- Konu Sahibi ysmn123456
kızlar dün akşam eve girice tam tahmin ettiğim gibi bir manzara ile karşılaştım bulaşıklarım yıkanmış tezgahada gözüme sokmak istercesine konmuştu, ayrıca eşim eşofmanlarını çıkarınca sandalyenin üstüne asar akşam gelincede ordan alır giyer kaynanam onlarıda almış kirli sepetine atmış yani anlıyacağınız evim dün didik didik incelenmiş ... akşam eşime de dedim ben evde yokken kimsenin benim evime girmesini istemiyorum benim işimi kimsenin yapmasına gerek yok diye bir daha asla böyle bir durumla karşılaşmak istemiyorum diye ... Gerçi eşime göre abartıyorum annesi hiçte öyle bir insan değil, neden , çünkü eşimin yanında huri melek kılığına giriyorda ondan ....
Şimdi sizce ben mi söylemeliyim kayınvaldeme eşim mi ?
Ben Söylemeliysem ne gibi bir cümle kurmalıyım ki bu sorun ortadan tamamen kalksın...
Bence hiç kafana takma , sen kafana takıp eşine dillendirdikçe veya kaynanaya duygularını hissettirdiğinde daha çok üzerine gelirler birde kaynanan kendinde karışma hakkı bulur , eğer kaynanan sana birşey derse gül umursamadan deki sanane anneciğim ev benim evim istediğimi yaparım bizim düzenimiz bu de
kadın akılsızmı iş akşam kurs o kadar yorgunluktan sonra eve gelip sabaha kadar temizlikmil yapacaksın
diğer gelini çok temizmiş çalışıyormu ev kadınıdır kesin