Kayınvalidem yüzenden anne karnındaki bebeğim öldü

Bu benim yorumum değil canım ben böyle birşey yaşamadım ilk yaşadım onu da buraya yazıyorum
Eski mesajlariniz tum uyeler tarafından goruntulenebiliyor.
Bilin diye yazıyorum.
Ayrıca sizi sadece kv deniz degil esiniz de strese sokmus , bilenecekseniz esinize de bilenmelisiniz sadece kv degil.
 
Eski mesajlariniz tum uyeler tarafından goruntulenebiliyor.
Bilin diye yazıyorum.
Ayrıca sizi sadece kv deniz degil esiniz de strese sokmus , bilenecekseniz esinize de bilenmelisiniz sadece kv degil.
Hayır attığınız yorumu Ben de gördüm Herkes tarafından görüntülendiğini de biliyorum ama ben yazmadım eşim de suçlu Bunun da farkındayım ilk yazdığım gönderi de de eşime karşı da soğukluk oluştu dedim bu olaylardan dolayı
 
Ayy midem bulandı. İlk fark ettiğiniz anda ortalığı ayağa kaldırmaniz gerekirdi. Minicik bebeğe pislik elleriyle dokunmuş. İğrenç hatta iğrenç ötesi.
 
Öncelikle başınız sağolsun. Ben de bir tartışma sonrası haftam sizden çok daha fazlayken bebeğimi kaybettim. Sonrasında çok acaba mı dedik ama meğer pıhtılaşma bozukluğum varmış. Sizde de bakıldı mı diye sordum hatta. Onun haricinde de siz kiminle evleniyosunuz nasıl ailelere gelin gidiyosunuz ve niye susuyosunuz aklım almıyo. Burda ne desin ki insanlar size
 


Geçmiş olsun öncelikle.

Kadının şeyindeki mantarı bebeğin yüzüne sürdüğünü görüp kırılmasın diye sustunuz ancak imalarda bulunarak mı söylediniz? Allah akıl fikir versin. Mide falan kalmadı bugün. Çocuğa çok üzüldüm. Ne iğrençliklere maruz kalıyor ve annesi hiçbir şey yapmıyor. Yazık.
 

Zora gelince üyelik iptali yapın hemen
 
Zora gelince üyelik iptali yapın hemen
İnsanların bu kadar kolay yalan söyleyebilmesine şaşırıyorum ve bu kadar normal bir mesele için.
Bu artık psikolojik bir sıkıntı noktasında sanırım yazdığını da inkar ediyor. En üzüldüğüm şey bu kişilerin bebek sahibi olması ve bu hasta ruhun çocuk büyütecek olması.
 
Bebeğin kalbi üzüntü nedeniyle durdu cümlesini doktormu kurdu çevremde iki yada üç aylık geceliği böyle sonlananlar var hiçbir sorun yokken oldu.Sayilari da bir hayli fazla .Bence bunun için suçlama yapmanız gerçekçi değil
 
Konuyu okumadım. "Kaynanam yüzünden bebeğim düştü, eşim şiddet uyguladı, onun yüzünden boşanıyoruz..." gibisinden konulara söylemek istediğim tek şey: Sorun kaynananız değil eşiniz. Allah aşkına size sahip çıkan, değer veren, sizi ailesi olarak gören bi adamın annesi yüzünden evlilikte sorun olur mu? Karnınızdaki bebeği kadın nasıl düşürmüş olabilir? Sizin olaylara bakış açınızda sorun olmasın?
 
Eş ailesi ile bu kadar ,problem yaşıyorsanız ,eşinizde bu konuda genel olarak mesafesini koruyamıyor ve arkanızda durmuyorsa, bu adamı 2. kez baba yapmaya çalışıp ,kendi sağlığınızıda, psikolojinizide tehlikeye atmayın derim
 
En baştan hatalı sensin hijyen önemliyken neden ses etmedin mesafe koy kocana haddini bildir ailen varsa ayrıl
 
Öncelikle basınız sağolsun cok üzüldüm bebeğinize. Bende buna benzer bisey yaşadım kızıma 36 haftalık hamileyken aynı bende sizin gibi kv hakkımda söylediği seyleri duydum aşırı sinirlendim aksama karnım ağrımaua basladı hemen doktora gittk doktor bebekte kasılmalar baslamıs dedi izleyelim devam ederse doğumu baslatıcam dedi. Cok şükür ben sakinlesince bebeğimde sakinlesti doktor eve gönderdi. Eve geldik esim annesini arayıp ağzına geleni söyledi doğuma falan da gelme seni görmek istemiyoruz dedi. 39. haftada doğum yaptım bebek doğduktan sonra eltimden haberi alınca yüzsüz oraya da cıktı geldi asla konusmadım yüzüne bile bakmadım. Sonra mecburen kendi cekti elini ayağını. Mesafe mutluluktur.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…