kayınvalidem ve eşim:(

manqo

Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2012
62
1
16
Konya
herkese merhaba hanımlar hemen konuya geçeyim 2 gün önce kayınvalidem aradı misafiri gelecekmiş eltimle beni çağırdı araba olmayınca eşim götürecekti bizi eşiminde işi varmış annesine söylemiş gelemeyeceğini dolayısıyla bizimde gidemeyeceğimizi bu olay o gün böyle kapanmıştı. dün kandil dolayısıyla önce ben aradım bana bir sürü laf soktu milletin gelinleri şöyle böyle benim ne gelinim varmış ne oğlum filan dedi ben bişey demedim bizim suçumuz yok oğlunun işi varmış anne dedim sonra kapattık telefonu. daha sonra eşim aradı bikaç defa çıkmadılar sonra oda aramadı bidaha akşam otururken görümce aradı annemi araramamışsın sesi kötü geliyodu diye halbuki ararda kaç kere geri dönmediler. neyse eşim tekrar aradı kayınvalidem ağzına geleni saydı eşime çok moralimiz bozuldu eşimle. ben kendi yemeğimi yaparımda siz erkeksiniz bilmem ne lafları eltimle bana soktu daha çok sinir oldum yaa eşimde ben erkek değilim anne ben işi bırakayım sana gelmek için filan dedi kaynannam bende size gelmem bidaha filan diyerek kapattılar telefonu şimdi ben nasıl davranmalıyım eşime akşam tekrar ara istersen filan dedim ama aslında bende çok sinir oldum yaa şimdi aynı seriyi görümcelerimdende dinleriz karışık oldu kızlar kusura bakmayın sinirle nasıl yazdığımı bilemedim..teşekkürlerşimdiden

aslında oğluna kızmış ama gelinlerine patlamış sanırım , analı oğullu halletsinler siz hiç araya girmeyin bence , siz rutin ne sıklıkta arıyorsanız halini hatrını sormak için aynen devam edin ... bu arada her misaifri geldiğinde çağırıyormu sizi hadi yardıma diye

Ya ben anlamıyorum neyin gösterişi bu?
Sanki aynı apartman da, aynı sokakta oturuyorsunuz hem öyle bile olsa gitmeye mecbur değilsiniz ki?
Evine misafir çağırırken size soruyor mu da gidemediğiniz için kin kusuyor? Tabiki kendi yapacak, kendi düşünecek her şeyi.
Ne insanlar var ya..

Son düzenleme:

aynen öyle yapar genelde çağırır bi dafe girmedik bizden kötüsü olmadı..

boşver hiç ciddiye alma.bir süre sonra sakinleşir.

sen ne yapıcan ki. zaten eşin diceğini demiş. boşver sen. onlar anlaşır nasıl olsa. sen de arama, ararsan da hiç o konuya girme, öylesine ara. haklı olduğun konuda da bu kadar alttan alma.

aynen öyle yapar genelde çağırır bi dafe girmedik bizden kötüsü olmadı..

isteyerek mi gidiyorsunuz ,sanki çağırırken misafiri size soruyor da , hiç sesinizi çıkarmayın bence belki bu olay bi bahane olurda bidakine çağırmaz ,

Hiçbir şey olmamış gibi davran ama o sakinleşip oğluyla konuşmaya başlayana kadar da muhatap olma. Birkaç güne sinir falan kalmaz. Oğluyla konuşmaya başlayınca sen de normal konuşmana devam edersin. Seninle ilgili bir durum değil şu anki yaşanan

Misafiri cagiriyorsa agirlamayi da bilsin bir zahmet
Size mi guvenip de cagirmis?

Elinizde olmayan sebeplerden gidememissiniz , bir de ustune trip

Komik yani ...

Hic. aramayin bence, hatasini anlasin...

Bana kayinvalidem milletin gelinleri soyle boyle dese
derim ki o zaman o gelinlerden alsaydin!!!

aslında benim korkum eşime duygu sömürüsü yapıp ki dün yaptı kayınbaba dedi öğleden bei ağlıyor filan diye eşimde dayanamayıp haklı olduğunu söylerse bu dafe daha çok yüklenir eltimle bana diye korkuyorum..

kayınvalideme değilde eşime dedim annene öyle bi gelin alsaydınız keşke dedim..

kayınvalideme değilde eşime dedim annene öyle bi gelin alsaydınız keşke dedim..

evet eşinin arayı bulması lazım , bizimde buna benzer bir durum oldu bir kere gönlü kırılmasın diye gittim bir daha da gitmem, eşime de dedim evlenmedn önce eve misafir gelse kaçardım evden , şimdi git misafir ağırla diyorsun ben hep böyleydim o zaman öylesini alsaydın diye , şimdi eşimde kv de de birşey demiyor boş boğaz eşim yetiştirmiş olsa gerek dediklerimi

Ama siz en bastan oyle alistirmissiniz ,
bir defa gidemeyince de kotu olan siz olmussunuz

tamam isi yapilir yeri geldiginde de size guvenip misafir cagirmasi,
bir de elaleme gosteris yapmak istemesi basit...

ona gelen misafirden sanane ki, gelinleri yokken misafir ağırlamıyo muydu, asla gitme, ne münasebet, milletin gelinleri şöyle böyle diyosada sende başla milletin kayınvalideleri şöyle böyle diye, şaka gibi, nasıl yüz bulupta arıyolar misafirim gelecek bana yardım et, banane yani, kendine güvenmiyosan çağırma, zaten eli ayağı tutan insan bi hazırlık yapıyo, gücün yoksada sana gelen misafir sarmalar mantılar beklemesin,çayını içsin muhabbetini etsin gitsin, hem oğlundan alsın hırsını, sen gitmem bile dememişsin

Misafiri çağırmayı biliyorsa ağırlamayı hizmet etmeyi de bilecek bir zahmet.
Müsait olmamışsınız gidememişsiniz ne var bunda
Çocuk gibi tavır alması da komik olmuş
Hiç umursamayın.
Büyüyünce unutur

bence kendi haline bırak,sinirlenip sakinleşir.herkes gelinleriyle ağırlamıyor misafirini.kızlarını çağırsaymış o kadar dert ediyorsa.işe gelince gelinler,başka şeye gelince kızları..

milletin nasıl gelinleri var dediğin de karşılık olarak; anne millette de öyle k.valideler var ki 1-2 misafir için oğullarını gelinlerini kırmıyorlar diyeceksin ama neyse...

boşver takma kafanı...
azcık mesafe koy, o kadar lafı hazmedemem ben kolay kolay şahsen.
arayıp gonlumu almadan konusmam.
eşinin işi çıkmış goturememiş, bu kadar basit. kocanda zaten cevabını vermiş.
hep gıdıp yapıyormussunuz, b kere yapmadınız dye ıkınızden kotusu yok haliyle.
sacma sapan gereksiz tribini anlasın bence. hoş anlamaz yaaa anlasada belli etmez, yiğitliğe camur sürdürmez ama neyse...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…