Kayınvalidem

Su kafa da gidersen 2 değil 5 boşanma atlatirsin. Bence biz gelinler de az değiliz biz o yaşa geldiğimizde begenmedigimiz insanlardan daha beter olacağız su kafani değiştir önce saygılı olup herşeyi yoluna koymakla başla bende çok tartistim kv ile ama kocamla da bu kdr kavga etmedim o senin eşinin annesi ne olursa olsun bir anne temizliğe de yemeğe de karışır bir kere sen adım at anne bu yemek nasıl yapılır gösterir misin diye bence kendine ordugun o duvarları bir an önce yıkmaklısın

Katılıyorum

Valla ne yasadiniz bilmiyorum da basa gelen cekilir.ya kavga cikarip gondereceksiniz yada gitmesini bekleyeceksiniz.baska da starateji yok.kalk git evimden diyemezsiniz ya

Aradan zaman gecmis. Belki kv artik eskisi gibi davranmaz. En azindan bir onceki ziyaretinden sonra olanlardan o da bir ders almistir. Siz simdi pesin hukumlu olmayin o gelmeden. Korkmayin da. Bakin bu olayi daha once yasadiniz ve artik tecrubeniz var. Hadi ilkinde bilmiyordunuz ve olumsuz olaylarin onune gecemediniz. Ama simdi olabilecekleri onceden biliyorsunuz. Bu yuzden olaylara aninda mudahale edebilirsiniz. Bi kere kavga gurultu cikarip da yeniden evi termetmeyin sakin. Orasi sizin eviniz. Illa biri gidecekse kv gider. Diger taraftan yine eskisi gibi surekli sizin evinizde misafir agirlamaya kalkarsa da hic cekinmeden konusun. Neyden rahatsizsaniz onu kirmadan dile getirin. Mesela "Anne benden habersiz evime misafir cagirmandan rahatsiz oluyorum. Bana da haber verirsen daha iyi olur. Ev hali her zaman misafire uygun olmayabiliyor" diyebilirsin. Ya da " Anne biz bu kadar sık misafir agirlamaya aliskin degiliz. Malum iki kisiyiz ve pek misafirimiz olmuyor. O yizden sen de seyrek araliklarla misafir alirsan sevinirim" de. Hic korkmayin cekinmeyin. Rahatsizlik duydugunuz seyi mutlaka dile getirin. Konusurken net olun ki kararliliginizi gorsun. Konusmadan sonra da surat falan asmayin. Guleryuzle hicbirsey olmamis gibi davranin. Yemeklerinize laf soylediginde de alinmayin. "Ben bu yemegi pek beceremiyorum galiba, bir dahakine siz yapin annecim" deyiverin.
Son olarak kv evinizde diye de gerilmeyin. Sonucta orasi sizin eviniz ve o misafir. Onunde sonunda gidecek. Rahat olun.

Ayakkabisina tuz dök öyle derler.
Buarada 15 gun cok. Sende kv olucan yok esinin annesi filan diye taşlamaya gerek yok bence. 15 gun cidden uzun. Benim annemlerde farkli şehirde ama kadın pazar gunu akşam geldi carsamba sabahi gitti. Kv kalmaya gelmez uzakta oturmuyor, misafirligede ben cagirirsam geliyor, kafasina gore arayip ben geliyorum diyemez (bunun icin baya ugrastim zamaninda) Hicbirsey yapmasada 15 gun istemezdim.

Yaşadıklarınızın bir çoğunu ben de yaşadım. Belki daha fazlasını bile. Sinirlenmenize değmez. Kötü kv, zor evlilik görmemiş bol keseden sallıyor işte

Çirkefliğine ettiği lafa sinirlendim. Bu kafayla babasının evine yopuklanır zaten.
Saygı nedir bilmiyor.
Ben her ne olursa olsun saygısızlık yapmam büyük bir insana karşı. He çatır çatır söylüyorum şimdi tabi de,entrika peşinde düşecek kadar aciz olamadım hala.
:)

ben şuna inandım hep kalbinin ekmegini yer insan.beni hic te yanıltmadı yıllardır.Keskin sirke küpüne zarar.......öfkeyle kalkan zararla oturur gbi gbi......Kendin ol yeter.Alavere dalevere etme konu sahibi.Biraz ılımlılık tan ölmezsin.Bellikı gıcıklık var

Hemen her konuda kotu niyet arayip iyilik elcisi modunda takilmaya calisip en buyuk cirkefligi yapanlara irrite oluyorum.Konu sahibi yine de sakinlikle cevap vermis o yuzden kv sorununun da kendisinden kaynaklanmadigini anladim.Arkadaslar makul birkac sey soylemis benim de soyleyecgim onun taktigini kullan kocan evdeyken melek ol o gidince hr lafinin cevabini ver

Saygı hakedene gösterilir içi pislikten şişmiş gelinim olsunda canına okuyim diyenlere değil.
Saygı göster o kv aaa uu diyenler için diyorum bunu boşver saygıyı.

Bırak gelsin kv yemeğe mi karışıyo aa öyle mi annecim sen misafirsin sana sormam lazımdı haklısın de başka bişey mi onada çyle söyle
çKısaca oevin insanı olmadığını misafir olduğunu hissettir.
Uzaktan bi arkadaşını akrabanı çağırabilirsin ptesi mi geldi kv ah annecim perşembe günü x gelicek çok severim kendisini keşke sende kalsaydın karşılaşırdınız dersen 3gunluk beklentin olduğunuda anlar

İlk bir iki yorumunuzu okudum sadece. Görücü usulu evlendirmek için siz kinlenmiş olabilir misiniz? Ayrıca kimse sizi boşanmaya götürtmez, siz kendiniz gidersiniz. Gidecekleri gün nasıl kavga edebildiniz ki? Kavga etmek zaten çok çirkin, sabretmeyip otele gitmek çok daha çirkin.

Alttan alın biraz. İyi niyetli olun. Strateji yapmayın. İyi olun. Başka bi önerim yok.

KIzlar son durum, kayımvalide yılbaşından bir gün önce gelecek ??? Planlar bitti

Hastalik uydur. İlik karbonatli su ic... hafif miden bozulur...
Sen yatdikca o fazla dayanamaz zaten. Eşinde hasta olduğuna inaninca sorun kalmaz... malum havalarda soğuk... :)

Var öyle kaynanalar ah hiç bsy yapmadan bile gıcık alanlar

duymamaya gormemeye calis. nihayetinde bi sekilde bir.sey deyip seni kışkırtmak isterse asla cvp verme. esin icin katlan canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…