Kayinvalidem

destik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2018
734
275
33
Meraba arkadaslar. Onceki bi konumdada bahsetmistim kv ve gorumcelerimden. Sert kotu soguk davranmalari laf atmalari iftiralar yalanlari bir cok cirkin sey yasattilar bana. Sagolsun esim hep arkamdaydi. Esim tepki koya koya yumusadi biraz kaynanam. Evime Aldigim seye laf solemiyo artik. Laf atmiyo eskisi gibi. Bi iki aydir iyidik bole. Dun esimin kuzenleri geldi. Ben caya bekliyodum baktim yemek saatindrn bi saat once geldiler. Bende hizlica bi menu olusturup bsyler hazirladim. Tam sofraya oturcaz kv geldi. Actim kapiyi optum gecirdim iceri. Baktim sofrada diyoki bu yemegi tuzsuz yapmissiniz. Bir suru tuz dokuyo yemege. Yigenleri dedi yenge senin tansiyonum yokmu zaten yemegin tuzuda tam. 10 dakka gecti baktim diyor biliyorsunuz cocuklar var niye aci yaptiniz bu yemegi. Sofradaki herkes aci degil dedi. Cocuklarda gayet yedi. Kizlar gercekten elimden geldikce takmiyim diyom ama olmuyo. 13 kisi ye bi saat icinde ne pisidiysem hazirlayip bi menu cikardim sonucta. Ne bu yaptigi. Ve ben hicc cvp veremiyom kv mede gorumcelerimede. Sorun cikmasin ayip almasin deyip susuyom.

Susmayın içinizde kendi kendinize kavga etmeyin. Ve kimseye fırsat vermeyin ! Ayıp olmasın diyerek kendimizi yıpratıyoruz önce tatlı dille uyarın sonra mesafe koyun Sınırları siz belirleyin!

Kv ışte canım illaki bir kulup bulucak
Boşver hiç takma herkesde bu modellerden var
Burunlarını sokmasalar içleri rahat etmez illaki kucuk te olsa bişey söylerler yaranmaya çalışma anlamazlar

Kv ışte canım illaki bir kulup bulucak
Boşver hiç takma herkesde bu modellerden var
Burunlarını sokmasalar içleri rahat etmez illaki kucuk te olsa bişey söylerler yaranmaya çalışma anlamazlar
Aynen canim. Cok dusunuyom acaba oglum olursa ben nasil bi kv olcam diye

Niye susuyosun.sustukca tepene cikarlar.bidaha olursa öyle bisey misafir umdugunu deil buldugunu yer deyin gecistirin.yemekteyiz programi ceker gibi o ne yahu.
ya bide tabagini bitirdi benim tabagimdanda yemeye basladi. O kadar lafi soledikten sonra

Ay ben menüyü merak ettim valla helal olsun belli ki becerikli bi insansiniz azcikta kendinizi savunmayi becermelisiniz.
Ezogelin Corbasi ,(duduklude pisirdim. ) pilav ,firinda sebzeli tavuk salata ayran.
Böyle durumlarda kullanmayı sevdiğim bir laf vardır:

Beğenmeyen kendisi yapsın.

Sen de öyle de geç. :)
ya yemesin o zaman bende doldurmadim tabagini madem begenmedi doldurmam

Sana acı geldiyse yeme anne dokunmasın ,ben sana iki yumurta kırayım deseydin gülerek keske. Susma niye susuyosun alttan alttan ver bari cevabını
Bole agzim kitleniyo o an. Sonrada uzulup uzuluo duruyom.

Çok biliyosa 1 saatte o bi menu hazirlasin da görelim sustukca üstüne gelecek fırsat verme. Ezdirme kendini

Alıştır kendini bi iki kere deyince alışırsın
Birde kendimede itiraf edemiyom ama cvo vermeye korkuyom. Geldikleri zaman yada ben kv gidecegim zaman bsy cikmasin diye dua ediyim stres oluyom. Ha esim arkamda ailem arkamda. Ama galiba ben simdi bsy cikar ailem uzulur esim ben uzulcez tatsizlik olcak diye korkuyom. Cunku ben oturup uzuluyom. Onlar ben uzuldum diye seviniyolar

Sustukça tepene çıkmışlar kibar bir şekilde söylediklerine cevap ver. Beğenmediyse anne senin ağzının tadı kaçmış bugün deseydin

kız benım annemde aynı , ama sadece bize yapıyor geline yapmasına musade etmeyiz zaten

oda bizden çıkraıyor hırsını hahahaaa

Yiyemiyorsan peynir ekmek getireyim anne de
Ayy hiç çekilmez tamamen kıskançlığından yapıyor ben diyim sana
Bakıyor masa da kimse bi kusur bulmuyor kendi laf atıyor
Benim kV de de geçenlerde yemeğe geldi kaynım yemeklerimi övünce
"Sen aslında Yemekteyiz e katıl orda kimse kimsenin yemeğini beğenmiyor hep bir laf diyorlar " dedi
ay yok ben katılamam anne kendi yaptığımı biliyorum başkalarınada kendimi ispat etme çaba yok böyle iyi dedim gülerek sustu
KV bu lafı oraya katıl bak seni de nasıl eleştirirler benim oğullarım beğendi ama ya getirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…