslında iki gün bıraksam ne zaman alacaksın der. Sevmeye gelince sever tabi.
Üzüldüğümü söyledim. Daha ne söyleyeyim bilmiyorum.Yani işte boş ve gereksiz laflar, olacak şey var olmayacak şey var. Ama rahatsızlığınızı belli edip tavrınızı koyarsanız tekrarlayamaz, siz sustukça üstünüze gelir.
Ben söylendim dişimi gosterdim baktım ikisinden de anlamiyo şimdi duymazdan gelip hiç bisey demiyorum konuşmuyorum böyle durumlarda bozuluyo. İşe yaradı mı kısmen çünkü karakter meselesi ne yaparsan yap duzelmiyorlarEşim de sizin söylediğinizi söylüyor. Sen söyle diyor ama ben söyledikçe de bir şey değişmiyor. Anneme söylüyorum. Duymazdan gel diyor. Ama başında insanın sürekli söyleyince duymazlık edemiyorsun.
Aslında gerçekten çocuk nasıl sevilir bilmiyorlar kendi zamanlarında çocuk sevmek ilgilenmek yokmuş çünkü. Mesela bi çok kv, kp torunları kendilerini sevsin diye abur cubur veriyolar çocuklara veya sizin ornekte olduğu gibi anneyi hiç sayiyorlar. Halbuki ilgi sevgi böyle gösterilmez bilmiyorlar işteMaalesef. Neden uğraşırlar kendilerinin yarı yaşında insanla anlamıyorum. Ben de normalde haftada bir falan arardım. Şimdi aramayacağım. Kendisi istediği zaman arasın.
Ay buna ne güldümAnne aklıma Bı fikir geldi, dogursana bitane birlikte buyusunler diye fikir verebilirsiniz.
Ben söylendim dişimi gosterdim baktım ikisinden de anlamiyo şimdi duymazdan gelip hiç bisey demiyorum konuşmuyorum böyle durumlarda bozuluyo. İşe yaradı mı kısmen çünkü karakter meselesi ne yaparsan yap duzelmiyorlar
Hepsinin ki de ya tavana ya duvara fışkırır, ne sütmüş arkadaş..Bunlardan önce sütün yetiyo mu, bu çocuk aç, benim bi sütüm vardı tavana fiskiriyordular var bacım Allah yardımcın olsun
Bana da kendisinden süt aktığını, sağdığında sütünün muhallebi gibi olduğunu söylüyordu ve ben o zamanlar bebeğime mama verip emziriyordum...Hepsinin ki de ya tavana ya duvara fışkırır, ne sütmüş arkadaş..
Bana kv dem bu süt fışkırma olayını, ben sütüm gelsin diye sağım yaparken, hatta sütten çok kan gelirken söylerdi..
Benden damlamiyor, kadın benden fiskirirdi diyor, 3 günlük lohusaydim, ah ahh...
Bunlardan önce sütün yetiyo mu, bu çocuk aç, benim bi sütüm vardı tavana fiskiriyordular var bacım Allah yardımcın olsun
Biz mamaya başladık kilo alımı dusuk diye bana da oyle söylerdi hep bi de biz mama gormedikler fln.. bi gün canima tak etti doğru diyosun sn çocukları böyle doktora mi goturdun de nerden bilcen kilosunu mamasını ben senin sadece sütle beslediğine de inanmıyorum çorba bile icirmisindir dedim bi daha bisey diyemediHepsinin ki de ya tavana ya duvara fışkırır, ne sütmüş arkadaş..
Bana kv dem bu süt fışkırma olayını, ben sütüm gelsin diye sağım yaparken, hatta sütten çok kan gelirken söylerdi..
Benden damlamiyor, kadın benden fiskirirdi diyor, 3 günlük lohusaydim, ah ahh...
Aynen de öyle en önemli etkenlerden biri de moral bir de su icmek. Ama çok bilmislikleri yuzunden lohusa kadını nasıl uzduklerinin farkına varamiyorlar malesef. Güya iyilik yapıyorlar işte.Ben anlamiyorum bu kaynanalar neden bu kadar sahipleniyorlaryani sonuçta o cocugun annesi başkasi bunu kabullenmek ne kadar zor olabilir ki...
Benimki dk başı emzir diyecek , hergun bize gelmek isteyecekler. Her geldiginde karisacak. Kac cocuk buyuttukleri ve deneyimli olduklari hakkindaki bilgileri bizimle paylasacaksonra niye doymuyr bu cocuk sutunmu yetmiyor. Yetmez tabi basinda bit bit konusup strese sokarsan
Konu sahibi bunun için laftan anlamiyorsa disini göster diyorum baktin o da olmuyor zaten hiçbir şeyden anlamaz duymazdan gel. Yoksa omur tüketiyoruz böyle..Biz mamaya başladık kilo alımı dusuk diye bana da oyle söylerdi hep bi de biz mama gormedikler fln.. bi gün canima tak etti doğru diyosun sn çocukları böyle doktora mi goturdun de nerden bilcen kilosunu mamasını ben senin sadece sütle beslediğine de inanmıyorum çorba bile icirmisindir dedim bi daha bisey diyemedi
Aynen de öyle en önemli etkenlerden biri de moral bir de su icmek. Ama çok bilmislikleri yuzunden lohusa kadını nasıl uzduklerinin farkına varamiyorlar malesef. Güya iyilik yapıyorlar işte.
Lohusayken hiç takma kafana sütü etkiliyor inan ki. Sağlıcakla bir avazda kavusursun inşallah bebeğineIste kac cocuk buyutmuslerbunu da bilmeleri lazim
Bende kayinvalidem i çok severim bir gün bebeğimi ona bırakıp 5 dk bir yere gidecektik eşim le,dikkat et bebege dedim.kayinvalidem sen merak etme ben senden iyi bakarım dedi bende benden iyi bakamazsın herkes kendi çocuğuna baksın dedim ve bir daha böyle bisey le karşılaşmadım.
Haftada bir neredeyse. Bazen geldiklerinde ya da gittiğimizde birkaç gün olunca daha da canımı sıkıyor.Cok sık gelmiyorsa tolere edebilirsin gibi geldi sorununuz sadece bu kadarsa onemseme gormezden gel derim. Zamanla bebek buyuyunce zaten kime gtmek isteyecgini kimde mutlu olacagini cok iyi biliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?