- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.993
- 548
Herkesin kendine göre bisileri var işte ve şuan karsi gelmemem sonradan gelemeyeceğim anlamına gelmesin saygı bi yere kadar olur söz konusu evlat olunca her şey değişir o zman ben kendim için istiyorum evdeki ortamdan sıkıldım bunaldım gez toz demissin de o pek mümkün olmuyo saol ama dediklerin için bide istiyoz diye ama yapacak deilz bakalım ne zamana nasip olur evlat istemeyle olmuyo daha önceki yorumlarda da demistmHadi kv'de cahilde istiyor. 5 aylik evlilikte çocuk için geç kaldiğinizi düşünmeniz neyin nesi? Hiçmi burda bir konu okumadin? Hepsi ayni başliyor, ilk yilda bebek yapiyorlar ve sonrasi hüsran.
Şurda kv'denin iki lafin karşina bile gelemiyorsun, lohusa halin ile ne yapacaksin? O kv'de çocuğun herşeyine kariştiğinda?
Eşini daha ne kadar taniyorsun? Bebek ile yardimci olacakmi?
Bebek demek sorumluluk demek. Uykusuzluk, doğru düzgün bir yere gidememek ve gittiğinde yarim valiz ile gitmek,..
Yani niye ilk önce birbirinize doymuyorsunuz? Gezin, tozun, sevişin, gece saat 2de yatin sabah istediğiniz saatte kalkin. Daha sevişmenin keyfine varilmadan önce sadece çocuk için sevişmeyi anlamiyorum cidden.
Sonunda tersleyecem eşimde diyo durun bakalım biz bi alışalım gib şeyler diyo elbette ama kendi bildiğini okuyo işteBenim kvde de istiyordu. Eşim de ben de biz 1 yıl istemiyoruz dedik. Özellikle eşim susturdu. Sürekli soruyorlar vs diyip duruyordu. Sorarlarsa sorsunlar dedim. Sonuçta Ben doğurup ben bakıcam kimsenin dert etmesine gerek yok. Sonra isim davası çıktı ortaya hem farketmez diyip hem de kız olursa kendi adını koydurmak ister gibi hava yaratıyordu. Sonra da ben karışmam diyordu. 3-5 defa söylendi arkasından farketmez diyince dedim anne sende konuşup konuşup sonra farketmez diyorsun. Kimsenin adını koymucam dedim ne kendi annemin babamın ne de eşimin. Hem eşim de istemiyor dedim. Naparsanız yapın dedi kp de ona kızdı. Bi daha da konusu geçmedi. Sürekli çocuk sorduğu dönem, yani habire bu ay adet oldun mu, aman ağır kaldırma vs dediği zaman. Dedim böyle sürekli sorunca strese giriyorum olacağı varsa da olmuyor olunca zaten söyleriz dedim. 10 kere terlemek gerek ki anlasınlar.
Sonunda tersleyecem eşimde diyo durun bakalım biz bi alışalım gib şeyler diyo elbette ama kendi bildiğini okuyo işte
Kimi insan böyle konularda anlayışlı oluyo kimisi de böyle oluyo işte her işte vardır bi hayır şer illaki ama anlatsan anlamıyorlar ters konusunca ne kötü ne dilli oluyon sen iyi demissin vala bende derim lafımı sakınmam ilerde oldu da çocuğum olmazsa böyle demeye devam ederlerse bende gereken cvplari verrim tabikiHatta şey dedim tamam eşimle birbirimizi tanıyoruz ama sonuçta aynı eve girdik bi de böyle tanıma süreci var dünyaya çocuk getirmek öyle kolay değil iyi anne baba olabilmek önemli. Ne yani eşinde kötü bi şey görürsen ayrılacak misin demişti.korkmuştu, boşanmaya meraklı bu kız diye. Dedim anlaşamıyorsam neden evli kalayım ve çocuk doğurayım ki dedim. Biz 2 yıl flört ettik ve 600 km yol vardı aramızda sık görüşemiyorduk. O yüzden dedim daha birbirimizi tanıyoruz diye.
Vala neden gelip gitmiyo bilmiyorum herkes diyo bi sorun problem yok biraz kendisi soğuk birisiymiş oldu bitti böyleymiş eşinin mezarına bile gelip gitmeyen insan yani ha bize gelince biz bi tartışma vs şey yaşamadık ben nişanlandıktan 1 hafta sonra kv yemekte tandık birbirimizi bana ne bi hayırlı olsun nasılsın hiç mi bi muhatap almadı bana öyle olan insani bende almadmEltiniz neden çocuğunu uzak tutuyor kv desinden. Bide elticik demişsiniz, aranız mı bozuk?
