Kayınvalidem yüzünden boşanıcam galiba yardım edin 😔

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Busra4ydn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2019
262
102
33
Kızlar bugun çok büyük kavga ettik eşimle ayrı eve çıkalım diyorum ben burdan çıkmam diyor o zaman annenle bir daha asla konusmucam yüz yüze gelmicem diyorum tamam diyor aynı binada bu olabilir mi ki gene sorunlar olucak boşanmalımıyım? Çok kötüyüm yardım edin lütfen

Kapin ayri zaten ayri ev derken ? Ayrica niye bosanacaksin onuda anlatsaydn

Hepsi bu kadarsa boşanmamalısın

Biraz detay ver istersen
Çok karışıyor misafirimin önünde rezil ediyor kendi annemin babamın karşısına çıkmıyor onlara tavır alıyor bana kızıp ben yokken evime misafir alıyor burası onun misafir eviymiş yatak odama girip beni uyandırıyor anahtarımı aldım benim evimin anahtarını nasıl alırsın diyor haftada bir temizliğimi yapıcaksın ben bi iş yapmıcam diyor mecburum onun gözünde

Kapin ayri zaten ayri ev derken ? Ayrica niye bosanacaksin onuda anlatsaydn
Ona uycam hep bi yere giderken ondan izin alcam Onuda yanımda götürcem o bi yere giderken kocamı bırakıp ona ayak uydurcam biraz kıskanıyo oğlunu evime misafir alıyor ben yokken misafir eviymiş onun burası yatak odama giriyor anahtarı aldığımda benim evimin anahtarını nasıl alırsın diyor

Deli herhalde.

Ollduu canimmm baskaa bi emri varmiymis

Esin eger kalkip gitmiyorsa sende madem kalicaz normal insanlar gibi yasicaz de kapinin anahtarını degistir ilk olarak. Onun disinda onun katina haftada bir gun gidin oturmaya daha fazla yuzgoz olma yasli degil bisey degil demekki sende bunlar icin diret egerki istedgn gbi gtmiyo esin seninle bir degil ozaman ayrilmayi dusunursn hemen ayrilik dusunme soncta esinle degil sorun kaynana

Senin evin onun misafir evimiymiş manyak mı bu kadın

Edep yahu Eşimin halası geliniyle bir alt katımda yaşıyor, üst katımda teyzesi bir üst katımda annesi yaşıyor ben yokken evime birinin gelmesini bırakın benden habersiz bile kimse gelemez her zaman söylerim siz bence fazla laubali olmuşsunuz Bir kere delirin düzelir ortaya iç çamaşırlarınızı serin sıkıyorsa getirsin daha siz yokken eve birini ben çok şükür çok iyi ellerdeymişim Allah yardım etsin

Zaten bugünden artık sonra artık böyle ama biliyorum rahat bırakmıcak gene beni birde böyle denicem

Annemle babam nisanliyken babam ev yaptırıyor, babası da bir şekilde tapuyu üstüne yapıyor. Annemin babası bunu öğreniyor o tapuyu kendi üstüne almazsan sana kızımı vermem diyor. Bütün köy allem ediyor kallem ediyor babamın babası zar zor ikna olup evin tapusunu babama veriyor. Annem hep der dedeniz bana hayatımın iyiliğini bu diretmesiyle yaptı yoksa babanızın babası bize hayatta gün yüzü göstermedi der. Buradan nereye varmaya çalışıyorum şöyle. Tırnağın varsa kendi başını kasiyacaksin. Bu devirde insan babasına bile güvenemiyor. Dedem babamın alın teriyle yaptığı evin üzerine konmaya çalıştı bütün aileyi aynı binaya yigacakti. Cehennem azabı resmen. Sizinki de onların adına her şeyi kendilerine hak görüyorlar. Esiniz de tırt belli ki para benim değil vs diye boyun büküyor. İşiniz zor. Ya deliyle deli olacaksınız genelde onlar saygı görür ya her şeyine boyun egeceksiniz ya da herkes kendi yoluna. Esiniz bu pisiriklikla ayrı eve çıkmaz. Ufak bir cinnet belki çözüm olabilir tabi bilmiyorum

Kayınvalideniz kafayı yemiş , üzgünüm ama o kadın size o evde rahat vermez.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…