Kayınvalidem ve mesajı

Eşiniz bu mesajın hesabını sorsun.

Öncelikle kızınıza geçmiş olsun, DEHB ergenlikte birdenbire ortaya çıkmaz, okul öncesi dönemde belirti verir , 7 yaş itibariyle de teşhis konur.
Kızınıza doğru teşhis konduğundan emin olun.
Belki ergenlik dönemini daha kaotik geçiriyordur.

Kayınvaldenize gelince hem cahil hem utanmaz.
Böyle bir kadını dikkate alıp muhatap olmayın muhtemelen istediği bu zaten.
Aklınca -bizimle görüşmüyorsunuz ama çoçuğunuzu terbiye edememişsiniz- kafasında.
Bu tiplere bir şey anlatılmaz, kendi doğrularına adeta tapar bu insanlar.

Ona vereceğiniz en güzel cevap 'benim için sen ve düşündüklerin önemli değil' tavrı. Duymayın,görmeyin,cevap vermeyin.
Meşhur laftır 'ben lafa değil söyleyene bakarım insan mı? Diye' ...
Mesajı eşinize gösterin,bilsin,istiyorsa hadsiz anasına iki çift lafı o söylesin.
Not: Ailenizle ilgili hiç bir özel bilgiyi bu kötü kalpli kadınla paylaşmayın.

Eşiniz bu mesajı görmüş olmalı. O ne tepki verdi?

Ergen annesi olarak o kadar iyi anlıyorum ki sizi. Benim bu süreçten anladığım biz hiç ergen olmamışız, şimdikiler ergen doğmuş.

Ben bu konuda eşimin yorumunu merak ederdim ve bundan sonra asla ve kat'a kendileri ile görüşmezdim.

Kimsenin anneliğini sorgulamak kimseye düşmemiş!

Terbiyesiz , yaşına başına olgunluğuna yakışıyor mu ergen gibi Abidik gubidik paylaşımlar. Kesinlikle eşine bu mesajı gösteriyorsun ve artık hiç bir şekilde tamamen irtibatını kesiyorsun.

Eskiden, yani sosyal medya yokken bu insanlar birbirlerine nasıl laf sokuyormuş merak ediyorum.
Yaşlı başlı kadın ay çok komik ya ergen çocuklar gibi..
Ben olsam takmazdım. Eşin ne diyor bu konu hakkında?

gereksız ınsanları yok sayın kendı hallerıne bırakın
cevap verınce kendılerını bırsey sanıyorlar

Eskiden, yani sosyal medya yokken bu insanlar birbirlerine nasıl laf sokuyormuş merak ediyorum.
Yaşlı başlı kadın ay çok komik ya ergen çocuklar gibi..
Ben olsam takmazdım. Eşin ne diyor bu konu hakkında?

eskiden icinde kaliyomus erken ölüyomus insanlar

simdi, aman icimde kalip bana dert olacagina soylerim ona dert olur diye teknolojinin de yardimiyla yardirip omurlerini uzattilar bence

Kusura bakmayın ben sizde buldum hatayı mesafeli olduğunuz fazla görüşmediğiniz bir insana neden çoçuğunuzun özel durumunu anlatırsınız ki babaannesi olsa bile sonuçta ilerde başkaların yanında sen gençkende böyleydin şöyleydin deme potansiyeli var.

Çocukken zor bir bebekti ama hiçbir zaman aşırı hareketli olmadı. Tam olarak yüzde yüz hiperaktivite var diyemiyorlar zaten. Kızlarda hiperaktivitesiz dikkat eksikliği daha sık görülüyormuş. Ama sonuçta hiperaktivite tedavisi görüyor. Biz ilaç kullansın mı kullanmasın mı derdindeyken kayınvalidem yaktı içimi bu bakış açısıyla

Aynen öyle. En çok da o yakıyor içimi. Babannesidir neler yaşadığımızı bilsin ,anlasın bizi derken o değişik bir bakış açısıyla bakmış olaya.

Biz iyi anne baba değilmişiz gibi bir tablo çizmiş. Elimizden gelen herşeyi yapıyoruz çocuğumuz için ama o çok başka yaraflardan bakmış olaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…