Bundan sonra böyle olucak galiba eşim arkamda annesinin haksız olduğunu biliyor ve konuşma tamam diyorCanım çalışıyor musun ? Evini terketme , savaş aç o zaman eşin küs olmanı konuşmamanı kabul ediyor... Eşine annesini hiç şikayet etme... Git çilingir getir anahtarı değiştir, eşine de ki annene anahtarı verirsen sürekli bu eve çilingir gelir, benim evimse benden başkası giremez. Temizlik konusunda da eğer çalışıyorsan temizlikçi tut ben kendi işimi ancak yapıyorum mecbur değilim de ve sakınn ha sakın yapma... Annenin babanın karşısına çıkmıyor ise valla sende onlara o kadar mesafeli dur. Eşine söylemeden sen işini becer , eşin laf ederse ben hiç şikayet etmiyorum annen böyle davrandığı için mesafe koydum sadece vs. de geç. Bende altlı üstlü oturuyorum benm kv seninki kadar değil ama o da alttan hallediyor işini , anahtar ondaydı aldım , bozuldu aramıza mesafe girdi oğlunu fitledi vs... takmadım... eşimi de uyardım bununla ilgili. Geçenlerde bayram temizliği muhabbettine komşumun eşimin yanında laf soktu , bende gülerek kv.lerde para çok tutun temizlikçi yaptırın gelinler kendi g.tlerini toplayamıyor çalışmaktan dedim. Ahanda kaldı çıt çıkmadı , şikayet bile edemedi. Kendin halletçen canım lafını söylücen onunkini takmıcaksın.
Anahtarınız farklıdırDik degil yan durcak.. dik durunca aciliyo disardan
Demir kapi bizim celikler nasil bilemicem.. bizimki yan birakinca acilmiyor..Anahtarınız farklıdır
Hiç bir şekilde yumuşaklık göstermeyin o zaman iyi niyetle bi kez tamam derseniz yine eskisi gibi yapacakBundan sonra böyle olucak galiba eşim arkamda annesinin haksız olduğunu biliyor ve konuşma tamam diyor
Bu ne be, benim icin ya uzak bir ev ya da bosanmaÇok karışıyor misafirimin önünde rezil ediyor kendi annemin babamın karşısına çıkmıyor onlara tavır alıyor bana kızıp ben yokken evime misafir alıyor burası onun misafir eviymiş yatak odama girip beni uyandırıyor anahtarımı aldım benim evimin anahtarını nasıl alırsın diyor haftada bir temizliğimi yapıcaksın ben bi iş yapmıcam diyor mecburum onun gözünde
Katıloyorum çok doğru .Boşanma taraftarı değilim ama gençliğini heba edersin bu kadınla oğlu da aynıysa bence uzaklaş
Adam sonuçta illede anneme saygılı olcan dememiş sende kaynanana hiç yüz verme evine gitme evine de alma boşver hayatını yaşa ne diye yuvanı yıkıyosunKızlar bugun çok büyük kavga ettik eşimle ayrı eve çıkalım diyorum ben burdan çıkmam diyor o zaman annenle bir daha asla konusmucam yüz yüze gelmicem diyorum tamam diyor aynı binada bu olabilir mi ki gene sorunlar olucak boşanmalımıyım? Çok kötüyüm yardım edin lütfen
Kaynana normal düşünemiyor onu anladık da seni bu kadar ezdiren kocadan ne hayır bekliyorsun? Bunu engelleyecek olan senin kocan. O musade etmese kaynana hiçbirşey yapamaz. Onun ailesinden ve sizin ailenizden aklı başında iki kişi bulun, oturun konuşun. Düzelirse düzelir, düzelmezse ana oğulu başbaşa bırakırsınız.
Çok üzüldüm yaaa. Şu üçüncü şahıslar olmasa daha mutlu olacağız. Resmiyette kayinvalide SADECE ESIMIN ANNESİ. Bu kadar. Neden bu kadar abartılıyor ki karışmak , lâf sokmak, eziyet etmeye çalışmak....Aynı durumu yaşıyorum bu kadar yakın oturmuyoruz ama kocada bitiyor kocam annesinin agzına baktıkca bizde 2 kez ayrıldık şimdi boşanma davam var çok uğraştım ama kocam annesinin sözünden dısarı çıkamıyor bu sebeple daha fazla uğrasamıyorum. elimden geleni yaptım herkesin kendi seçeneği. kısacası kimse düzelmiyor eşin şimdiden annesine dur demeli. inan ilerde daha fazlasını yapıyorlar. karar senin.
Kızlar bugun çok büyük kavga ettik eşimle ayrı eve çıkalım diyorum ben burdan çıkmam diyor o zaman annenle bir daha asla konusmucam yüz yüze gelmicem diyorum tamam diyor aynı binada bu olabilir mi ki gene sorunlar olucak boşanmalımıyım? Çok kötüyüm yardım edin lütfen
Çok karışıyor misafirimin önünde rezil ediyor kendi annemin babamın karşısına çıkmıyor onlara tavır alıyor bana kızıp ben yokken evime misafir alıyor burası onun misafir eviymiş yatak odama girip beni uyandırıyor anahtarımı aldım benim evimin anahtarını nasıl alırsın diyor haftada bir temizliğimi yapıcaksın ben bi iş yapmıcam diyor mecburum onun gözünde
Kesin yok kocası olmayan kayinvalidelerde malesef kuma damarı var oğullarıni kıskanıyorlarKaynananın kocası yok mu ?
Yuva yıkan kaynana yoktur sahip çıkamayan koca vardır.Bunu durumu düşünüp karar vermeniz daha mantıklı olacak.Kızlar bugun çok büyük kavga ettik eşimle ayrı eve çıkalım diyorum ben burdan çıkmam diyor o zaman annenle bir daha asla konusmucam yüz yüze gelmicem diyorum tamam diyor aynı binada bu olabilir mi ki gene sorunlar olucak boşanmalımıyım? Çok kötüyüm yardım edin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?