- 17 Nisan 2018
- 986
- 554
- 43
Amin rabbim esimede tsk askerlerinede yardim etsin kizlar sizde dua edin olurmu benim esim asker personeli ..Canim o benim. Nobete gider bile ozler beni. Goruntulu arar. Her nazimi ceker. Bir dedigimi iki etmez. Ve heo tesekkur eder bana. Saygini bir an bile olsa bozmadin herseye ragmen der. Allah eslerimizi yanimizdan eksin etmesin.
Ben ilk gelinim daha 2gelini bir damadi olacak Allah buyuktur .kim bilirKv leride islah etsin. Cadi gelinler versinde onlara kiyemtimizi bilsinler
Hahaha ha iyi ediyon esimde bitanem askim der surekli onlerinde. Sofrayi kaldirma agir der. Kayannam hemen karisir . Ben neler tasidimda bigun tasima demedin der esimeBosver cok bekler o .sende dediki annecigim kusurunuza bakmayin ama biz birbirimizi cok seviyoruz.kv askim kelimesinden nefret ediyor ben esime ustune basa basa askim diyorum
iste ilk gelin olmak cok daha zorBen ilk gelinim daha 2gelini bir damadi olacak Allah buyuktur .kim bilir
Ohh iyi yapiyor.sende naz yap biraz esine orta yerinde catlasin..Hahaha ha iyi ediyon esimde bitanem askim der surekli onlerinde. Sofrayi kaldirma agir der. Kayannam hemen karisir . Ben neler tasidimda bigun tasima demedin der esime
Bende ilk gelinim. En buyuku benim esim daha 3 oglan 3 kiz var bekariste ilk gelin olmak cok daha zor
Hemde nasil bide bana soruniste ilk gelin olmak cok daha zor
Benimde 2kayinim bide goruncem var ama gorunce hic kv benzemiyor bana cok duskun..beni cok seviyor esimin kopyasi adetaBende ilk gelinim. En buyuku benim esim daha 3 oglan 3 kiz var bekar
Rabbim uzun omurler versin ..sizede esinizedeben 29 yaaşındayım canım benim yaşım var
Benim kv.surekli her ana kiz yetistirenez .nohut bile kendini nimetten siyiyor diyip duruyor .esim salata yapiyor .esime kiziyor ben nefret ediyorum erkegin is yapmasindan .ben tabi hemen ama askim sen cok guzel yapiyorsun .lutfen devam et diyorum esim yapiyor kv.soylenip soylenip gidiyorHahaha ha iyi ediyon esimde bitanem askim der surekli onlerinde. Sofrayi kaldirma agir der. Kayannam hemen karisir . Ben neler tasidimda bigun tasima demedin der esime
Rabbim uzun omurler versin ..sizede esinizede
Ayy ne tuaflar ya. Ogullarini sevseler nole yapmazlardi ya .Benim kv.surekli her ana kiz yetistirenez .nohut bile kendini nimetten siyiyor diyip duruyor .esim salata yapiyor .esime kiziyor ben nefret ediyorum erkegin is yapmasindan .ben tabi hemen ama askim sen cok guzel yapiyorsun .lutfen devam et diyorum esim yapiyor kv.soylenip soylenip gidiyor
Benim de eşimin ailesi kürt,sürekli türklere laf söylüyor bide yanımda :) türk biri bişey yapsın türkler pislik pasaklı namussuz oluyorOyledirler .konusmuyorum ya sofrada kurdum diye kurtlere laf soyluyor surekli
Kız nasıl ögrendin ben 3 yıldır ögrenemedim :-D hala yanımda kürtçe kocamı dolduruyo gözüme baka baka ama anlamıyom :-DKendisi arap mi turkmu(farketmez ya hepimiz insaniz ama annem de kurt oldugu icin cok lag duymud babannemden) bende arabim basata hep arap diye diladilar beni 4 ayda kurtceyi ogrendim ful konusuyom artik buna bile sinir oldular
Derken ?Bunlar gelin gorunce cocuklasiyolar
aynisindan bendede var . cekemiyor kaynana milleti nedense.. sanki dunyada birtek onlar iyiler onlar mukemmeller..seninki yemegin tuzu vs. benimki bana neleeer neler yapti ...amaan bende 4 yildan sonra takmamaya calisiyorumMeraba arkadaslar. Onceki bi konumdada bahsetmistim kv ve gorumcelerimden. Sert kotu soguk davranmalari laf atmalari iftiralar yalanlari bir cok cirkin sey yasattilar bana. Sagolsun esim hep arkamdaydi. Esim tepki koya koya yumusadi biraz kaynanam. Evime Aldigim seye laf solemiyo artik. Laf atmiyo eskisi gibi. Bi iki aydir iyidik bole. Dun esimin kuzenleri geldi. Ben caya bekliyodum baktim yemek saatindrn bi saat once geldiler. Bende hizlica bi menu olusturup bsyler hazirladim. Tam sofraya oturcaz kv geldi. Actim kapiyi optum gecirdim iceri. Baktim sofrada diyoki bu yemegi tuzsuz yapmissiniz. Bir suru tuz dokuyo yemege. Yigenleri dedi yenge senin tansiyonum yokmu zaten yemegin tuzuda tam. 10 dakka gecti baktim diyor biliyorsunuz cocuklar var niye aci yaptiniz bu yemegi. Sofradaki herkes aci degil dedi. Cocuklarda gayet yedi. Kizlar gercekten elimden geldikce takmiyim diyom ama olmuyo. 13 kisi ye bi saat icinde ne pisidiysem hazirlayip bi menu cikardim sonucta. Ne bu yaptigi. Ve ben hicc cvp veremiyom kv mede gorumcelerimede. Sorun cikmasin ayip almasin deyip susuyom.
Sağolsun varolsun insan gibi insan helal olsun.Kayin babam bi trafik kazasi gecirince hic calisamamis. Kv ciftcilik yapip evi gecindirmis. Evde hep kv sozu gecer ve kizlarinin. Ama beni uzduklerinde kayinbabam kv bile cook kizar.
Diyemiyorsun işte öyle canım neden eşin üzülmesin diye ama olan sana oluyor böyle işte yaşayınca anlıyor insan...Aslında annelerimizi el üstünde tutup hiçbirşey dememeliyiz ben kaynanamı gördükçe annemin kıymetini anladım...Nasıl bi sabır var sende ya.!
Diyemedin mi bizim damak tadımız böyle senin evinde daha iyisini yaparsın yeriz diye!
Valla nefret ediyorum kvlerden ama pasif kalan gelinlerden daha çok.. Kim onlar ya!! Kocalarımızın anası herseyi soyleme haklarina mi sahip!!
Kendi annelerimize söylüyoruzda onlara mı söyleyemeyeceğiz!!
Bende ole canim annem el bebek guk bebek buyutmus beniDiyemiyorsun işte öyle canım neden eşin üzülmesin diye ama olan sana oluyor böyle işte yaşayınca anlıyor insan...Aslında annelerimizi el üstünde tutup hiçbirşey dememeliyiz ben kaynanamı gördükçe annemin kıymetini anladım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?