Kayınvalidem yüzenden anne karnındaki bebeğim öldü

Merhabalar basınız sagolsun. Çok şey yasamissiniz isteseniz bile o sınırı koyamazsiniz siz koysaniz bile eşinizin annesi çocuğunuzun babaannesi neticede. İllaki iletişim olur bı şekilde yine konuşulur kendimden biliyorum ne yazikki. Zaten kaynananiz oglunu sevsseydi deger verseydi canının canına bunu yapmazdı bir gün oğlumu kaybederim düşüncesi olsaydı sizi bu kadar uzup yipratmazdi ben hep şuna inanırım oğlunu gerçekten ama gerçekten seven sayan onemseyen bir anne onun karisinida çok sever gelin kötü dahi olsa göğüs gerer. İyisini kötü olmak umursamaz olmak 10 yıllık evliligimden bunu anladım umursmaaz ve hal hatır sorma zaman daha değerli oluyorsun. Size tavsiyem hiç umursamayin muhatap olmayın he deyip geçin sayginizi yine koruyun elbet, sunuda unutmayin yanlış üslup doğru sözün celladidir sinirlarinizi iyi ve güzel bir dille koyun inanın zamanla buna alisacaksiniz ve kuş gibi hafifleyeceksiniz

Başın sağolsun umarım şuan daha iyi durumdasındır. Hayatta her zaman herley istediğimiz gibi gitmeyebilir insanlara aldırış etmemeyi öğrenmelisin kimseye kendini kanıtlama çabasında olma senin arkamdan kötü birşey mi söylediler takma umursama eşinede tavrını koy kök ailesini değil kendi kurduğu aileyi önemseyip korusun ve dik dur biraz kendinden emin olabildiğince umursama hayatına bak onlarıda evinin kapısından bile geçirme eşinede aynısını yapmasını söyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…