Bede böyle düşünüyorum hatta diyom ama kv öyle diyoŞekerim bırak konuşsunlar, kulağının birinden girsin öbüründen çıksın. Duymayacaksın, takmayacaksın böyle her denileni dert edersen daha çok konu açarsın. Cahil insanlar oğlan olsunmuş, Mevla neyi takdir ederse o olur, sanki senin elide. Tamam cinsiyeti belirleyen bazı yöntemler var ama sonuçta takdiri ilahi.
Cocugunuz olsa buyuk ihtimalle onla ilgilenemeyeceksiniz cunku kv ilgilenirken size pek sira gelmeyecekÇocuğum olsa onla ilgilenirim kafam bedenim onla meşgul olur burda altlı üstlüyuz kv. Hep ağlıyo uzuluyo saygım sonsuz ama hep böyle olmaz ki
Bana danışmadılar hani böyle düşünüyoruz sen ne dersin diye ilk duydum kızdım kırıldım esimle de konuştum ama fayda etmediSizin oglunuz olsa abisinin ismini verseniz sizden daha cok sahiplenirler o cocugu demedi demeyin.
Allah rahmet eylesin mekani cennettir insallah sehit olmus zaten.Ama yerin8zde olsam amcasinin ismini koymazdim.ogullari yerine koyacaklar cok belli..
yaşın kaç merak ettimÇocuğum olsa onla ilgilenirim kafam bedenim onla meşgul olur burda altlı üstlüyuz kv. Hep ağlıyo uzuluyo saygım sonsuz ama hep böyle olmaz ki
Yo asla öyle şeye izin vermem rabbim bana fırsat verdikçe ve kv o kadar uzun böyle olmaz ettrmem dislerimi gösterim sefer :)Cocugunuz olsa buyuk ihtimalle onla ilgilenemeyeceksiniz cunku kv ilgilenirken size pek sira gelmeyecek
ben de şunu söylemek istiyorum mesela düşünsenize şehit olan amcasının ismini vereceksiniz çocuğa. Allah nurlar içinde yatırsın ama, çocuk amcasını ziyarete gitse şehitliğe kendi adını soy adını görecek bu hoş bir durum değil. Bu durumdan rahatsız olan insanlar olduğu için çevremde yazmak istedim.Ben 5 aylık evliyim eşimin tarafı çocuk istiyo genellikle kayinvaliden ve kayinbabam her seferinde bi laf vurma ima etme olsun dile getiriyorlar.Eşim ve bende istiyoruz tabiki bazı özel durumlardan geç kaldık ama rabbim böyle istemiş diyoruz eşimle.Esimin ailesinin çocuğu çok istemelerinin sebebi esimin abisi şht oldu o yüzden onun adını vermek ve evde neşe kaynağı olsun diye.Bide ilk torunlarını sık sık göremiyorlar elticik gelip gitmez pek.Ama kayinvaliden her seferinde oğlan olsun diyip duruyo gönlüm oğlandan yana benim de morelim çok bozuluyo hayırlısı sağlıklı olsun hep diyorum ama tutturmuş oğlan diye.Psikolojim bozulacak zaten laf vurmaları var bide öyle yapınca kötü hissediyorum napayım bilemiyorum....
Sizede birsey diyemiyorum cunku tamamen yetistirilme tarzi.herkesin her dedigine tamam diyerek yetistiriliyoruz sonra cocugumyzun ismi konusunda bile soz sahibi olamiyoruz.Bana danışmadılar hani böyle düşünüyoruz sen ne dersin diye ilk duydum kızdım kırıldım esimle de konuştum ama fayda etmedi
Yaşım 25 hem yaş olarak hem evlilik olarak erken ve gencim biliyorum onlar istiyo diye ben çocuk istiyorum değil kendim için istiyorum bisiler demissiniz bende sizin gibi düşünüyorum ölen birinin ismini vermek istemem bu konuda kv. Ko konuşmadım konuşmam da zaten anlamazlar bana sormayı geçin danışmayan insanlar eşimle konuştum olmadıyaşın kaç merak ettim
ben 5 senelık evlıyım
eşimle asık olarak evlendık
işimiz gucumuz var
daha 2 senedır cocuk dusundum yenı kısmet oldu
kayınvalıdenıze bu hakkı vermeyın
cocuk konusunda konusunca konuyu kapatın
hem neden abısının adı verılecekmıs
olen bırının adını cocuguna mı vereceksın
kusura bakma ama 2019 senesıne gireceğiz
biraz bu düşüncelerden kuırtulun
ufkunuzu genısletın
kıtap okuyun, cevre edının, işe girin çalışın
kv dem cocuk ıstıyor , 5 aydır gec kaldık, ölen abısının adını vereceğiz diye burda sızlanmayın
Haklısınız öyle. Rabbim nasip ederse inşallah öyle yetirtirecemSizede birsey diyemiyorum cunku tamamen yetistirilme tarzi.herkesin her dedigine tamam diyerek yetistiriliyoruz sonra cocugumyzun ismi konusunda bile soz sahibi olamiyoruz.
ne diyeyim kiziniz olursa fikirlerine saygi duyarak dinleyerek anlayarak buyutun insallah .bizlerin dustugu durumlara dusmesinler
Tavrini koy bir iki laf dokundur tersle bak nasil adam yerine koyuyorlar o zamanYaşım 25 hem yaş olarak hem evlilik olarak erken ve gencim biliyorum onlar istiyo diye ben çocuk istiyorum değil kendim için istiyorum bisiler demissiniz bende sizin gibi düşünüyorum ölen birinin ismini vermek istemem bu konuda kv. Ko konuşmadım konuşmam da zaten anlamazlar bana sormayı geçin danışmayan insanlar eşimle konuştum olmadı
Kimseye bise anlatamıyoruz ki anlamıyorlar kiben de şunu söylemek istiyorum mesela düşünsenize şehit olan amcasının ismini vereceksiniz çocuğa. Allah nurlar içinde yatırsın ama, çocuk amcasını ziyarete gitse şehitliğe kendi adını soy adını görecek bu hoş bir durum değil. Bu durumdan rahatsız olan insanlar olduğu için çevremde yazmak istedim.
Onu istiyolar galibaTavrini koy bir iki laf dokundur tersle bak nasil adam yerine koyuyorlar o zaman
Bi derdi oğlan sanırım:) tövbe tövbe Allahın gücüne gidecekbaşka derdi varmıymış hangı meslekten doğurmanı ıstıyormuş onuda sor.
Benim annemde böyle diyo valaNe sacma erkek olacak isim.verecegiz diye torun mu istenir ne bu oyuncak mi ariyorlar kendilerine. Boyle cok erkek diye tutturanlarim genelde kizlari oluyor hep cevremde oyle
Amin cümlemize inşallah eşimle çok çok önceden konuştuk bi faydası olmaz sadece kızar tartışır buna da gerek yok huzurum kaçacak evladimi elimden alamaz o birine evladı veremeyeceği gibi alamazda ona asla izin vermemAllah hayırlı evlat versin inşaallah herkese. Ama bu kv beni korkutuyor eğer erkek olursa senin kucağına vermez bile. Senin bunu kocanla cidden konuşman lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?