- 1 Nisan 2013
- 173
- 29
- 323
- Konu Sahibi Gossipgossip
-
Kızlar 1 buçuk yıllık evliyiim evlwndim 20 gün sonra kaynanam eşimle beni feci halde tartıştırdı hatta eşim bana tokat attı sebep ben akşak 7 de işte gelip onun temizliğene niye yarsım etmemişm ve ben hayqtımda ilk defa çalışmaya başlamıştım evlilik yeni çalışma hayatı yeni yaşadıklarımı düşünün ve hala aynı sürekli evime karılıyor sürekli eleştiriyor 3 ay önce sezryanla doğum yaptım ona göre hareketsiz olduğumdan sezryn olmş kndı bildiği bildik kümse onu ikna edemez. Eşimde evimize karışmasından rahatsız olmaya başladı ama anneme gişey söylesem bi daha bizle asla konuşmaz diyor lütfen akıl verin bana. Hele şimdi doğum iznindeyim her gün gelip bnm illaki bi.konuda sinirimi bozuyo sütüm kesilecek düye korkuyorum
Kızlar 1 buçuk yıllık evliyiim evlwndim 20 gün sonra kaynanam eşimle beni feci halde tartıştırdı hatta eşim bana tokat attı sebep ben akşak 7 de işte gelip onun temizliğene niye yarsım etmemişm ve ben hayqtımda ilk defa çalışmaya başlamıştım evlilik yeni çalışma hayatı yeni yaşadıklarımı düşünün ve hala aynı sürekli evime karılıyor sürekli eleştiriyor 3 ay önce sezryanla doğum yaptım ona göre hareketsiz olduğumdan sezryn olmş kndı bildiği bildik kümse onu ikna edemez. Eşimde evimize karışmasından rahatsız olmaya başladı ama anneme gişey söylesem bi daha bizle asla konuşmaz diyor lütfen akıl verin bana. Hele şimdi doğum iznindeyim her gün gelip bnm illaki bi.konuda sinirimi bozuyo sütüm kesilecek düye korkuyorum
Ben her konuya aynı şeyi yazmaya başladım, misyon edindim kendime
Hanımefendi
Hiç kimse ama hiç kimse, eşinizin karısına tokat atmasını sağlayamaz. Tokat atan eşiniz. Hem de bu kadar salakça bir konudan.
Eşiniz eğer 3 yaşında değilse buna emin olabilirsiniz.
Sorun eşiniz, kayınvalideniz değil.
Annesi sizinle konuşmayı kesmesin diye size tokat atması muhteşem gerçekten, ama sizin buradan tek sorumluyu kayınvalideniz olarak çıkarmanız daha da muhteşem.
hepsi aynı kaynanaların bazı konularda ileri gidiyolar malesef. burda eşinin sana destek olmasa annesinede laf söyletmemesi gerek enbüyük kalkanın eşin olması gerekir tabi eşin anneci değilseKızlar 1 buçuk yıllık evliyiim evlwndim 20 gün sonra kaynanam eşimle beni feci halde tartıştırdı hatta eşim bana tokat attı sebep ben akşam 7 de işte gelip onun temizliğene niye yarsım etmemişm ve ben hayatımda ilk defa çalışmaya başlamıştım evlilik yeni çalışma hayatı yeni yaşadıklarımı düşünün ve hala aynı sürekli evime karışıyor sürekli eleştiriyor 3 ay önce sezryanla doğum yaptım ona göre hareketsiz olduğumdan sezryn olmş kndı bildiği bildik kimse onu ikna edemez. Eşimde evimize karışmasından rahatsız olmaya başladı ama anneme bişey söylesem bi daha bizle asla konuşmaz diyor lütfen akıl verin bana. Hele şimdi doğum iznindeyim her gün gelip bnm illaki bi.konuda sinirimi bozuyo sütüm kesilecek diye korkuyorum
vay cadı kaynana vay işten yorgun argın gelip birde ona temizlik mi yapacakmışsın.
gelin değil sanki hizmetçi almış kendine.
konuşmazsa konuşmasın uyarın mutlaka
Ben her konuya aynı şeyi yazmaya başladım, misyon edindim kendime
Hanımefendi
Hiç kimse ama hiç kimse, eşinizin karısına tokat atmasını sağlayamaz. Tokat atan eşiniz. Hem de bu kadar salakça bir konudan.
