Kayınvalidem ve kuzeni sayesinde delirmeme az kaldı

Eşiniz size takma demiş zaten.
Keşke takmamaya, duymamaya çalışsaydınız.
Onlara prim vermez, amaçlarına ulaştırmazdınız..

Eşiniz size takma demiş zaten.
Keşke takmamaya, duymamaya çalışsaydınız.
Onlara prim vermez, amaçlarına ulaştırmazdınız..

zaten o zaman takmadım ama artık iş benim boyumu aşıyo annemi aramış neler söylemiş delirmek üzereyim bide bişey olduğunda ben ilaç kullanıyorum kusruma bakmayın diyo eşimle bir haftadır huzursuzum bunlar yüzünden dolduruyo sürekli bana karşı eşim artık bana eskisi gibi davranmıyo ne yapcağımı şaşırdım

Keşke anneniz de telefonu kapatıp konuşmasına izin vermeseymiş.
İlaç kullanması edepsizliğe gerekçe değil.
Boşverin ne siz ne aileniz duymayın keyfinize bakın.
Bu güzel günler geçip gidecek yoksa.
Kendi haline bırakın onu

annemde öyle diyo umursama diyo biz seni biliyoruz diyo kocan seni seviyo diyo kocana diyo iyice sarıl diyo ve oda iyice çatlasın diyor artık ama susmucam dicem bende bana bişey derse yeter tepmde gezdiği daha kaç aylık evliyim ki bana çocuğu olmuyo damgası vurdu

Bu sorunlular niye evlendirirler evlatcağızlarını...alsınlar koyniş koyniş uyusunlar el kızınında kahrını çekmesinler!

Son düzenleme:

Onu takmamanızdaki maksat onu çatlatmak değil, huzurlu yaşayabilmeniz için olmalı.
Şuursuz bir insanın söylediklerini takarsanız olan sadece size olur. Bir süre sonra da evliliğinize.
Zarar vermeyin kendinize ve evliliğinize.
Söyleyecektir, engelleyemezsiniz.
Yarın hamile kalsanız bu sefer başka birşey bulacaktır canınızı yakmak için. Bunun sonu yok kib
Anlayabilecek durumda da değil söylediklerinizi.
Tek çözümünüz umursamamak.
Sizin üzüldüğünüzü gördükçe daha çok üzerinize gelecektir.

Canım sen onlara aldırış etme bak kaynan çok tehlikeli bir kadın evliliğini bile bozabilir. 7 aydır çocuk olmuyor başkasını bulalım nedemek peki eşin annesine ne dedi onu çok merak ettim.

Bu sorunlular niye evlendirirler evlatcağızlarını...alsınlar koyniş koyniş uyusunlar el kızınında kahrını çekmesinler!

öyle valla burnumdan geldi yeni evli olduğumu falan hiç anlamadım ben huzur istiyorum artık valla yedi bitirdi ömrümü dün aramış diyo ki bu aydamı boşsun halamı tutmadın diyip duruyo artık ağlamaktan gözlerim çıkacak

Canım sen onlara aldırış etme bak kaynan çok tehlikeli bir kadın evliliğini bile bozabilir. 7 aydır çocuk olmuyor başkasını bulalım nedemek peki eşin annesine ne dedi onu çok merak ettim.

eşim ben eşimi seviyorum deedi bidahada böyle bişey deme bana dedi ama nerde dün aramış bana bu aydamı boş geçirdin tutmadın diyo sinir oldum artık korkuyorum yuvamı yıkacak diye

kayınvalıdenız cok cahıl.onunla gereksız muhabbetlerden kacının.esınızle arkadas olun dost olun.sakın annesıyle ılgılı kavga etmeyın.guzellıkle bunlardan rahatsız oldugunuzu soyleyın.oyle bılezık mevzusu bebek mevzusu kayınvalıdenın karısacagı ısler degıldır.kesınlıkle mesafe koyun ama kavga ederek degıl.

Ne söylediğimiz değil, nasıl söylediğimiz önemli. Kayınvalidenizin gereksiz çıkışlarına; tabi ki senin hediyeni de takmak isterim ama bak alyansımı bile takamıyorum gibi cvplar verebilirdiniz.

