- 1 Nisan 2013
- 173
- 29
- 323
- Konu Sahibi Gossipgossip
-
eşimle tartışmamda yanımızda değildi yani eşim güç gösterisi yapmadı ama gaza geldi bnde alttan almayıp bağırıp çağırdm çok büyüdü
Yani sen alttan almadığın için eşin tokat atmakta haklı mı?
Anlamadım???
Sen umursamamyi ogren canim.
Intikam hissiyle yanma.
Zaten sen umursamadikca ve isteklerini yapmadikca o huzursuzluk cikaricak, ve kaybeden o olucak.
Bosveeerrr.
Müsait değilim dersin olur biter bence de fazla içinize almayın değerini kaybedince ilerde çekilmez hale geliyorlar. ..ya da benim gibi biraz arayı bozup birkaç yıl sonra tekrar barış. ..ben kayinpedere bu taktiği uyguladımKızlar 1 buçuk yıllık evliyiim evlwndim 20 gün sonra kaynanam eşimle beni feci halde tartıştırdı hatta eşim bana tokat attı sebep ben akşam 7 de işte gelip onun temizliğene niye yarsım etmemişm ve ben hayatımda ilk defa çalışmaya başlamıştım evlilik yeni çalışma hayatı yeni yaşadıklarımı düşünün ve hala aynı sürekli evime karışıyor sürekli eleştiriyor 3 ay önce sezryanla doğum yaptım ona göre hareketsiz olduğumdan sezryn olmş kndı bildiği bildik kimse onu ikna edemez. Eşimde evimize karışmasından rahatsız olmaya başladı ama anneme bişey söylesem bi daha bizle asla konuşmaz diyor lütfen akıl verin bana. Hele şimdi doğum iznindeyim her gün gelip bnm illaki bi.konuda sinirimi bozuyo sütüm kesilecek diye korkuyorum
Tüm kaynanalar neden böyle..benimkide 5 yıldır evliyim hala aynı..kendi kızını över yok kaynanasına soba yakarmış kocasıma söz gećormezmiş 4 4lük evlat yetiştirmiş...ama gel gör kaynanayla alt üst oturuyo kadın yaşĺi bizimki kızı kaynanasına baksın istemiyo kendi bize kapak atmanın derdinde ve bende bakmam ki 48 yaşında dul ayol geñc daha bakıma mı ihtiyacı var..eltim akrabası 17 lik kız ağzına mıçıyo beraber oturuyolar ben duyuyorum buda aklınca bana diş geçircek ama işte aklınca...
benim kv derdi ki sezeryanla doğum yapanlar anamı?gerçek anne normal doğum yapanlar sütünüz bile gelmez sizin.kendine göre gerçek ve tek anne kendisi çünkü.Kızlar 1 buçuk yıllık evliyiim evlwndim 20 gün sonra kaynanam eşimle beni feci halde tartıştırdı hatta eşim bana tokat attı sebep ben akşam 7 de işte gelip onun temizliğene niye yarsım etmemişm ve ben hayatımda ilk defa çalışmaya başlamıştım evlilik yeni çalışma hayatı yeni yaşadıklarımı düşünün ve hala aynı sürekli evime karışıyor sürekli eleştiriyor 3 ay önce sezryanla doğum yaptım ona göre hareketsiz olduğumdan sezryn olmş kndı bildiği bildik kimse onu ikna edemez. Eşimde evimize karışmasından rahatsız olmaya başladı ama anneme bişey söylesem bi daha bizle asla konuşmaz diyor lütfen akıl verin bana. Hele şimdi doğum iznindeyim her gün gelip bnm illaki bi.konuda sinirimi bozuyo sütüm kesilecek diye korkuyorum