Eşiniz eğer 3 yaşında değilse buna emin olabilirsiniz.
Sorun eşiniz, kayınvalideniz değil.
Annesi sizinle konuşmayı kesmesin diye size tokat atması muhteşem gerçekten, ama sizin buradan tek sorumluyu kayınvalideniz olarak çıkarmanız daha da muhteşem.
Daha bu anlattıklarım yaşadıklarımın yarısı bile değil sadece benim evime de değil kardeşlerinin evine de aynısını yapıypr herkesi yönetmeye çalışıyor daha önce 6 kez ameliyat olduğu için herkes susuyor öyle oluncada iyice kendini biley sanıyor
Kızlar 1 buçuk yıllık evliyiim evlwndim 20 gün sonra kaynanam eşimle beni feci halde tartıştırdı hatta eşim bana tokat attı sebep ben akşam 7 de işte gelip onun temizliğene niye yarsım etmemişm ve ben hayatımda ilk defa çalışmaya başlamıştım evlilik yeni çalışma hayatı yeni yaşadıklarımı düşünün ve hala aynı sürekli evime karışıyor sürekli eleştiriyor 3 ay önce sezryanla doğum yaptım ona göre hareketsiz olduğumdan sezryn olmş kndı bildiği bildik kimse onu ikna edemez. Eşimde evimize karışmasından rahatsız olmaya başladı ama anneme bişey söylesem bi daha bizle asla konuşmaz diyor lütfen akıl verin bana. Hele şimdi doğum iznindeyim her gün gelip bnm illaki bi.konuda sinirimi bozuyo sütüm kesilecek diye korkuyorum
Bence burda konu sahibi de suclu.
Esiyle birbirlerine girmisler.
Niye kayinvalide yuzunden.
Birak ne derse desin, kocan hayvan deyilse alt tarafi doldurulmussa neden gitmedin der.
Sen de gidemem kocacigimmm, ben cok yoruldum dersin, baska da laf etmezsin olur biter.
Olay eminim okavgada cigrindan cikmistir.
Tabi hic birsey yedigi tokadi hakli gostermez.
Ama bence kayinvalidenin eline biz gelinler cok koz veriyoruz.
Kendi kendimizi yiyip bitiriyoruz.
Bir sey rahatsiz mi ediyor, yapmiyacaksin.
Yapmak zorundaysan da yapip, basini selamete ulastiracaksin.
Bu kadar basit.
kendini yemeye hic luzum yok aslinda.
Karşı bina da oturuyor ve ilk torunu kızım ne kadar koruyabilirim ki her gün geliyoryüz verme en başından mesafeyı korumak engüzeli
Karşı bina da oturuyor ve ilk torunu kızım ne kadar koruyabilirim ki her gün geliyor
Evet aslında hakkısın ama yeni evlendim neyin ne olduğunu anlamadım ve bende dik başlılık yaptım eşime tartışma öyle büyüdü tabi eşim ondan sonra köpek gibi yalvardı ama o günden sonra annesinden çok soğudum artık ısınamıyrm
Bence de konu sahibinin tek sorunu eşi değil, kendisi.
İnsan önce kendisini sever, kendisine saygı duyarsa hiç kimse bu şekilde davranmaya cesaret edemez. Ne eşi tokat atmaya, ne kayınvalidesi temizlik istemeye ya da karışmaya.
Konu sahibi lütfen şöyle düşünün: Annem babam beni niye yetiştirdi? Elalemin kişiliksiz kadınları adamları sizin ezsin, sömürsün, psikolojik, fiziksel, ekonomik şiddet uygulasın diye mi? Sizin huzurunuzu kaçırsın diye mi? Sizi mutsuz etsin diye mi?
Kendinize acıyın, annenize babanıza acıyın, bebeğinize acıyın.
Kendinizi ezdirmeyin.
Siz bir insansınız, bunu da hiç unutmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?