Ya istiyoruz ama rabbim ne zaman uygun görmüşse o müjdeyi verdirir zaten şuan evliliğimi yasıyorum hem olması benim için iyi olur diye düşünüyorum evimde cocugumla vakit geçirir kv aglamalarini görmem duymamDaha 5aylık evlisiniz.
Hazırmısın ..
Gezip tozdunuzmu ..
Evliliğinizin tadını çıkarttınızmı ..
Birbirinizi tanıma aşamasındasınız .
Evliliğiniz yeni yeni oturuyor olmalı bence .
Kayınvalideyide uyarın bence .
Evladın kızı erkeği olmaz lütfen bir daha böyle konuşma kalbim kırılıyor diye ..
Sinir olurum bu tiplere ..
Hamileliği engelleyen en büyük sebebin psikolojik olduğunu düşünüyorum.
insanların laflarından neden bu kadar etkileniyorsunuz, kendi düşünceleriniz yokmu sizin...Ben 5 aylık evliyim eşimin tarafı çocuk istiyo genellikle kayinvaliden ve kayinbabam her seferinde bi laf vurma ima etme olsun dile getiriyorlar.Eşim ve bende istiyoruz tabiki bazı özel durumlardan geç kaldık ama rabbim böyle istemiş diyoruz eşimle.Esimin ailesinin çocuğu çok istemelerinin sebebi esimin abisi şht oldu o yüzden onun adını vermek ve evde neşe kaynağı olsun diye.Bide ilk torunlarını sık sık göremiyorlar elticik gelip gitmez pek.Ama kayinvaliden her seferinde oğlan olsun diyip duruyo gönlüm oğlandan yana benim de morelim çok bozuluyo hayırlısı sağlıklı olsun hep diyorum ama tutturmuş oğlan diye.Psikolojim bozulacak zaten laf vurmaları var bide öyle yapınca kötü hissediyorum napayım bilemiyorum....
Herkesin kendine göre...Ya saçma sapan şeyleri kafaya takmak için ne çok sebepleriniz var.
Onun adına çok üzüldüm.Vala neden gelip gitmiyo bilmiyorum herkes diyo bi sorun problem yok biraz kendisi soğuk birisiymiş oldu bitti böyleymiş eşinin mezarına bile gelip gitmeyen insan yani ha bize gelince biz bi tartışma vs şey yaşamadık ben nişanlandıktan 1 hafta sonra kv yemekte tandık birbirimizi bana ne bi hayırlı olsun nasılsın hiç mi bi muhatap almadı bana öyle olan insani bende almadm
Maalesef gerçek bu.Korkutmayın beni
Kendisi soğuk bi insan hep öyleymiş ama dediğiniz gibde olabilr bilememOnun adına çok üzüldüm.
Belli ki kv ler ona eşini hatırlatıp üzüyor.herkesin üzüntüye tepkisi farklı.
Bana danışmadan kendi kendilerine gelin güvey olmuşlardı ben bu saatten sonra isim için desem faydasız olcak buna eminim yaniMaalesef gerçek bu.
Şimdiden önlem alın.
Hamile kalmayı 1-2 sene bekletin.
Evladınızın ismini başkaları değil siz koyun.
Onlar sizin evladınızı doğmadan şehidin yerine koymuşlar.
Doğduğunda çok zor günler sizi bekliyor.
Kendinizi avutmak için başkasından kurtulmak için yapmayın bence genede siz bilirsiniz..Ya istiyoruz ama rabbim ne zaman uygun görmüşse o müjdeyi verdirir zaten şuan evliliğimi yasıyorum hem olması benim için iyi olur diye düşünüyorum evimde cocugumla vakit geçirir kv aglamalarini görmem duymam
Anne olmayı istemem kendimi avutmak yada kurtulmak neden olsunki anne olmak istiyorum sadece masum istek yaniKendinizi avutmak için başkasından kurtulmak için yapmayın bence genede siz bilirsiniz..
Ya valla bi bitin artık şu cinsiyetçi yaklaşıma sahip olan insancıklar.
1.si Allah rahmet eylesin ama erkek olsada abisinin ismini vermek zorunda değilsiniz.
2.si erkek çok istiosa kendi doğursun bi tane daha.aynen öyle söyleyin.
3.sü daha 5ay olmuş evleneli ne geç kalması Allah aşkına...hayırlısı olsun ama yüz vermeyin kaynana kayınpedere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?