• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidem yüzünden evliliğim bitmek üzere

• Konu Sahibi Konu Sahibi burzu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bence kayınvaldenizden çok eşiniz hatalı
ne demek yahu eski gelin adayını sizin karşınıza
çıkaracak eşinizde annesine kızmicak benim eşim varya
anasının yüzüne bakmaz bir daha valla adam gibi adam olan
ne annesinin ne karısının dolduruşuna gelir müdahale etmek eşinizin görevi
ha siz gitmemişsiniz k,valdenize ama eşinizde sizin ailenize gitmemiş yaptığınız gayet
normall sonuç olarak arayıp geçmiş olsun demişsiniz size tavsiyem
eşinizi alın karşınıza konuşun yoksa bu işin böyle gidemeyeceğini anlatın
kesin bir dillee o da anlasın canınızın nasıl yandığını

kadın nasıl politika yapıyorsa bence sende öyle yap. kocanın yanında anne şunu istermisin bunu yermisin gibi ilgi göster. sıcak ol. sevecen ol. kaynanandan örnek al bence:23: zamanla kocana anlatıklarına kocan inanmayabilir. akıllı gelin olmak lazım dimi çivi çiviyi sökermiş.:34:

Boşanmak çözüm mü değil mi bende bilmiyorum açıkçası..
Bende senin sorunun gibi bi sorun yaşamaktayım..
Yani sorunumuz ortak kaynana..
Ben çözümü (konunun böyle buralara gelmesini istemezdim ama ondaki değerimi anlamam gerekli) ya ben ya annen demekte buldum..
Annenle beni görüştürmicek yüzyüze getirmiceksen barışırım ama yok annemde annem dersen annemde annem diyen adamdan bana koca olmaz dedim..

Bir erkek bu oğlum içinde geçerli annesinin hayatının bi yerine kadar müdehale etmesi gerektiğini bilmelii.
Oğlum yarın öbür evlenicek afedersinde karısını alıcak koynuna beni değil..
Ben bir yere kadar varım..
Bir yerden sonra ona destek için olmalıyım..

Ben şuanda sizin konumuzu bilmiyorum ama diretmekteyim görüşmüyorum ne eşimle ne ailesiyle..

boşanmak belki en son radde olmalı ama hayatınızın sonuna kadar böyle yaşamayı göze alabiliyormusunuz?
Sürekli ölene kadar bu kadın aranızda olucak.. bi şekilde eli üzerinizde.. eşinizinde değişmeyeceğinden eminseniz anneci ise bunları göze alabiliyorsanız mücadele edin.
mutluluklar..

kadın nasıl politika yapıyorsa bence sende öyle yap. Kocanın yanında anne şunu istermisin bunu yermisin gibi ilgi göster. Sıcak ol. Sevecen ol. Kaynanandan örnek al bence:23: Zamanla kocana anlatıklarına kocan inanmayabilir. Akıllı gelin olmak lazım dimi çivi çiviyi sökermiş.:34:

kesinlikle sana katılıyorum....kayınvalideler oğullarının yanında melek gibi oluyolar ama geliniyle başbaşa kaldığında değişiveriyolar...
Biraz politikacı ve kurnaz olmak gerekiyor galiba...siz eşinizin yanında iyi davranın..ozaman kayınvalideniz sizi ne kadar atarsa atsın eşinizde şüphe bırakır.

Kayınvalidemin beni kırdığı durumlar çok olmuştur..ama eşime hiç bahsetmemiştim.ara bozmaya çalışıyormuş gibi görünmemek için..birgün eşimle tartışırken ne var yok hepsini anlattım.inanmıyorsan bunları annenede sorabilirisn o gayet iyi bilir yaptıklarını dedim..bugüne kadar söylemediysem benim yüzümden aranız açılmasın diye söylemedim dedim..

Okadar üzüldüki inanamadı ...annemden de hiç beklemezdim yuhh dedi...onun adına senden özür dilerim dedi...

şimdi ufacık bişey olsun eşime söylüyorum..bana inanıyor..tamam annesine bişey demiyor tavır almıyor gerginlik olmasın soğukluk olmasın diye ama en azından ben tavır aldığımda beni haklı buluyor ve bişey demiyor..

O yüzdenkayınvalidelerin yanında melek gibi olun kızlar...yeri zamanı gelincede yapacağınızdan geri durmayın...

yazıklar olsun kendi egosu için oğlunun yuvasını yıkan/yıkmaya uğraşan kayınvalidelere.:85:
burdaki dertlerinde eşle tartışmaların sebebide %95 kaynanalar yüzünden...
nedir bu kaynananlrdan çekilenler...
anlasınlar artık onlarla değil oğullarıyla evleniliyor.

