Kayinvalidem ve oyunları

Evet secti esyalarimi Pasa pasa oturuyorum o esyalarla yaptığı hersey yanina kalıyor böyle aslında gidip gitmemek degil tavırları beni üzüyor. .
kaç yaşına gelmiş kadın değişmez ki
sen üzme canını eşinde ezdirmiyomuş seni
senden uzak olsun da :)

Bak öyle alttan alırsan tepene binerler hiç kıymetin de olmaz ben olsam dünyayı başına yıkardım eşimin ve anasının. benim istediğim mobilyalar alınmadan o eve adımımı bile atmazdım. Hergün evlenip ev kuruyorum sanki. kendi beğenip aldığım mobilya dan bile bi süre sonra gıcık oldum değiştiresim var ne demek ya kaynanın seçmesi. :KK62:

Beni yumuşak görünce böyle yapti işte.. sanki laf söyleyince saygısızlık yapacağım gibi geliyor inan basim dönüyor midem bulanıyor alisik değilim oyle tartismaya falan gelemiyorum zaten bu kadinin ben hic haksiz çıktığını gormedim.

Bende normalde haset biri değilim evli.misin bilmiyorum insan üzülüyor benim esim hic maasini alamadi nisanlilik suresinde yok altindi esyaydi maddi anlamda cok zorlandık simdi boyle olunca üzücü bir durum esimde üzülüyor bakıyorum. . Velhasili kelam haklisin tabi ki

Ben seni iyi anlıyorum haksızlığa bozuluyorsun sen. Biz nişanlıyken biz kayınvalideme gücünüz neye yeterse onu yapın dedik bu altın mevzusunda annem ben hiç bişey istemedik gönlünüzden ne geçiyorsa gücünüz neye yetiyorsa dedik saolsun yaptı biraz 3 bilezik taktı (eşim babam emekli gücümüz çok yoktu demişti). şimdi kaynım nişanlanıyor neyse nişanlısı bana yaptığından fazlasını istedi. kaynanaya bi baktım oğluna bir üzülmeler nasıl yapsınlar demeler Arsa satmaya yola düştü kadın. Bende söyledim kaynanama bana ne yaptınsa onu yapıcan fazlasını kaynım yapıcak alınırım ben buna dedim baştan söyleyim sonra neden böyle davranıyosun demeyin dedim. Ben evleneli 1 sene olmuş kadının şimdi aklına geldi arsa.

Beni yumuşak görünce böyle yapti işte.. sanki laf söyleyince saygısızlık yapacağım gibi geliyor inan basim dönüyor midem bulanıyor alisik değilim oyle tartismaya falan gelemiyorum zaten bu kadinin ben hic haksiz çıktığını gormedim.

Valla söyliycen çekinmiycen yapan utanmazda söyleyen mi utansın. Yapan utansın valla.

Öncelikle herkese merhaba..ben üç senelik evliyim ve alti aylik bir kızım var. Normalde çalışıyorum ama şu an ücretsiz izindeyim. Kvalidem ve annemler aynı sehirde bizde onlra yakın ama başka bir sehirdeyiz. Nisanlilik dönemiyle toplam 4 senedir kvalidemin oyunlarına maruz kalıyorum kendisi o kadar değişik biri ki yumuşak diken derler ya işte öyle. benim ailem Ünv mezunu rahat bir ortamda büyüdüm ama esimin ailesi köy kültürü ile yaşayan bir aile benden ona hizmet etmemi falan bekler genelde..
Neyse yazsam roman olur simdi ki konumuz şu kaynimin subatta nişanı var başka bir şehirde kayinvalidem sanirim bizi götürmek istemiyor arayip nişan gününü söyledi sonra da hava soguk bebek var falan dedi.. tabi ben iki gun sonra anladım ki kvalidemin annesi onlarda onu bırakıp gidecek bende tatilde orda olup ona bakacağım. Birde bana takilan altini falan eşim kendisi yapti bunlar yeni geline kendileri altın yapmis onu da bize caktirmamak icin bizim gitmemizi istemiyorlar.. bıktım artık allem edip kallem edip istediği seyi yaptırıyor...
berbat bir durum ya hemde ikili oynayıp haksızlık yapıyosa birine yapıp diğerine yapmıyosa daha kötü...ama eşin yanında ise sana destek ise salla gitsin canım ya..görmemeye çalış duyma arayada mesafe koymaya çalış...

Ben seni iyi anlıyorum haksızlığa bozuluyorsun sen. Biz nişanlıyken biz kayınvalideme gücünüz neye yeterse onu yapın dedik bu altın mevzusunda annem ben hiç bişey istemedik gönlünüzden ne geçiyorsa gücünüz neye yetiyorsa dedik saolsun yaptı biraz 3 bilezik taktı (eşim babam emekli gücümüz çok yoktu demişti). şimdi kaynım nişanlanıyor neyse nişanlısı bana yaptığından fazlasını istedi. kaynanaya bi baktım oğluna bir üzülmeler nasıl yapsınlar demeler Arsa satmaya yola düştü kadın. Bende söyledim kaynanama bana ne yaptınsa onu yapıcan fazlasını kaynım yapıcak alınırım ben buna dedim baştan söyleyim sonra neden böyle davranıyosun demeyin dedim. Ben evleneli 1 sene olmuş kadının şimdi aklına geldi arsa.