Haklı iken haksız duruma düşersiniz bu tavırlarla. Bugün yanınızda olan eşiniz yarın anneci oluverir dumur olursunuz.

7 aydır hamile kalamama durumuna ise bişey söylemem iğrenc bir düşünce tarzı.

Eşinin senin yanında olması çok güzel canım. kaynanın karşısında asla ezik durma suskun kalma Sana o soruyu sorduğunda nezaman olacağını biz karar veririz siz değil deseydin. Susma karşısında eşinde sana niye böyle cevap verdin derse bu konular senin ve benim aramda konuşulması gereken şeyler bu hayat bizim annen istiyebilir bir torunu olmasını bu çok doğal ama bize bu şekilde baskı yapamaz şeklinde konuşursun.
eşim ben eşimi seviyorum deedi bidahada böyle bişey deme bana dedi ama nerde dün aramış bana bu aydamı boş geçirdin tutmadın diyo sinir oldum artık korkuyorum yuvamı yıkacak diye

teşekkür ederm canım ama kayınvalidem artık boyunu aştı annem dün eşimi aradı bu arada eşim bugünlerde başka bi yere görve gitti ben annemin yanındayım annemde eşime annen bu şekilde yapmaya devam ederse kızımı alcam dedi oda annesini aramış hemen beni aradı ben ilaç kullanıyorum falan filn dedi annemde aldı telefonu demediğini ırakmadı eşimde seni böyle üzüyo görüşme diyo bana

Inanamıyorum arkadaşım ya kusra bakmada nasıl bi insanmış kaynanan bende 10 aylık evliyimm kayınvalidem 1 kat üstümde oturuo allaha şükür bana hiç bi zararı yok ha tabe ufak tefek şeyler olmuo deil allah büyük sorunlardan korusun yeni evlileri çünkü hemen hayal kırıklığına uğruyorum ben çünkü bende çok severek evlendm bi sorun olduğunda eşimle ben seni bunun içinmi çok sevdmm diormm bence çok ıtakma onları eşinin sana bakış açısı sevgisi nasıll?

Ben bu şekli doğru bulmuyorum.
Neden eşinizi arıyor ki. Muhatap alınması gereken kişi o değil.
Ayrıca eş de farkında olanların. Derhal müdahale edemiyor olabilir.
Yada belki annesine özel olarak uyarıda bulunuyor olabilir. Kadın da yine hastalığını ve ilaçlarını bahane ediyor olabilir.
Annenizin kızımı alacağım diye tehditvari konuşması sadece eşinizi annenizden soğutur bence..
Eşiniz suçlu değil ki ona çemkiriliyor

ama bi noktadan sonra eşiminde sinirlei bozuluyo yazık eşime diyorum niye böyle bi tavır takınıyo onu anlamadım ben annemlere gelince hasta oluyo acile falan kaldırıyolarmış artık annemlere gelmeyede korkuyorum ne yapacağımı şaşırdım valla bide kuzeni var tabi biraz önce aradı açmadım msj atmış eler yapcam sana diye

Neler yapacakmış nazikçe sorun.
Sonra da gidin şikayet edin. Bakın o zaman birdaha sizinle uğraşıyorlar mı

senden ne istiolar anlamadım ben herlkesn hemen çocuğu olcak die bi dava yokki bende 10 aylık evliyim kmse bana nie olmuo demio daha kendimi hazır hissetmiorum diormm kmse bişi demio heleki o kuzenini hiç takma o kim oluyoki bu kadar muhalefet herşeyee

kendi istediği kızı alamadı onun için bu halde şimdi yedi bitirdi beni annem artık dayanamadığından eşimi aradı ben ağlaya ağlaya bi hal oldum kimse dayanamaz evladına eşimde annesine bişey diyemiyo sonuçta annesi ama beni artık eşimden ayrılmayı düşünme noktasına getirdiler kullandığı ilaçlarda 5mg depresan ilaçları öyle çok etkileri yok kardeşim doktor ona sordum o söyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…