Canim bnm annem kurt babam arap iki dili cat pat biliyom. Daha onceden asinaligim da vardi. Baktim gulup alay ediyolar. Evde bile esimle kurtce konustum ogrendim. Bende yanlarinda telde konussam arapca konusuyom. Anlamayinca sinir oluyolar. Onlar bana 4 ay boyunca yapti bunuKız nasıl ögrendin ben 3 yıldır ögrenemedim :-D hala yanımda kürtçe kocamı dolduruyo gözüme baka baka ama anlamıyom :-D
Ne yapacaklarini sasiriyolar. Bnm oglunu gorunce hastalanir hep ilgi isterDerken ?
Ne tuaf insanlar ya annem kurt diye dislandi hep. Ben arabim diye. Oysa ki benim 2 yengem turk teyzem annem ninem ozellikle kurtce konusmazlar yanlarinda bilmiyolar anlamiyolar diyeCanim bnm annem kurt babam arap iki dili cat pat biliyom. Daha onceden asinaligim da vardi. Baktim gulup alay ediyolar. Evde bile esimle kurtce konustum ogrendim. Bende yanlarinda telde konussam arapca konusuyom. Anlamayinca sinir oluyolar. Onlar bana 4 ay boyunca yapti bunu
Valla iyi yapmssin. Benimkiler su gibi kürtçe konuşuyo. Hiç anlayamıyorm cok snir bozucu bisey :-( ama onlar anlıyorm da, belli etmemeye calıstıgımı sanıyolar o kadar şeytanım yaCanim bnm annem kurt babam arap iki dili cat pat biliyom. Daha onceden asinaligim da vardi. Baktim gulup alay ediyolar. Evde bile esimle kurtce konustum ogrendim. Bende yanlarinda telde konussam arapca konusuyom. Anlamayinca sinir oluyolar. Onlar bana 4 ay boyunca yapti bunu
Çok doğru benimde yengem kürt biz hiç dışlamadık ama ben türküm diye burda dışlanıyorum. Annem çok dedi sen dilini bilmezsin dişini bilmezsin nası yapıcan onlarla diye. Bende benim yanımda kürtçe konusacak değiller ya niye anlaşamıyım derdim. Meğer cok haklıymıs . Benim hakkımda bişey demese bile ben takıyorum acaba benle ilgili bişeymi dedi diye altlı üstlüyüz bideNe tuaf insanlar ya annem kurt diye dislandi hep. Ben arabim diye. Oysa ki benim 2 yengem turk teyzem annem ninem ozellikle kurtce konusmazlar yanlarinda bilmiyolar anlamiyolar diye
Vala canim benim kv bole turkce anlar ama anlamiyorum der. Seytanligina. Bigun gorumcem dedi kurtceyle anliyon sen anna kandirma bizi diye.Valla iyi yapmssin. Benimkiler su gibi kürtçe konuşuyo. Hiç anlayamıyorm cok snir bozucu bisey :-( ama onlar anlıyorm da, belli etmemeye calıstıgımı sanıyolar o kadar şeytanım ya
Mesele kurt turk arap olmak degil onlar dislamak istiyor ya. Kullaniyorlar bunuÇok doğru benimde yengem kürt biz hiç dışlamadık ama ben türküm diye burda dışlanıyorum. Annem çok dedi sen dilini bilmezsin dişini bilmezsin nası yapıcan onlarla diye. Bende benim yanımda kürtçe konusacak değiller ya niye anlaşamıyım derdim. Meğer cok haklıymıs . Benim hakkımda bişey demese bile ben takıyorum acaba benle ilgili bişeymi dedi diye altlı üstlüyüz bide
Ooo ben kürdum kv dem surekli kurtler yenek yapmayimi biliyorlar kurtler yemeklerine etmi kullaniyorlar ..diyip duruyor .kurtler anca koyun eti yesin dursunlar diyorMesele kurt turk arap olmak degil onlar dislamak istiyor ya. Kullaniyorlar bunu
Sagol canim benim. Cook sevindim senin adinaKizlar evimi gordum herseyi unuttum oh be insanin evi gibisi yokmus valla mis mis artik cikmam evimden .rabbim tum olmayanlara versin birlik yasayan gelinleride tez vakitte evlerine gecmesini nasip etsin insallah .eminecim destikcim rabbim sizede hayirli huzurlu evler nasip etsin uzun omurler hayirli isler meslekler atanmalar nasip etsin .ayyy cok mutluyum cok sukur rabbime ...
