buzluktaki et ne alaka anlamadım?????????
göya yardımcı olacak ya esım ıssız dıye buzlugundan et cıkartıyor bıze eve goturelım dıye
anladım canım aslına bakarsan her evlilikte yaşanabilecek problemler yani her kv en az bu kadar patavatsız emin ol...
ama sanırım siz çok içiçesiniz bence mesafeli olmak en iyisi sanırım henüz çocuk yok
bence en iyisi sen bir işe gir hem oyalanırsın hem de maddi anlamda rahatlarsınız...
hemde iş-güç bahanesiyle uzak durursun...
Yerinde olsam esime herseyi anlatırım hiç birsey saklamam kayınvalden söyleme dese bile herseyİ paylaşırım sen eşinle bir ol kayınvaldene güvenme ondan uzak durmaya caliş belli ki sana kötü kayınvaldelik yapıyor,hersey beklenır işin icinden çıkamasın sonra o yüzden herseyi eşinle paylas o sana ne yapman gerektıgını söyler zaten
calısıyordum cocuklarımı kaybettıkten sonra kendımı hıc ıyı hıssetmyordum durduk yere aglyordum suanda kendı aılem destek olasa bıle esımde cok sukur ıse gırdı rahatız yanı canım halbukı bırbırımıze uzakta oturuyoruz bunlar gorustugumde olan seyler ıcıme attıgım ıcın bırıktı aklımda yazmak yoktu sırf sızler guvendıgım ıcın yazdım ıcım ferahlar dıye:)
göya yardımcı olacak ya esım ıssız dıye buzlugundan et cıkartıyor bıze eve goturelım dıye
amın..allah kucagına almayı nasıp etsın ıns yanı ben cevap vermeyeyım mı esımmı soylesın her seyı mumkun olsa hıc gorumeyecegım komsularının mevludu varmıs gelınınde cagır demısler gıderız dedı esım hayır dedı sustu bızde kaldıgında yatak odama bıle pat dıye gırıyordu en son geldıgınde kıtledım diyor ki odanın kapısı nıye kıtlı bende dedım yatak odası oldugu ıcın kıtlı bıse demedı of arkadasım of yanı:)çocukların için çok üzüldüm bende ikizlerime hamileyim canım Allah sana sabır ve en kısa zamanda bir evlat versin
hiç içine atma bence seni rahatsız eden ne varsa bunu eşinle paylaş ama şikayet eder gibi değil
kırgınlığını üzüntünü belli eder şekilde..
senin kv nin şikayet huyu var anlaşılan aman evlerden ırak çok tehlikeli olur böyle tipler..
madem uzaksınız fazla yüzgöz olma az git öyle her dakika mevlüttü misafirdi deyip ararsa bahane bul yorgunum hastayım falan de..
amın..allah kucagına almayı nasıp etsın ıns yanı ben cevap vermeyeyım mı esımmı soylesın her seyı mumkun olsa hıc gorumeyecegım komsularının mevludu varmıs gelınınde cagır demısler gıderız dedı esım hayır dedı sustu bızde kaldıgında yatak odama bıle pat dıye gırıyordu en son geldıgınde kıtledım diyor ki odanın kapısı nıye kıtlı bende dedım yatak odası oldugu ıcın kıtlı bıse demedı of arkadasım of yanı:)
Bi tanede benim başımda vardı melek gibi görünüp şeytan gibi çarpmaya çalışırdı en son kıyamet koptu agızlarının paylarını aldılar.Onlar sağ ben selamet artık böyle ömrünün sonuna kadar çekemezsin.İnsan olana insan gibi davranılır ama laftan anlamıyorsa yapacak bişey yok.Tamam kocalarımızı onlar dogurdular ama bi anne evladının mutluluğunu çomaklamaz.Bende senin gibi sustum sustum saygıdan attım içime cevabını yapıştıramadım en sonunda çok kötü bi şekilde patladım kendi kaşındı ama ve artık görüşmüyorum mutlu son.. :))
senin için çook üzüldüm allah yardımcın olsun; benim kayınvaldem daha da beter ama ben baş etmesini öğrendim.Yazık bu zavallı çaresiz fesat insanlara! aslında böyle davranarak hiiiiç bir şey kazanmıyorlar hatta kaybediyorlar farkında değiller.Fazla muhatap olma gözün açık olsun ona karşı ne diyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?