Aynen canim. Cok dusunuyom acaba oglum olursa ben nasil bi kv olcam diyeKv ışte canım illaki bir kulup bulucak
Boşver hiç takma herkesde bu modellerden var
Burunlarını sokmasalar içleri rahat etmez illaki kucuk te olsa bişey söylerler yaranmaya çalışma anlamazlar
ya bide tabagini bitirdi benim tabagimdanda yemeye basladi. O kadar lafi soledikten sonraNiye susuyosun.sustukca tepene cikarlar.bidaha olursa öyle bisey misafir umdugunu deil buldugunu yer deyin gecistirin.yemekteyiz programi ceker gibi o ne yahu.
Ezogelin Corbasi ,(duduklude pisirdim. ) pilav ,firinda sebzeli tavuk salata ayran.Ay ben menüyü merak ettim valla helal olsun belli ki becerikli bi insansiniz azcikta kendinizi savunmayi becermelisiniz.
ya yemesin o zaman bende doldurmadim tabagini madem begenmedi doldurmamBöyle durumlarda kullanmayı sevdiğim bir laf vardır:
Beğenmeyen kendisi yapsın.
Sen de öyle de geç. :)
Saka gibi yaaya bide tabagini bitirdi benim tabagimdanda yemeye basladi. O kadar lafi soledikten sonra
Bole agzim kitleniyo o an. Sonrada uzulup uzuluo duruyom.Sana acı geldiyse yeme anne dokunmasın ,ben sana iki yumurta kırayım deseydin gülerek keske. Susma niye susuyosun alttan alttan ver bari cevabını
Alıştır kendini bi iki kere deyince alışırsınBole agzim kitleniyo o an. Sonrada uzulup uzuluo duruyom.
Birde kendimede itiraf edemiyom ama cvo vermeye korkuyom. Geldikleri zaman yada ben kv gidecegim zaman bsy cikmasin diye dua ediyim stres oluyom. Ha esim arkamda ailem arkamda. Ama galiba ben simdi bsy cikar ailem uzulur esim ben uzulcez tatsizlik olcak diye korkuyom. Cunku ben oturup uzuluyom. Onlar ben uzuldum diye seviniyolarAlıştır kendini bi iki kere deyince alışırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?