Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eşin belli senden yana. kaynanana sert cıkmayaydın keşke :=)Sizde eşinizi tekrar aradığında telefona niye seslenmediniz ' anne az önce konuştuk ya biz evde oluruz demiştim sana anlamadın galiba eşimi tekrar arıyorsun' diye gülerek söyleseydiniz
Benim kendini uyanık zanneden kaynana da öle yapıyordu beni arayıp söylüyordu benden olumlu cevap bulamazsa eşimi arıyordu bende aynen dediğim gibi yaptım bi kere eşimi dışarıda zannediyor evdeydi bu aradı ben olmaz dedim hemen peşinden eşimi aradı aldım eşimin elinden telefonu ben sana az önce cevabımi söyledim şimdi oğlunu arayınca ayrı mı olacak dedim sesi kesildi bi daha yapamadı
Eşime de dedim bana istemediğim hiç bişeyi yaptıramaz ister seni arasın ister başkasını
Bi daga olmadı sonra
Gitsin o ..Hiç bişey demedimki kavga çıkmasın diye ses çıkarmadım. O erkenden gitti sen sonra gel dedi hastaneye
Aynen. Galiba biraz kişi kendisiyle meşgul olmalı. Ortak alanlar azaltılmalı. Eşin bile olsa arada ne halin varsa gör diyip kendi halinde takılmak lazım sanırım.Katiliyorum ama sinir nerede? Hep alttan alarak yol alti edilmek ve bazi seyleri gormezdem gelmek arasindaki olcuyu tutturmak cok zor
cok haklisin.benim ki hizmetçi degilde oyuncak bebek yada kukla olarak görür her dededigini yap her yere gel ses ÇıkarmaÇünkü bazı akrabalar kendilerini
kraliçe ve her işlerden sorumlu bakan gelinlerini ise hizmet etmeye adanmış ve terbiye edilmesi gereken yaratıklar olarak görüyorlar. En zevk aldıkları şey cahil gelinlerine birşey öğretmek yada haddini bildirmektir.
Bir saat sonra arar gelcen mi diye gidersem iyi gitmezsem surat asar rb yakin zamanda da hıncını alırGitsin o ..
sen gitme gitmek istemiyorsan. .
abartma olmadancok haklisin.benim ki hizmetçi degilde oyuncak bebek yada kukla olarak görür her dededigini yap her yere gel ses Çıkarma
Aynen öyle öbür türlü sıkıcı bi hal alıyor bazi şeyler ama eşim kendi ailesininkilere gidelim benimkileri boş verelim istiyorAynen. Galiba biraz kişi kendisiyle meşgul olmalı. Ortak alanlar azaltılmalı. Eşin bile olsa arada ne halin varsa gör diyip kendi halinde takılmak lazım sanırım.
Aslinda gitmek içimden gelmiyorabartma olmadan
istemedıgın yere gitme![]()
Eşim anlayissizdir biliyorum ama k.validem de ısrarcı ve sıkıcıdır hiç vazgecmez saygi duymazeşiniz çok anlayıssız sorun kv de değil eşinizde
eşin haftanın kaç gunu ailesine giidyorsaAslinda gitmek içimden gelmiyor
Öyle olmaz. Kavga etme eşinle, senin ailenden birileri davet etti eşin gitmek istemedi misal, bunun için kavga edeceğine kendin git, eşin sana bizimkilere gidelim dediğinde de sen icat çıkar, anlayacaktır elbette.Aynen öyle öbür türlü sıkıcı bi hal alıyor bazi şeyler ama eşim kendi ailesininkilere gidelim benimkileri boş verelim istiyor
Aslında iyi fikir belki o zamab pes edereşin haftanın kaç gunu ailesine giidyorsa
kalan gunlerde de kendı ailene gitmeyı teklıf et
kısasa kısas yap yani. bakalım o zaman savunması nasıl olacak
kesınlıkle deneAslında iyi fikir belki o zamab pes eder
Öyle olmaz. Kavga etme eşinle, senin ailenden birileri davet etti eşin gitmek istemedi misal, bunun için kavga edeceğine kendin git, eşin sana bizimkilere gidelim dediğinde de sen icat çıkar, anlayacaktır elbette.
Geçen gün aynen dedigin gibi davrandim sonra kendiliğinden geldi. onu yola getirsem annesi çıkıyor başıma sabrim taşıyorÖyle olmaz. Kavga etme eşinle, senin ailenden birileri davet etti eşin gitmek istemedi misal, bunun için kavga edeceğine kendin git, eşin sana bizimkilere gidelim dediğinde de sen icat çıkar, anlayacaktır elbette.