Kızlar 1 buçuk yıllık evliyiim evlwndim 20 gün sonra kaynanam eşimle beni feci halde tartıştırdı hatta eşim bana tokat attı sebep ben akşam 7 de işte gelip onun temizliğene niye yarsım etmemişm ve ben hayatımda ilk defa çalışmaya başlamıştım evlilik yeni çalışma hayatı yeni yaşadıklarımı düşünün ve hala aynı sürekli evime karışıyor sürekli eleştiriyor 3 ay önce sezryanla doğum yaptım ona göre hareketsiz olduğumdan sezryn olmş kndı bildiği bildik kimse onu ikna edemez. Eşimde evimize karışmasından rahatsız olmaya başladı ama anneme bişey söylesem bi daha bizle asla konuşmaz diyor lütfen akıl verin bana. Hele şimdi doğum iznindeyim her gün gelip bnm illaki bi.konuda sinirimi bozuyo sütüm kesilecek diye korkuyorum
Şaka gibi ya tabi ana senden daha iyi ana diyeceksin anneliğimize bile laf söylüyolar ya benimki de kendini mükemmel görür ben ne yapsam beğenmez geçen gün maklube yaptım kayınpederim falan bayıla bayıla yedi kendi de yedi sonra etini daha çok koy biz.öyle severiz diyo kendi bi kez bişe yapmadıbenim kv derdi ki sezeryanla doğum yapanlar anamı?gerçek anne normal doğum yapanlar sütünüz bile gelmez sizin.kendine göre gerçek ve tek anne kendisi çünkü.
Bence esin bişey soylesinde bi daha konuşmasın hem kurtulursunuz
Şuna bak ya, eşin annesine laf söyleyemiyor çünkü annesi küser bir daha konuşmaz. Siz yine iyi cesaretle 20. gününüzde tokat atan birinden bebek yapmışsınız. Keşke bekleseydiniz. Eşinin aklı yokmuda annesinin sözüyle üstünüze yürüyor. Siz ailenize anlatmadınız mı? Aileniz sizi temizlikçi olarak mı vermiş oraya? Biri eşinizi yakasından tutup silkelemeli bence. Eşiniz biraz anlayışlı davransın ya, hergün onun annesini görmek zorunda mısınız?
Kızlar 1 buçuk yıllık evliyiim evlwndim 20 gün sonra kaynanam eşimle beni feci halde tartıştırdı hatta eşim bana tokat attı sebep ben akşam 7 de işte gelip onun temizliğene niye yarsım etmemişm ve ben hayatımda ilk defa çalışmaya başlamıştım evlilik yeni çalışma hayatı yeni yaşadıklarımı düşünün ve hala aynı sürekli evime karışıyor sürekli eleştiriyor 3 ay önce sezryanla doğum yaptım ona göre hareketsiz olduğumdan sezryn olmş kndı bildiği bildik kimse onu ikna edemez. Eşimde evimize karışmasından rahatsız olmaya başladı ama anneme bişey söylesem bi daha bizle asla konuşmaz diyor lütfen akıl verin bana. Hele şimdi doğum iznindeyim her gün gelip bnm illaki bi.konuda sinirimi bozuyo sütüm kesilecek diye korkuyorum
Benim eşimde annem kirilmasin ayagina yatiyordu dedim ki hiç kusura bakma çocuk gibi hareket ediyorsa benim sinirimi bozuyor sa karsiliginida Görür katlan katlan nereye kadar en son bana yine bi iftira attı kv çok iftiraci allah korkusu olmayan biridir aradım dedim zaten ayirimciydin şimdide böyle demişsin diye tabi hemen sen benle nasıl konusursun oğluma ver dedi dedim oğlunda herseyin farkında oda bize kustu yuzsuz şimdide kp aratiyor güya ben ona kaşar demişim hala Peşimizi bırakmıyor lafını esirgeme daha çok ezilirsin eşime dedim annen için yuvamı zi yıkmak istiyorsan ayrilalim yok ayrılmak istemiyorsan anneni bana savunmaKızlar 1 buçuk yıllık evliyiim evlwndim 20 gün sonra kaynanam eşimle beni feci halde