- 26 Ağustos 2009
- 3.788
- 344
- 163
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aslında benim korkum eşime duygu sömürüsü yapıp ki dün yaptı kayınbaba dedi öğleden bei ağlıyor filan diye eşimde dayanamayıp haklı olduğunu söylerse bu dafe daha çok yüklenir eltimle bana diye korkuyorum..
Kusura bakmayında arkadaşlar katılmıyorum size. Anlasığım kadarıyla kadın sizi çağırmış sizde önce gelicektiniz eşinin işi çıktığı için gitmediniz söz vermişiniz madem eşinin götüRmesi şartmıydı. Hadi yol uzak olabilir kayınvalidenin tepkisi fazla ama kim bilir ne kurdu kafasında. Ne demek misafir çağırırken size mi güvendi allah aşkına annemizin misafiri olunca yardım etmiyomuyuz benim teyzeminin günü olsun evli kızları herşeyini yapar misafirini ağırlar eğer çalışan değilsen ufak bebeğin ya da başka türlü sıkıntın ya da işin yoksa yardımcı olmaktan ne çıkar bu kişi ister annen olsun ister kayınvaliden ister komşun.
arkadaşlar iyi hoş diyorsunuz da,birde şöyle düşünün.
anneniz sizi misafir gelecek diye çağırdı ve uzak diye eşiniz götürmek zorunda ve eşinizin işi çıktığı için götüremiyor.ne olursa olsun kendi imkanlarınızla annenize gitmez misiniz.açıkçası ben giderim.hatta eşimle kavga bile ederim.söz verdin de neden götürmüyorsun diye bırakıp giderim.![]()
anneniz sizi misafir gelecek diye çağırdı ve uzak diye eşiniz götürmek zorunda ve eşinizin işi çıktığı için götüremiyor.ne olursa olsun kendi imkanlarınızla annenize gitmez misiniz.açıkçası ben giderim.hatta eşimle kavga bile ederim.söz verdin de neden götürmüyorsun diye bırakıp giderim.![]()
ben evdede misafir gelince hoşgeldiniz der ya odama geçer kitap okurdum ya da dışarı çıkardım, dolayısıyla annemede gitme durumum olmaz, ayrıca anneyle kv'yi aynı kefede görmüyorum anneme gidebilirim diyim onunda oğlu gitsin o zaman, herkes kendi evladına söz geçirsin, burdaki amaç konu komşuya hava atmak, çünkü sitemde milletin gelinleri.... diye başlıyo, demekki gün ortamlarında falan bunu konuşuyolar kimin gelini ne iş yapıyo kv'sine, tırnağın varsa başını kaşı demişler millet deli gibi çalışıyo zaten bide gidip kv misafiri ağırlayamam bu benim şahsi görüşüm
Kusura bakmayında arkadaşlar katılmıyorum size. Anlasığım kadarıyla kadın sizi çağırmış sizde önce gelicektiniz eşinin işi çıktığı için gitmediniz söz vermişiniz madem eşinin götüRmesi şartmıydı. Hadi yol uzak olabilir kayınvalidenin tepkisi fazla ama kim bilir ne kurdu kafasında. Ne demek misafir çağırırken size mi güvendi allah aşkına annemizin misafiri olunca yardım etmiyomuyuz benim teyzeminin günü olsun evli kızları herşeyini yapar misafirini ağırlar eğer çalışan değilsen ufak bebeğin ya da başka türlü sıkıntın ya da işin yoksa yardımcı olmaktan ne çıkar bu kişi ister annen olsun ister kayınvaliden ister komşun.