Valla darkseaa arkadaşım sana katılıyorum bunlar ne bencil insanlar yaa anne olup olgun yaşının kadını olup oğluyla gelini bir sorun yaşadığında arayı düzelticeği yerde aksine bozmaya çalışıyo eşinde hemen gaza geliyo pes yani:20::20:

Ne olduysa geçen hafta oldu..Ayağında siil varmış kayınvalidemin aldırmış pazar günü arayıp ameliyat oldum diye abartarak anlattı.Eşimde apar topar gidelim dedi.Ben gitmek istemedim çünkü eşim aylardır benim aileme gitmiyo hatta görüşmek istemiyorum,gitmeme hakkımı kullanıyorum deyip duruyodu.Bende hatasını anlasın diye gitmedim.Ama ertesi günü geçmiş olsun demek için aradım kayınvalidemi uyuyorum deyip telefonu yüzüme kapadı.Eşimede annesini aradığımı ve konuşmadığını söyledim.O ana kadar eşim bana inanıyodu.Cumartesi günü oğlunu aradı çok özledim akşam yemeğe gel dedi,bende eşime ben davetli değilim sanırım dedim,evet dedi ama sen şimdi annemi ara halini hatırını sor belki davet eder gibi bi konuşma geçti ben aramadım,kimseye kendimi zorla davet ettiremicem.Neyse eşim gitti geldi huyu suyu değişmişti.Dün bana annesinin beni evinde istemediğini söyledi,saygısızmışım avazı çıktığı kadar bağırarak söylüyo sesini yükseltme dedim bana sen delirdin,kafayı yedin, sen delisin demeye başladı o kadar üzüldümki..Benim annem konuyken sen asla böyle davranamazsın demeye başladı sen zaten kafayı yemişsin gerçi deyip duruyo onu parçalamamak için kendimi zor tuttum.Annesi demişki oğlum ben karının aradığını hatırlamıyorum saygısızlığından bak aramadı diye diye oğlunu doldurmuş ve şu an eşimle konuşmuyoruz.Artık aşağılamaya başladı ve inanın tahammülüm kalmadı ve ne yapıcağımı bilemiyorum.Lütfen yardım edin boşanmak çözümmü?Bu gidişle gerçekten deliricem..

canım seni o kadar iyi anlıyorumki,ama benimkisi görümcemdi.anlattığına benzer şeyleri bende yaşadım,eşimle çok tartıştık,çok kavga ettik,boşanmanın eşiğinden döndük ama şimdi eşim bana hak veriyor ve artık ikimizde karar aldık,ailelerimiz hakkında konuşmayacağız diye.şimdi ben artık anca bayramda seyranda gidiyorum kayınvalideme falan,görümcemeyse hiç...oturun eşinle sakin bir zamanda konuş,eşin senin ailenin yanına gitmediği aramadığı için sende onun annesine gitmediğini,onun anlaması için yaptığını,aslında seninde kırıldığını anlat.birde şunu asla unutma onun ailesiyle konuşacaksanda,onlara gideceksende mutlaka yanında eşin olsun,böylece ailesi karın aramadı,karın şöyle yaptı,yapmadı diyemez,ayyyy bunların hepsi aynı şekerimmm boşveerrr,ben anlatsam sen kendi haline şükredersin.

Ben sonuna kadar size hak verdim.
Kayınvalidenize geçmiş olsuna gitseydinizde olurdu tabi ki,
ama gitmeme nedeniniz keyfi değilmiş bana göre.
Eğer eşiniz benim ailem, senin ailen muhabbeti yapıyorsa,
hep benim aileme gidilecek, hep benim ailem aranacak,
ama benim canım sizinkilere gitmek istemiyor diyorsa,
bunları da hakediyor,kimsenin ailesi kimseninkinden üstün değil.
Ayrıca aradığınız halde, aramadı diye oğluna şikayet eden kaynana,
bir geçmiş olsunu haketmez benim gözümde.
Şu büyükler biraz evlatlarının yuvalarının huzurlarını düşünseler,
ne güzel olurdu.
Eşinizle ailesi konusunda tartışmayın artık bence,
ama herkese de hakettiği gibi davranmakta hakkınız.

Ne güzel yazmışsın okuyunca çok mutlu oldum canım..Keyfim yerine geldi :)

kayınvaliden eline geçen kozu güzel kullanmış
oğlunu sana yönlendirmiş.
acaba oğlundan boşansan çokmu mutlu olacak.
bence bu olay için eşinden ayrılma
bir çok evlilikte yaşanıyor böyle şeyler.
sebep 3 şahıslar olmasın.

Back
X