sanada uzakmış aslında ama ta başka şehrden başka şehiremi karışıo .benmde bazen oluo sorunlarım anneme anlatmaya korkuyorum çünkü bana çok düşkünler anlatsam çok üzülür .sen yuvanı dağıtmamak için elnden geleni yap kaç yaşındasınız sizzkendi istediği kızı alamadı onun için bu halde şimdi yedi bitirdi beni annem artık dayanamadığından eşimi aradı ben ağlaya ağlaya bi hal oldum kimse dayanamaz evladına eşimde annesine bişey diyemiyo sonuçta annesi ama beni artık eşimden ayrılmayı düşünme noktasına getirdiler kullandığı ilaçlarda 5mg depresan ilaçları öyle çok etkileri yok kardeşim doktor ona sordum o söyledi
kendi istediği kızı alamadı onun için bu halde şimdi yedi bitirdi beni annem artık dayanamadığından eşimi aradı ben ağlaya ağlaya bi hal oldum kimse dayanamaz evladına eşimde annesine bişey diyemiyo sonuçta annesi ama beni artık eşimden ayrılmayı düşünme noktasına getirdiler kullandığı ilaçlarda 5mg depresan ilaçları öyle çok etkileri yok kardeşim doktor ona sordum o söyledi
eşin sana destek zaten gerisini boşverkaynana kuzen şu bu önemseme.kimse için eşinle didişme canım.eğer eşin seni anlamasaydı onları haklı görseydi ne desen haklıydın ama şu durumda yuvanda eşinle mutlu olmaya bak kimseyin önemseme
boşver çok kafana takma. zaten uzaktaymış kadın.
ne kadar çok düşünürsen o kadar kendi kendini doldurursun.
eşime diyo ki bak 7 aydır hamilede kalamadı olmaz bundan bişey gel ben sana birini buldum onu boşa falan ne yapacağımı şaşırdım atık lütfen yardım:2::18:
çok terbiyesiz bir kaynanan var pis kadın..ne olursa olsun o bılezıklerı onlara yedirme onlar senın canım isterse derdinden ölsün kaynanan ona ne yaaaaaa ay bı sınır oldum kı kendı oğlunda kusur aramıyor ama hamıle kalamamak ne demek? kusura bakma canım çok sınır oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?