Kapin ayri zaten ayri ev derken ? Ayrica niye bosanacaksin onuda anlatsaydnKızlar bugun çok büyük kavga ettik eşimle ayrı eve çıkalım diyorum ben burdan çıkmam diyor o zaman annenle bir daha asla konusmucam yüz yüze gelmicem diyorum tamam diyor aynı binada bu olabilir mi ki gene sorunlar olucak boşanmalımıyım? Çok kötüyüm yardım edin lütfen
Çok karışıyor misafirimin önünde rezil ediyor kendi annemin babamın karşısına çıkmıyor onlara tavır alıyor bana kızıp ben yokken evime misafir alıyor burası onun misafir eviymiş yatak odama girip beni uyandırıyor anahtarımı aldım benim evimin anahtarını nasıl alırsın diyor haftada bir temizliğimi yapıcaksın ben bi iş yapmıcam diyor mecburum onun gözündeHepsi bu kadarsa boşanmamalısın
Biraz detay ver istersen
Ona uycam hep bi yere giderken ondan izin alcam Onuda yanımda götürcem o bi yere giderken kocamı bırakıp ona ayak uydurcam biraz kıskanıyo oğlunu evime misafir alıyor ben yokken misafir eviymiş onun burası yatak odama giriyor anahtarı aldığımda benim evimin anahtarını nasıl alırsın diyorKapin ayri zaten ayri ev derken ? Ayrica niye bosanacaksin onuda anlatsaydn
Deli herhalde.Ona uycam hep bi yere giderken ondan izin alcam Onuda yanımda götürcem o bi yere giderken kocamı bırakıp ona ayak uydurcam biraz kıskanıyo oğlunu evime misafir alıyor ben yokken misafir eviymiş onun burası yatak odama giriyor anahtarı aldığımda benim evimin anahtarını nasıl alırsın diyor
Ollduu canimmm baskaa bi emri varmiymisÇok karışıyor misafirimin önünde rezil ediyor kendi annemin babamın karşısına çıkmıyor onlara tavır alıyor bana kızıp ben yokken evime misafir alıyor burası onun misafir eviymiş yatak odama girip beni uyandırıyor anahtarımı aldım benim evimin anahtarını nasıl alırsın diyor haftada bir temizliğimi yapıcaksın ben bi iş yapmıcam diyor mecburum onun gözünde
Esin eger kalkip gitmiyorsa sende madem kalicaz normal insanlar gibi yasicaz de kapinin anahtarını degistir ilk olarak. Onun disinda onun katina haftada bir gun gidin oturmaya daha fazla yuzgoz olma yasli degil bisey degil demekki sende bunlar icin diret egerki istedgn gbi gtmiyo esin seninle bir degil ozaman ayrilmayi dusunursn hemen ayrilik dusunme soncta esinle degil sorun kaynanaOna uycam hep bi yere giderken ondan izin alcam Onuda yanımda götürcem o bi yere giderken kocamı bırakıp ona ayak uydurcam biraz kıskanıyo oğlunu evime misafir alıyor ben yokken misafir eviymiş onun burası yatak odama giriyor anahtarı aldığımda benim evimin anahtarını nasıl alırsın diyor
Senin evin onun misafir evimiymiş manyak mı bu kadınÇok karışıyor misafirimin önünde rezil ediyor kendi annemin babamın karşısına çıkmıyor onlara tavır alıyor bana kızıp ben yokken evime misafir alıyor burası onun misafir eviymiş yatak odama girip beni uyandırıyor anahtarımı aldım benim evimin anahtarını nasıl alırsın diyor haftada bir temizliğimi yapıcaksın ben bi iş yapmıcam diyor mecburum onun gözünde
Zaten bugünden artık sonra artık böyle ama biliyorum rahat bırakmıcak gene beni birde böyle denicemEsin eger kalkip gitmiyorsa sende madem kalicaz normal insanlar gibi yasicaz de kapinin anahtarını degistir ilk olarak. Onun disinda onun katina haftada bir gun gidin oturmaya daha fazla yuzgoz olma yasli degil bisey degil demekki sende bunlar icin diret egerki istedgn gbi gtmiyo esin seninle bir degil ozaman ayrilmayi dusunursn hemen ayrilik dusunme soncta esinle degil sorun kaynana
En fazla 1 sene daha boyle ugrasir sen esinle iyi olmaya bak emin ol bikacak bi sure sonra ugrasmaz gecti basimizdanZaten bugünden artık sonra artık böyle ama biliyorum rahat bırakmıcak gene beni birde böyle denicem
Ya bir de nişanlıyken o kadar iyiydi o kadar iyiydi ki bir anda böyle değişmesi şoka uğrattı beni yol yapıyomuş meğerSenin evin onun misafir evimiymiş manyak mı bu kadın
Hep öyleler bunlar nişanlıyken meleklerYa bir de nişanlıyken o kadar iyiydi o kadar iyiydi ki bir anda böyle değişmesi şoka uğrattı beni yol yapıyomuş meğer
Muhtemelen.Deli herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?