Kayınvalidem yüzenden anne karnındaki bebeğim öldü

Bu benim yorumum değil canım ben böyle birşey yaşamadım ilk yaşadım onu da buraya yazıyorum
Eski mesajlariniz tum uyeler tarafından goruntulenebiliyor.
Bilin diye yazıyorum.
Ayrıca sizi sadece kv deniz degil esiniz de strese sokmus , bilenecekseniz esinize de bilenmelisiniz sadece kv degil.

Eski mesajlariniz tum uyeler tarafından goruntulenebiliyor.
Bilin diye yazıyorum.
Ayrıca sizi sadece kv deniz degil esiniz de strese sokmus , bilenecekseniz esinize de bilenmelisiniz sadece kv degil.
Hayır attığınız yorumu Ben de gördüm Herkes tarafından görüntülendiğini de biliyorum ama ben yazmadım eşim de suçlu Bunun da farkındayım ilk yazdığım gönderi de de eşime karşı da soğukluk oluştu dedim bu olaylardan dolayı

Ayy midem bulandı. İlk fark ettiğiniz anda ortalığı ayağa kaldırmaniz gerekirdi. Minicik bebeğe pislik elleriyle dokunmuş. İğrenç hatta iğrenç ötesi.

Öncelikle başınız sağolsun. Ben de bir tartışma sonrası haftam sizden çok daha fazlayken bebeğimi kaybettim. Sonrasında çok acaba mı dedik ama meğer pıhtılaşma bozukluğum varmış. Sizde de bakıldı mı diye sordum hatta. Onun haricinde de siz kiminle evleniyosunuz nasıl ailelere gelin gidiyosunuz ve niye susuyosunuz aklım almıyo. Burda ne desin ki insanlar size

Geçmiş olsun öncelikle.

Kadının şeyindeki mantarı bebeğin yüzüne sürdüğünü görüp kırılmasın diye sustunuz ancak imalarda bulunarak mı söylediniz? Allah akıl fikir versin. Mide falan kalmadı bugün. Çocuğa çok üzüldüm. Ne iğrençliklere maruz kalıyor ve annesi hiçbir şey yapmıyor. Yazık.

Zora gelince üyelik iptali yapın hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…