- 17 Aralık 2016
- 4.522
- 4.185
- 63
Henüz 1 aylık evliyken evimizde 15 gün kaldı. Sürekli hergün akrabalarını evime davet etti (ben evde yokken) ev işime yemek yapma şeklime olumsuz yorumlar yaptı.. ama ben hiç birine cvp vermedim.. bu da benim suçum sanırım... en sonunda gideceği gün patlak verdi.. eşim annesi ve ben tartıştık.. ben evi terk edip otelde kaldım.. daha sonra eşimle 2 ay görüşmedik.. aileler birbirine girdi.. özetiyle bu
Sorun kavga etmemekse kaynana gelince güler yüzle karşıla o kavga konusu açacağı zaman başka konulara gir. Lafa gireceğini hissettiğin zaman çay kahve istermisin de. Kendi sevdiğin konulardan konuş sürekli o ne için kavga etmek istediğini unutur :) bilmiyorum ben denedim bende olumlu sonuç verdi kaynanam ben kavgaya gelmiştim sözde ne için kavgaya geldiğimi unutturdun bana demişti
Yaşadıklarınızın bir çoğunu ben de yaşadım. Belki daha fazlasını bile. Sinirlenmenize değmez. Kötü kv, zor evlilik görmemiş bol keseden sallıyor işteMiğdem geniş değil benim! Bişey yazarken düşünerek yaz istersen olur mu?
Yaşadıklarınızın bir çoğunu ben de yaşadım. Belki daha fazlasını bile. Sinirlenmenize değmez. Kötü kv, zor evlilik görmemiş bol keseden sallıyor işte
Yani ????KIzlar son durum, kayımvalide yılbaşından bir gün önce gelecek ??? Planlar bitti
Yaniii yeniyıla kayınvalidemle giricem :)Yani ????
Yok acaba daha kisa sureli mi kalcak 1 gun once gelirse diye sordumYaniii yeniyıla kayınvalidemle giricem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?