Kayinvalidem

Insan sesini yukseltirmi ya
Ama sesini yukseltmesi hos degil kendide goruyor annesinin sergiledigi davranislari

Hayir ilkez boyle oda kvdem yuzunden sonra geldi ozur dilerim benide anla diyor .bende yoruldum .sadece sabret tamam dedi bukadar iste

Hayir ilkez boyle oda kvdem yuzunden sonra geldi ozur dilerim benide anla diyor .bende yoruldum .sadece sabret tamam dedi bukadar iste
Kotu olmis kv sevinmistir. esine kirildigini belli et ama uzatma o kadar. Kv istedigi bu zaten aranizin acilmazi. Bide adamcagiz yorulmus belli. Bikmis aranizda kalmaktan. o biricik annesi Sende gozunun nuru esi.

Kotu olmis kv sevinmistir. esine kirildigini belli et ama uzatma o kadar. Kv istedigi bu zaten aranizin acilmazi. Bide adamcagiz yorulmus belli. Bikmis aranizda kalmaktan. o biricik annesi Sende gozunun nuru esi.
Biricik annesi keske herkese davrandigi gibi olsa

Esim ne olursa olsun annesinin yaninda meyveyi soyar agzima verir .al canim yer der oyle hayatta kucuk bir kirginlik olsa bile uzatilmaz aramizda cumku konusarak herseyi hallediyoruz ben rahatsizliklarimi soyluyorum oda dinliyor sonra o konusuyor ben dinleniyorum 9Aylik evliyiz oyle konusmadan hareket etmemisiz

Kayinvalidem esime can .askim diye hitap ediyorum diye laf soyluyor .hicde umrumda bille degil .dun zaten esimle cok guzel bir gun gecirdik .ne yaparsa yapsin bugun moralimi bozamaz.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…