- 1 Nisan 2013
- 173
- 29
- 323
- Konu Sahibi Gossipgossip
-
"Kaynanam eşimle beni tartıştırdı." nedir ya?
Eşinizin aklı fikri yok yani.
Buna odaklanın siz önce.
Bence siz geçmişi bırakın, önünüze bakın artık.
Bundan sonra ne yapacaksınız?
Taşınmayı düşünüyoruz ama en erken yazı bulur yine yani ne yapacağımı bende bilmiyorum((
Sorun kayınvaliden değil.Sorun kocan.Kızlar 1 buçuk yıllık evliyiim evlwndim 20 gün sonra kaynanam eşimle beni feci halde tartıştırdı hatta eşim bana tokat attı sebep ben akşam 7 de işte gelip onun temizliğene niye yarsım etmemişm ve ben hayatımda ilk defa çalışmaya başlamıştım evlilik yeni çalışma hayatı yeni yaşadıklarımı düşünün ve hala aynı sürekli evime karışıyor sürekli eleştiriyor 3 ay önce sezryanla doğum yaptım ona göre hareketsiz olduğumdan sezryn olmş kndı bildiği bildik kimse onu ikna edemez. Eşimde evimize karışmasından rahatsız olmaya başladı ama anneme bişey söylesem bi daha bizle asla konuşmaz diyor lütfen akıl verin bana. Hele şimdi doğum iznindeyim her gün gelip bnm illaki bi.konuda sinirimi bozuyo sütüm kesilecek diye korkuyorum
KP konuştu bu kira konusunu annesinin sürekli başımıza kalktığını ama adamında sözü geçmiyo ki evde.
Moralinizi bozmak gibi olmasın ama benim de karaktersiz, anasının ağzına bakan bi kocam vardı. İstanbul'da gayet güzel şartlarda 2 kızımızla yaşarken ben bu böyle olmayacak dedim. Tayin istedim. Herkesin ağlayarak gittiği Şırnak'a ben sevinerek gittim. Dedim ki, burada yalnız kalırız, başbaşa kalırız, aile olmayı öğreniriz. Kocam da kimseden etkilenmez, mutlu oluruz.
Ama olmadı. Kişilik oturmayınca olmuyor. Boşadım gitti ben de :)
İnşallah siz böyle bir durum yaşamazsınız çünkü beni anlamadığınız gayet açık. Ben sürekli bir insanı doldursam karşı taraftan için ortamda tartışma çıkmaz mı. Aklı fikri olan insan bile yeri geliyo doluyo eşim haklı değil tabi ki gaza gelmemeliydi ama sorunun kaynağını paylaştım ben sizinle bunu da göz önünde bulundurun lütfen yargılamadan empati kuralım
İnşallah siz böyle bir durum yaşamazsınız çünkü beni anlamadığınız gayet açık. Ben sürekli bir insanı doldursam karşı taraftan için ortamda tartışma çıkmaz mı. Aklı fikri olan insan bile yeri geliyo doluyo eşim haklı değil tabi ki gaza gelmemeliydi ama sorunun kaynağını paylaştım ben sizinle bunu da göz önünde bulundurun lütfen yargılamadan empati kuralım
senin kayinvalide yuzsuzmus demekki. senin ondan hoslanmadgni hissediyodur mutlaka bukadar sk gelmemesi lazim. keske enbasindan kaynanana yakin ev tutmasaydiniz. ne kendi annene nede kayinvalide yakin evde oturmayin ister istemez herseye karisiyolar huzur bozuyolar hemde kari kocanin arasina girmek gunahtir hicbir haklari yok.Karşı bina da oturuyor ve ilk torunu kızım ne kadar koruyabilirim ki her gün geliyor
senin kayinvalide yuzsuzmus demekki. senin ondan hoslanmadgni hissediyodur mutlaka bukadar sk gelmemesi lazim. keske enbasindan kaynanana yakin ev tutmasaydiniz. ne kendi annene nede kayinvalide yakin evde oturmayin ister istemez herseye karisiyolar huzur bozuyolar hemde kari kocanin arasina girmek gunahtir hicbir haklari yok.
Benim koca bildiğin hödüktü Başlarda evet sorun onun gaza gelmesiydi çok şükür artık annesi Yüzünden tartışmıyoruz çünkü o da biliyo annesinin huyunu hatta bana annem konuşsun sen he de geç biz bildiğimizi yaparız dedi ama kadının lafları hareketleri hep bana karşı ya insan yaptığım hiç birşeyi mi beğenmez anlamıyorumSorun kayınvaliden değil.Sorun kocan.
Allah hepimizin yardımcısı olsun bu kaynanalar mahvetti biziBu gidişle öyle olacak ya da biz kaçıp Gitcez yanından uzağa taşıncaz inş yazın hatta inş atanırım da başka şehire giderim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?