Kayınvalidem yüzünden boşanıcam galiba yardım edin 😔

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evinizin anahtarı ile ilgili küçük bi ayrıntı vereyim
Anahtarı kapı deliğine soktuktan sonra dik hale getirin öylece kalsın
Dışardan bir anahtar takmaya çalışan giremez içeri

Diğerleri için Allah yardımcınız olsun aileniz ne diyor bu duruma

Ya biraz dişli olun.. Evden cikip bi yere mi gidiyorsunuz mesela. Laf mi soyledi sana hesap vermek zorunda degilim simdi acarim agzimi yumarim gozumu ciyak ciyak bagiririm seni mahalleye reklam ederim ayagini denk al deyiverin.

Evin anahtarini degistirin. Gelince kapiyi acmayin. Banyodaydim dus aliyordim vs. Vs.

Esiniz evde yokken gelirse bugun muge anliyi izledin mi gelin kaynanasini oldurmus. Eskiden duysam inanmazdim boyle seylere ama artik anliyorum. Bi cinnet getirmeye bakar deyin.

Evimi mi temizle diyor. Alin elinize camasir suyunu dokun koltuklara olsun dalmacyali gibi.. Sonra da Ay yanlislikla oldu deyip uzuluverin..

Aaaa sinir oldum icimdeki canavar cikti ortaya. Ogullari hayat arkadasi olsun diye evleniyor.. Bunlar kendilerine hizmetci geldigini saniyor.

En onemlisi de esinize annesi hakkinda tek olumsuz bir soz soylemeyin.

Aşlah yardımcın olsun evlenmeden once esle bunları konusmak onemlı ilk hafta ılk ay tamm ama sonradan herkes yuzunu gosterıyor. Oyle yatak odana kadr dalan bı kaynana esınb bısey demıyomu evınıze o derece mudahıl olmasına

Boşan bu böyle çekilmez. Konuşmasan da kapının kilidini de değiştirsen her gun kocanla kavga da etsen sesını cıkarmayıp herseyı kabul de etsen; sana getireceği tek şey var o da huzursuzluk. Ya ben ya bu ev diceksin, ev diyorsa da güle güle . Ya da sesini çıkarmayıp ömür boyu yaşıcan onlarla

sende peygamber sabrı falan mı var
kaynanam bana da çok çektirdi bırak onu kapımı kapattırmıyodu bana ben altt kattayım bi yerden beraber dönünce o yukarı katına çıkana kadar kapatmicakmışım kapıyı.
olay çıkardım birsrürü bağırdım ki eve 50 bin liralık tadilat yaptım borucunu hala ödüyorum kim karışır madem onun eviyse çıkıcam sen gelmiyosan gelme dedim eşime saydırdım baya bi eşim bunuu yarmış laf edersen bidaha gideriz evden taşınırız diye şimdi kuzu gibi.
ama ben görüşmüyorum eşim gitsin görüşsün ben o mendavur iğrenç suratını görmem o kadının
anahtarımı benim de istediler vermedim vermem eşim bi kere almş vermiş ben de anahtarımı sakladım aşkım kayboldu dedim gitti aldı anahtarı sonra bi şekilde o kilidi değiştirdik anahtar kayboldu sözzde biz ttaildeyken anahtarı bıraktı eşim. değiştik gene istedi ama vermedim ozamanlar konuşuyoduk.
yani canım kocan arkanda değilse çok çekersin kocan önce senin yanında olucak yoksa ne yapsan boş
anca boşanmak kalır geriye düzelmez

Kaynananın kocası yok mu ?

Benim bir arkadaşım böyle biri değil canına tak etmiş artık kızgınlıkla kayınvalideye seni çekyatınaltına sokar öldürüm demiş :):):) o günden sonra kayınvalidesi kendini frenlemiş. kısacası terbiyesizle terbiyesiz olunmaz.

Öenmli olan eşinin annesine karşı tavrı tabiki. eşinde bitiyor herşey .

Eşinizin gözünde de mecbur musunuz?

Allah ıslah eylesin terbiyesizin dik alası kaynanayı.

O zaman kv ile bir daha muhattap olmayın.
Kesin kararım bu bide benim tarafımdan bir misafir geldiği zaman rezil ediyor karşılarına çıkmıyor anlamaları icin elinden geleni yapıyor ama kendi tarafından biri geldiği zaman hiçbirşey yokmuş gibi bana çok iyi davranıyor bundan sonra aynı onun gibiyim o zaman yeter madem eşim alıp çıkmıyor beni burdan suratını dahi görmeye tahammülüm yok

Canım çalışıyor musun ? Evini terketme , savaş aç o zaman eşin küs olmanı konuşmamanı kabul ediyor... Eşine annesini hiç şikayet etme... Git çilingir getir anahtarı değiştir, eşine de ki annene anahtarı verirsen sürekli bu eve çilingir gelir, benim evimse benden başkası giremez. Temizlik konusunda da eğer çalışıyorsan temizlikçi tut ben kendi işimi ancak yapıyorum mecbur değilim de ve sakınn ha sakın yapma... Annenin babanın karşısına çıkmıyor ise valla sende onlara o kadar mesafeli dur. Eşine söylemeden sen işini becer , eşin laf ederse ben hiç şikayet etmiyorum annen böyle davrandığı için mesafe koydum sadece vs. de geç. Bende altlı üstlü oturuyorum benm kv seninki kadar değil ama o da alttan hallediyor işini , anahtar ondaydı aldım , bozuldu aramıza mesafe girdi oğlunu fitledi vs... takmadım... eşimi de uyardım bununla ilgili. Geçenlerde bayram temizliği muhabbettine komşumun eşimin yanında laf soktu , bende gülerek kv.lerde para çok tutun temizlikçi yaptırın gelinler kendi g.tlerini toplayamıyor çalışmaktan dedim. Ahanda kaldı çıt çıkmadı , şikayet bile edemedi. Kendin halletçen canım lafını söylücen onunkini takmıcaksın.

Dik degil yan durcak.. dik durunca aciliyo disardan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…