Hanımlar,
lütfen konuyu polemiğe çevirmeyiniz...
-----------------
adigemmm,
Allah yar ve yardımcınız olsun, inşaallah en kısa sürede maddi zorlukları atlatırsınız, bebeğinizle sağlıklı huzurlu günler dilerim fakat affınıza sığınarak bazı eleştirilerim olacak, kayınvalideniz ve görümceniz Dünya'nın en kötü insanları olsa bile onların size yaşattıklarına eşiniz kayıtsız kalmış malesef, yani suç birazda eşinizde, siz evlenirken kendinize bir düzen kurmuşsunuz, bu düzeni bozup kayınvalidenizin yanına taşınmanızı isteyen eşiniz siz 8 aylık hamileyken evi temizlettiren kayınvalide ve görümcenize niye sessiz kaldı? Ya da doğum sonrası sizin temizlik yapmanıza neden itiraz etmedi? Dikişlerim kanaya kanaya temizlik yaptım diyorsunuz, şahsen ben eşinizin yerinde olsam sizin elinizde toz bezi görsem kıyameti koparır anında karımı, çocuğumu alır o evi terk ederdim, terk etmek kolay değil, maddi açıdan külfet demeyin, hiçbirimiz pamuklara sarıp sarmalanmadık, ne yapar yapar tek göz odalı bir eve gider yine de onca eziyeti çekmezdim, ki siz kayınvalideniz sudan sebeple kavga çıkarana kadar onunla aynı evde yaşamaya devam etmişsiniz, eşiniz size yapılanları görmedi mi? Dikişlerin kanamasından bahsediyorsunuz, siz söylemeseniz saklasanız bile hiç mi fark etmedi?
Kusura bakmayın ama eşiniz sizi göz göre göre ezdirmiş.
Görümcenizin face hesabını silmekten çekiniyorsunuz, silerseniz edepsizlik yapacağından korkuyorsunuz, sizi bu kadar üzüyorsa silmelisiniz, birşey söylemeye kalkarsa eşiniz rest çekmiş madem tekrar rest çeksin, eşiniz sizin arkanızda durursa kimse size birşey söylemeye cesaret edemez.