Ben en sonunda cinnet geçirdim... birden patlamıstım.. sorum bu değil.. konuya odaklansak biraz nası olurEşinizle kayınvalide yüzünden kavga ediyorsanız suç kayınvalide de değil, arayı bulmayı başaramayan kocanızdadır. Neden önce eşinizi sorgulayıp sonra annesini tartmıyorsunuz?
Ben en sonunda cinnet geçirdim... birden patlamıstım.. sorum bu değil.. konuya odaklansak biraz nası olur
Konum çok net.. kv yi kimsenin kalbini kırmadan evden nasıl 2-3 günde yollayabilirim?Konuya odaklanamadim ya kusura bakmayın lütfen, mazur görün. O kadar eksik, daginik, karışık ki. Sebebi bile darmadağın. Anlayan beri gelsin.
Konum çok net.. kv yi kimsenin kalbini kırmadan evden nasıl 2-3 günde yollayabilirim?
Yine 15-20 gun kalırsa yuwam dağılcak diye korkuyorum... sabır sabır ama nereye kadar... 2-3 gunde yollamam lazımKonuya odaklanamadim ya kusura bakmayın lütfen, mazur görün. O kadar eksik, daginik, karışık ki. Sebebi bile darmadağın. Anlayan beri gelsin.
Bu dediklerınızde eşim araya girer , ona ne dıcem ki? Kayınvalidem gunduz benımleyken canavar gıbı eşim aksam eve gelınce melek gibi:)). Eşim bu bahanelerı kabul etmez.Arkadaşlarım yatıya gelecek deseniz, eve badana yapılacak deseniz, ya da misafirlerim gelecek deseniz, çocuğunuz var mı, onunla ilgili bir şeyler desek.
Düşünüyorum... Karşınıza alip bizim bu ara biraz işlerimiz var, bu sefer seni uzun ağırlama şansım olmazsa kusura bakar mısın desen, esin buna kızar mı sence?
Ya da bu ara çok yoğun bir program olduğunu söylesen arkadaşların ya da ailenle alakalı...
Of çok zor işte o zaman.Bu dediklerınızde eşim araya girer , ona ne dıcem ki? Kayınvalidem gunduz benımleyken canavar gıbı eşim aksam eve gelınce melek gibi:)). Eşim bu bahanelerı kabul etmez.
Temizlik yapmak not ettim bunu... arkadaslarımı eve çağırsam hergun ?Of çok zor işte o zaman.
O zaman esin evde yokken sende dolaylı yoldan rahatsız et. Misal sürekli temizlik yap, bir şeylerle uğraş.
Yeni evli evinde 20 gün nedir yahu...
Hah, bak çıkıyor ufaktan:)Temizlik yapmak not ettim bunu... arkadaslarımı eve çağırsam hergun ?
Çok sağol not ettım bunları... :) temizlik, arkaslarımı çağırmak, evde yükseksesle müzik dinlemek, sevmediği yemekleri yapmak, şuanlık aklıma gelenler :)Hah, bak çıkıyor ufaktan:)
Ben bazen eşimi ayak altından itelemek için evde temizlik yapıp çaktırmadan "hayatım obur odaya geçer misin diyorum sonra o odaya gidip buraya geçtim diye diye sn sonunda diyor ben markete gideyim bariçünkü ayak altında biri varken temizlik yapamam.
Sende yapmış olmak için yap, yorma kendini ama gören temizlik desin maksat. Anne şurayı sileyim geçersen buraya, yada burayı temizleyeceğim şimdi. Gibi... e süpürge sesi, o sesi, bu sesi derken.
Hatta şöyle bir şey yapabilirsin. Arkadaşlarını çağır sürekli. Onlar gittikten sonra temizlik yap ki, bir anda bu temizlik nereden çıktı derlerse rahatsız oldum dışarıdan geldiler falan diye bağlarsın :)
Sizin kadar miğdem geniş değil üzgünüm
Evet susmak hiçbirşeyi değiştirmiyor.Görünen o ki ne zaman isterse o zaman giden bi tip bence eşinizle sorun yaşamamaya bakıp yabancı gelen bir misafir sayın ona göre hürmet edin.kızlar şehir dışından kayınvalidem bana yatılıya geliyor... ne kadar kalacak bilmiyorum.. biran önce onu evden kavga etmeden göndermem için bana stratejilerinizi söylermisiniz ? Not:evliliğimizin 1. Ayında 15 gün ..bizde kalmıştı..akrabalarını evime davet etti (ben evde yokken) ev işime yemek yapma şeklime olumsuz yorumlar yaptı.. ama ben hiç birine cvp vermedim.. bu da benim suçum sanırım... en sonunda gideceği gün patlak verdi.. eşim annesi ve ben tartıştık.. ben evi terk edip otelde kaldım.. daha sonra eşimle 2 ay görüşmedik.. aileler birbirine girdi.. özetiyle bu , sorums gelecek olursak kayınvalidem yeniden bana kalmaya geliyor!!!!! kalbini kırmadan evden 2-3 günde nasıl yollayabilirim?
Şu söyledikleriniz gerçekten çok can sıkıcı üzücü kırıcı... birgün sizde o yaşa geleceksiniz oglunuzun/kızınızın yanına gittiğinizde aynı saygisizlikla karsilasmaniz dileğiyle. Kv ile anlasamiyorsaniz güzellikle durumu çözmeye çalışırsınız illa da olmayacak gibiyse saygı dışında bi his beslemeyinTemizlik yapmak, arkadaslarımı eve toplamak, yükseksesle müzikdinlemek, kötü yemek yapmak, arkadasım ın hamsterini eve mi getirsem acaba :) ??
Temizlik yapmak, arkadaslarımı eve toplamak, yükseksesle müzikdinlemek, kötü yemek yapmak, arkadasım ın hamsterini eve mi getirsem acaba :) ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?