Kayınvalidem ve mesajı

2 secenegin var. Bir; kayinvalideni bu sozuyle yuzlestirip kizinin durumunu tekrar anlatacaksin. Bunu yaptiginda kayinvaliden seni anlayacak mi? Senin acindan duruma bakacak mi? Ozur dileyecek mi? Ve en onemli soru: Bu onyargisindan vazgececek mi?
Ikinci opsiyon; aldiris etmeyeceksin bi sekilde yutacaksin o gordugunu.

yani canim, hic ugrasma derim.

Dikkat eksikligi ergenlik doneminde ortaya cikmaz. Bahsettiginiz seyler yani kulakligini takip muzik dinleyerek kendisini ortamdan soyutlamasi gibi durumlar ergenlik donemi ile ilgili.
Senede bir kez gordugu torunun kendisine uzak ilgisiz davranisina kv uzulmus olabilir ancak bu durumu laf sokmak icin sosyal medyada paylasmasi hos degil. Onun yaptigi bu hos olmayan duruma sizin cevap vermeniz de onunla ayni duruma dusmenizi saglar, dahasi onu takip ettiginizi gosterir. Bazen umursamamazlik en guzel cevaptir.

Size özleden yaZdım merak ettiklerimi. Okursanız çok sevinirim. Sevgiler

Bir konuşma sırasında babadan geçiyormuş, sizin sülalede var mı diye sorun. Kadın belli ki çok cahil, inanır. Tutuşsun.

Ya sanki bu tarz kayınvalideleri biraz fazla önemsiyor musunuz kk üyeleri?Bilmiyorum bana çok cocukça komik geldi sakın takılma...Canın sıkılmasın boşver,cidden.Asıl sinir bozucu olanlar nasıl biliyor musun?Herkese iyi görünmeyi başarıp sana aslında kötü olan kayınvalide...işte o zaman ne eşine ne etrafa anlatamazsın hiçbir şeyi...seninki kendini alenen belli ediyor.

Kaynanalarin whatsappda laf sokma modasi da yeni başladi qaliba ))) Bizin gelin whatsappda surekli laf sokardi anneme )))
Sizin kaynananiz da az degil. Yilda bir kac gun gorur ama yaptigini yapar. ALLAH yardimciniz olsun ...
halamla yengem sürekli whatsapp de birbilerine laf sokar gibi söz yazıyolar cevaplari istemsizce okuyorum. annemin ki açik olsaydi hepsi birbirine karışır

bence az gorustugunuz icin kizinizin ozel durumunu anlatarak hata yapmissiniz.
surekli gou ustunde halleri kim bilir kizinizi nasil rahatsiz etmistir,
ben olsam kendim bizzat sahit olana kadar tepki vermezdim (sosyal medyada degil direk kizim hakkinda konusuldugunu gorene kadar)
ama cocugumu rahatsiz edecek bir durumunu da boyle mesafeli oldugum kisilere anlatmazdim.

Valla o bunu yazarken hiç korkmamış . İki sağlam laf etmeden içim huzura ermez benim . Saygı sadece hak edene gösterilir .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…