Bizde istemedik hicbisey iki bilezik ve bi ton borcla gelin oldum calistim odedim hepsini kaynim üç yıldir çalışıyor birikmisi de var ama onun evlenmesi dert ediliyor anlayamıyorum bir türlü simdi bisey desem kıskançlık yapıyor diyecekler..

Evet berbat gerçekten yaptigi ettigi neyse birde bize gostermemeye çalışıyor akli sira kendini cok akilli saniyor..

Bizde istemedik hicbisey iki bilezik ve bi ton borcla gelin oldum calistim odedim hepsini kaynim üç yıldir çalışıyor birikmisi de var ama onun evlenmesi dert ediliyor anlayamıyorum bir türlü simdi bisey desem kıskançlık yapıyor diyecekler..

Derse desin valla ben bu söylediğimi eltime de söyledim eltim de bana hak verdi. Valla herkesin işine gelirse beni bu insanlar doğurmadı üzerimde hiçbir hakları yok bana davranışlarına göre sever sayarım. Hayatta en tahammül edemediğim haksızlıktır ve uyanıklık yapmaya çalışan insanlardır. Ben yüzüne söylüyorum varsa benim kusurum siz de çekinmeyin söyleyin diyorum.

Bende normalde haset biri değilim evli.misin bilmiyorum insan üzülüyor benim esim hic maasini alamadi nisanlilik suresinde yok altindi esyaydi maddi anlamda cok zorlandık simdi boyle olunca üzücü bir durum esimde üzülüyor bakıyorum. . Velhasili kelam haklisin tabi ki

Evliyim canım anlayabiliyorum seni.
Tabi ki sana yapılmayan şeyleri yeni geline yapılınca ister istemez zoruna gider.
Bırak yapsınlar umursama. Göreceksin en büyük kazığı ondan yerler sana muhtaç olurlar. Bu hep böyle olmuştur. Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste.

Derse desin valla ben bu söylediğimi eltime de söyledim eltim de bana hak verdi. Valla herkesin işine gelirse beni bu insanlar doğurmadı üzerimde hiçbir hakları yok bana davranışlarına göre sever sayarım. Hayatta en tahammül edemediğim haksızlıktır ve uyanıklık yapmaya çalışan insanlardır. Ben yüzüne söylüyorum varsa benim kusurum siz de çekinmeyin söyleyin diyorum.

En iyisi şeffaf olmak bu konularda haklisin.. bende aksamm esimle konuşacağım bgidince konussun annesiyle böyle haksizlik olmasin desin o kendi oğulları dillerinden anlar

Kizlar eşim de diyorki gitmesek de son ana kadar gidecek gibi yapalim uzulsunler biraz :KK48: hemde belki anneanneye bakacak birilerini ayarlarlar zaten bir subat tatili var evden çıkabileceğim onuda oyle gecirmek istemiyorum. .

kayınvalidende olsa sevmek istiyorsun ama zorla kendilerinden soğutuyorlar insanı, en sinir olduğumda laf sokma gel ne diyeceksen dobra dobra söyle karşındakide sana gerekeni söylesin ama hep başımızdan geçti okayırdıkları gelin gelince göreceksin bak ne kadar kıymetin artacak ben eltim geldikten sonra daha rahat oldum

kayınvalidende olsa sevmek istiyorsun ama zorla kendilerinden soğutuyorlar insanı, en sinir olduğumda laf sokma gel ne diyeceksen dobra dobra söyle karşındakide sana gerekeni söylesin ama hep başımızdan geçti okayırdıkları gelin gelince göreceksin bak ne kadar kıymetin artacak ben eltim geldikten sonra daha rahat oldum

Gerçekten öyle çok uğraştım bende onlarla da mutlu olmak istedim ebeni evladin kabul et ne eksiğim vqrsa söyle dedim ama boş.. o hala arkadan iş çevirme derdinde.. gelen gelin zaten uzak sehirde olacak zaten cok farkli bir kültür de büyümüş pek bunlarla isi olmayacagini düşünüyorum. Kvalidem in yüzünden annemin babamin oldugu sehire gitmek istemiyorum artik o kadar sıkıldım. .

O nişanı kaçırma bence sadece şahıt olman için soyluyorum ve uzulme bosver onun sevgısıne ihtiyacın yok eşin yanında olduktan sonra.

O nişanı kaçırma bence sadece şahıt olman için soyluyorum ve uzulme bosver onun sevgısıne ihtiyacın yok eşin yanında olduktan sonra.

Bende kacirmak istemiyorum ama esim pek istekli değil şimdi bir sürü masraf çıkacak diyor :KK61:

bence ananeneye bakacağına evet sende git
bakalım ne cevırıyolar

Back
X