- 1 Ocak 2014
- 1.172
- 788
- 323
- 35
- Konu Sahibi beyzat2014
-
Kızları varken size mi düşer bakmak baksın kızları tabi ki, siz bakın diye yakınınıza taşınıyorlargunaydun arkadaslar. Dün eşimle dışarı çıktık ve vana şurdaki evlere bi bakalım dedi. Bize 100 metre var yok. Hayırdır dedim. Abim bu tarafa gelmek istiyor dedi. Abisi bekar ve annesiyle yaşıyor. Bizim evin kısımları manzara va acısından guzel oldugu ıcın gelmeyı ıstıyorlarmıs. Hiç bişey diyemedim tabi ama içim dünden beri daralıyor. Büyük bi hastalık gecırdıgım donemde beni annemin evine bıraktırdılar ve kendımı toparlayınca döndüm. Neyse konuyu dagıtmayayım. Benim bekar 3 gorumcrm var yasları 40 50lerde. Bızım sehre yakın bır sehırde oturuyorlar, memleketlerınde . Biz evlenmeden once sureklı gelir annelerını yoklarlardı falan ama kadın alzeımer baslangıcında ve huysuzlaştı eskıye gore. Bır yıldır ne gelen ne gıden var yanına. Misafır gibi gelip gidiyorlar. Bi gorumcrmın eşime yazdıgı '' annem yemegı yakıyor, unutuyor, gelin yapsın da cagırun gelip yesinler'' mesajını gordum. Ve cok gecmeden bana yakın gelmeyı ıstemesi canımı cok sıktı. Acaba bakımını vs ben ustlenırım diye mi boyle bısey yapıyorlar... Ya benim kafam boyle calısmazdı, ama guvenemıyorum bu aıleye
Alzheimer öyle kendi kendine koyabileceğiniz bir teşhis değil. Önce doktora götürün. Zaten başlangıç durumundaysa ilaçla 3-4 sene normal hayatına devam edebilir. Hastalık ilerledikten sonra ise bir insanın evde tek başına bakması mümkün değildir. O zaman başka bişey düşünürsünüz.
herkes tasin altina elini koymuyorsa hep gelinlerden bekleniyorsa ne olacakTebrik ediyorum. Adi kaynana diye herkes bakmamasi icin gaz vermis ama siz kadinin bir hastaligi oldugunun ve buna bir cozum uretilemesi gerektigine dikkat cektiniz.
Ne olursa olsun ortada yasli bir kadin var sen uzakdur kizlari ne yaparsa yapsin demeye benim vicdanim el vermiyor.
Butun cocuklar oturup bir cozum bulmali. Herkes tasin altina elini koymali.
herkes tasin altina elini koymuyorsa hep gelinlerden bekleniyorsa ne olacak
Katılıyorum. Kız hastayken anamın evine gönderdiler beni yazmış. İçten içe kırgın işte. Bana insanlık etmediler bendende beklemesinler diyor ve haklı. Görümcelere bak! Tam telefon edip kavga etmelik!Emrivaki yapacaklar. Durup dururken bir insan neden gelinin dibine tasinir ki. Sagliginda bana cektiren birine de yasliliginda bakmak istemezdim sanirim. Oglu cok merakliyla baksin anasina.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?