- 18 Eylül 2018
- 11
- 3
- 1
- 33
- Konu Sahibi bebekbeklerken
-
Kayınvalideniz ne yaptıy da bu kadar öfkelendiniz
Peki eşim gidelim dediğinde ne demeliyim sizceTam olarak ne olduğunu bilmediğiniz icin olduğu kadar yorum yapalım: bence gitmek istemiyorsaniz gitmeyin. 8 saatlik yol az degil hamile bayan icin. Ayaklarınız felan şişer. Aslinda kim kimden özür dilemeli belli degil, ama sizi arayip sormuyorsa belli ki kırılmış yinede.
Şimdi koca kadına bağırmışsınız diye size yüklenemem çünkü bazı insan yaşına göre davranmadığından yaşının gereği saygıyı gösteremiyorsunuzTanıdık çıkabilir diye ne olduğunu yazmak istemiyorum ama onun yaptıkları yüzünden kavga ettik
Zaten mesafeli duracağım ama gitmeyeyim mi mesela evineŞimdi koca kadına bağırmışsınız diye size yüklenemem çünkü bazı insan yaşına göre davranmadığından yaşının gereği saygıyı gösteremiyorsunuz
Sonsuza kadar sürmeyecekti zaten bu küslük kötü sözler sarfettiğiniz için kendinizi suçlu hissediyorsanız özür dileyin kabul eder etmez birkaç surat aşmadan sonra geçer ama siz haklıydım diyorsanız hiç girmeyin konuya ettiğiniz telefonun arkasında durup mesafeli kalın
Eşiniz ne diyor bu konuda yani gidip gitmemek kayınvalideyleyle ne yaşadığına geliyor yine konu bu kısmı çok önemli kadın namusunuza laf ettiyse tabi ki gitmeyin ama geç kalktın iş yapmadın diye bişeyse uzatmanın manası yokZaten mesafeli duracağım ama gitmeyeyim mi mesela evine
Peki eşim gidelim dediğinde ne demeliyim sizce
Yanlış anlaşıldı sanırım. Ağlayan o değildi ben ağlamaya başladım ve kapattımBaştaki olayları bilmiyoruz. Ama kurduğunuz cümleler fazlasıyla kırıcı. Su durumda kv ile eşitlediniz. Ikiniz de hatalısınız .(iftira atmasi haricinde bu kadar ağır konuşmak dogru değil. )
Sizi o aramayacak. Küçük olarak siz arayacaksıniz.ama aramamıssıniz. Şu durumda gitmeyin bence. Eşinize de alenen anlatın durumu bence.
Şimdi bahane bulursunuz. Ama bi dahaki gitmede yine bahane uydurmak gerekecek.
Son olarak çıktığınız kapıyı sert carpmayın. Dönmeniz gerekebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?