Aynen bosver zaten gorumceme demis gidip abinin evini duzeltecegiz.. kizim bende he he dedim ..sen duzeltSagol canim benim. Cook sevindim senin adinakurtuldun iste artik anaca ayda 2 3 gorursun kv ona da sabret he he de gec. Valla benimki basta ne igrenclikler yapti. Ben takmadikca deli oldu. Benle ugrasio baba evine gondercekti beni. Var mi bende o goz
Bunlar baba evine gitmeyi cok kolay biliyorlar ama kusura bakmayin öyle niyetimiz yok..Aynen bosver zaten gorumceme demis gidip abinin evini duzeltecegiz.. kizim bende he he dedim ..sen duzelt
Ayy benim tek istegim gorumcelerim evlensin. Uzaklara gelin gitsinlerAynen bosver zaten gorumceme demis gidip abinin evini duzeltecegiz.. kizim bende he he dedim ..sen duzelt
Yok tabi ben kocami kimselere vermemBunlar baba evine gitmeyi cok kolay biliyorlar ama kusura bakmayin öyle niyetimiz yok..
El bebek gül bebek demeyeyim de farkları görüyorum diyeyim yani ikisi kıyaslanamaz bile kaynanam nere annem nere...Bende ole canim annem el bebek guk bebek buyutmus beni
Meraba arkadaslar. Onceki bi konumdada bahsetmistim kv ve gorumcelerimden. Sert kotu soguk davranmalari laf atmalari iftiralar yalanlari bir cok cirkin sey yasattilar bana. Sagolsun esim hep arkamdaydi. Esim tepki koya koya yumusadi biraz kaynanam. Evime Aldigim seye laf solemiyo artik. Laf atmiyo eskisi gibi. Bi iki aydir iyidik bole. Dun esimin kuzenleri geldi. Ben caya bekliyodum baktim yemek saatindrn bi saat once geldiler. Bende hizlica bi menu olusturup bsyler hazirladim. Tam sofraya oturcaz kv geldi. Actim kapiyi optum gecirdim iceri. Baktim sofrada diyoki bu yemegi tuzsuz yapmissiniz. Bir suru tuz dokuyo yemege. Yigenleri dedi yenge senin tansiyonum yokmu zaten yemegin tuzuda tam. 10 dakka gecti baktim diyor biliyorsunuz cocuklar var niye aci yaptiniz bu yemegi. Sofradaki herkes aci degil dedi. Cocuklarda gayet yedi. Kizlar gercekten elimden geldikce takmiyim diyom ama olmuyo. 13 kisi ye bi saat icinde ne pisidiysem hazirlayip bi menu cikardim sonucta. Ne bu yaptigi. Ve ben hicc cvp veremiyom kv mede gorumcelerimede. Sorun cikmasin ayip almasin deyip susuyom.
Senin canını sıkmaya calısıyorMeraba arkadaslar. Onceki bi konumdada bahsetmistim kv ve gorumcelerimden. Sert kotu soguk davranmalari laf atmalari iftiralar yalanlari bir cok cirkin sey yasattilar bana. Sagolsun esim hep arkamdaydi. Esim tepki koya koya yumusadi biraz kaynanam. Evime Aldigim seye laf solemiyo artik. Laf atmiyo eskisi gibi. Bi iki aydir iyidik bole. Dun esimin kuzenleri geldi. Ben caya bekliyodum baktim yemek saatindrn bi saat once geldiler. Bende hizlica bi menu olusturup bsyler hazirladim. Tam sofraya oturcaz kv geldi. Actim kapiyi optum gecirdim iceri. Baktim sofrada diyoki bu yemegi tuzsuz yapmissiniz. Bir suru tuz dokuyo yemege. Yigenleri dedi yenge senin tansiyonum yokmu zaten yemegin tuzuda tam. 10 dakka gecti baktim diyor biliyorsunuz cocuklar var niye aci yaptiniz bu yemegi. Sofradaki herkes aci degil dedi. Cocuklarda gayet yedi. Kizlar gercekten elimden geldikce takmiyim diyom ama olmuyo. 13 kisi ye bi saat icinde ne pisidiysem hazirlayip bi menu cikardim sonucta. Ne bu yaptigi. Ve ben hicc cvp veremiyom kv mede gorumcelerimede. Sorun cikmasin ayip almasin deyip susuyom.
Cok kirildim esime[ muhtemelen baska bsye gerilmis. Size patlamis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?