Ailemle ayni şehirde olmam şans yoksa iyice yipratirlardi beni aileme hasret eşimin ailesi ve özellikle annesi ile daha boğucu bi hayatim olurdu. Eşimin ailesi ile ayni semtteyiz evler yakın kendi aileme uzağım o bile dezavantaj oldu k.valide hep hayatimda oldu ama eşime sorsan benim annem planci programci benim ailem hayatimizin icindekesınlıkle dene
sadece onun ailesi yok ya sonucta. sanslısın ailenle aynı sehırdesın
aynı eşin gibi anneci ol..Ailemle ayni şehirde olmam şans yoksa iyice yipratirlardi beni aileme hasret eşimin ailesi ve özellikle annesi ile daha boğucu bi hayatim olurdu. Eşimin ailesi ile ayni semtteyiz evler yakın kendi aileme uzağım o bile dezavantaj oldu k.valide hep hayatimda oldu ama eşime sorsan benim annem planci programci benim ailem hayatimizin icinde
Haklısın alttan ala ala hep kaybeden ben oldum huzurum bozulmasın diye sustugum herşey hem k.v yi hem eşimi güçlendirdi bencil olan taraf hep eşim oldu halen de öyle annesinin kuzusu aile bilinci olmayan bi adam anneside bunu sonuna kadar kullanıyoraynı eşin gibi anneci ol..
gelmedıgı zamanlar sen tek git
bu konuda sorun cıkarırsa sen de cıkar. ağaç kavugundan cıkmadın sonucta.
çok verici olursan kaybeden sen olursun
bıraz bencıllık lazım
Ya ben anlamıyorum gidin ne olacak ki. Iftara sıkılıp sizi oraya çağırdı diye mi bu kadar tantana. O yüzden mi bu kadar kötü kaynana oldu. Anneniz arayıp kızım canım çok sıkılıyor gelin iftarı burda yapın erkenden gelirseniz de sohbet ederiz dese Koşarak gidersiniz. Bence siz mutlu olamazsınız zorlamayınArkadaşlar eşimle zaten sıkıntılarımız var daha yeni konu açtım buraya.ben ciddi ciddi her an kafamda boşanma fikriyle yaşıyorum tüp bebek tedavimi erteliyorum eşimin huyu sayesinde evliliğim oturmuyor. Geçen tartismamizda eşim misafirlik olayını bitirecegini kimseye gelip gitmeyecegini söyledi ben de tamam dedim. Bi kaç gün sonra halam iftara çağırdı bende halam çağırıyor ben gidicem dedim ben ne yapcam dedi kendin bilirsin dedim sonra ben belki gelirim belki gelmem dedi neticede geldi aramızdaki soğukluk biraz gitti dün de akşam ailesiyle dışarı çıktık iftar için. K.alidemin annesi hasta kız kardesiyle dönüşümlü hastanede kaliyorlar arabadan inerken eşime yarin sabah seni ararim beni götürürsun (hastane çok yakın ayrica k.pederimin arabasi var ) sonra eşim cevap vermeden ama yarin pazar orucsunuz uyursunuz dedi sonra yine eşim bişey demeden aman uyumayiverin dedi indi. Eşim gece telefonu kapatmış yatarken ben zaten hep uçak moduna alirim yatarken.k.pederim götürmüş sonra eşim disardayken beni aradi bugün hastaneye gelin burda iftar yapin dedi bende bilmiyorum evde oluruz heralde dedim eşim geldi o nu aradi tekrar buraya gelin iftar yapalim planiniz yoksa dedi o da bakalım falan dedi bana sordu sırf aramiz yeni düzeldi bozulmasın diye sen bilirsin dedim gitsek bile ben şimdiden gidemem iftara yakın gidelim (çünkü gücüm kalmıyor dört kişi küçücük odada vakit geçmiyor)dedim.esimin surati asildi ben gideyim sen sonra dolmusa bin gel annem orada sıkılıyor tek başına yiyici gibi son dakka gidemen dedi.ben ona son dakka deil alti gibi gidelim demiştim saat iki bucuktan sekiz bucuga kadar vakit gecmez diye yani eşimle iyi olsam bile k.validem rahat durmuyor sayesinde huzurum kaçtı yine bi de telefonda eşime planiniz varsa bozmayim kaynanalik yapmayim diyor. K.validem biraz alttan alta yapar yapacağını kimse bişey anlamaz dolayisiyla eşime annen şöyle desem büyük olay çıkar toz kondurmaz kisacasi eşim bitiyor o başlıyor.kizlar ben bu kadinla nasil baş ederim eşimle papaz olmadan bana akil verin.onun oyuncagi gibi her dedigini yapmak istemiyorum.
Sorun kocandan kaynaklı canım. .Bir saat sonra arar gelcen mi diye gidersem iyi gitmezsem surat asar rb yakin zamanda da hıncını alır