tartıştırdı hatta eşim bana tokat attı sebep ben akşam 7 de işte gelip onun temizliğene niye yarsım etmemişm ve ben hayatımda ilk defa çalışmaya başlamıştım evlilik yeni çalışma hayatı yeni yaşadıklarımı düşünün ve hala aynı sürekli evime karışıyor sürekli eleştiriyor 3 ay önce sezryanla doğum yaptım ona göre hareketsiz olduğumdan sezryn olmş kndı bildiği bildik kimse onu ikna edemez. Eşimde evimize karışmasından rahatsız olmaya başladı ama anneme bişey söylesem bi daha bizle asla konuşmaz diyor lütfen akıl verin bana. Hele şimdi doğum iznindeyim her gün gelip bnm illaki bi.konuda sinirimi bozuyo sütüm kesilecek diye korkuyorum
Tabi ki benim Ailem duydu babam ve abim gelip beni almaya kalktı eşim yalvardı özür diledi ki eşimle ben 6 yıl konuştuktan sonra evlendik ailem de bu kadar yıl peşinde koştun evlenince böyle yapmak için mi dedi çok bozuldu sürekli özür diledi ama 1 ay boyunca eşimn yüznü bile görmek istemedim beni işe bırakıp işten alıyodu bir tek kelime bile konuşmadım yüzüne bakmadım. Artık annesinin gerçek yüzünü o da gördü çünkü eşime de bana davrandığı gibi yapmaya başladı mesela bizim kiramızı onlar veriyo çünkü 3 tane evi var evlndiğimizde kiracı vsrdı kirayı alıp bize verecklerdi şimdi sürekli eşime kiranızı ben veriyorum diyo onunda çok zoruna gidiyo kirayı biz yatırınca da kayınbabam sorun çıkarıyo siz vermiceksiniz diye ama kaynanam sürekli eşimi ezmeye kalkıyo sonra eşimle tartışıyolar ertesi gün gelip bana laf sokup duruyo bende artık duymuyorum çok sıkıldm çünkü
Ben her konuya aynı şeyi yazmaya başladım, misyon edindim kendime
Hanımefendi
Hiç kimse ama hiç kimse, eşinizin karısına tokat atmasını sağlayamaz. Tokat atan eşiniz. Hem de bu kadar salakça bir konudan.
Eşiniz eğer 3 yaşında değilse buna emin olabilirsiniz.
Sorun eşiniz, kayınvalideniz değil.
Annesi sizinle konuşmayı kesmesin diye size tokat atması muhteşem gerçekten, ama sizin buradan tek sorumluyu kayınvalideniz olarak çıkarmanız daha da muhteşem.
Yuh yani, hem kirayı zorla ödeyip hemde başınıza kakıyorlar. Kb nin haberi yok demek ki kv nin dediklerinden. Arkadaşım valla bu senin eşinin ailesinin sorunu ve sıkıntısı. Sen onları çok iyi tanıyamazsın, ama eşin her huylarını biliyordur. Al eşini karşına açık açık konuş. Eskiyi hatırlat, kırıp kırıp özür dileyince barışacak biri olmadığını söyle. Gerekirse kb ile konuşun kiranızı kendiniz ödeyin. Ya gerekirse aç kalırım hiç değilse kafam rahat olur mantığındayım ben. Valla eşimin ailesi bana neler neler yaptı, eşim bile şükrediyor onunla evlendiğim için, ama ben eşimi karşıma aldım konuştum. Biri bana artık bir laf söylerse on tane cevap veririm yerin dibine sokarım dedim, gün geldi söyledim de. Eşinde seni katmadan ailesiyle ilgili sorunlarını halletsin. Azcık duygu sömürüsü de yap ona. Seni seviyorum böyle üzülmene gönlüm razı değil sen üzülünce bende üzülüyorum bak sütüm az geliyor falan filan diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?