- Konu Sahibi AYDINLIK1234
-
e biraz haketmişler iyi de omuş diyeceğim ama...
sizbir ailesiniz uzaması ve işin gerilmesi iyi olmaz. bebeğinize yine de bakamsı bakıcı tutun dememesi çok güzel bir davranış. bence bir elini öpüp anne o gün böyle böyle yaaşndı sanırım birbirimizi yanlış anladık diyip son verebilirsiniz bu gerilime.
en azından zeytin dalı uzatan szi olursunuz. bazen büyükler sert olabiliyor. düşüncesiz davranıyorlar.
az bile yapmışsınız. bakıyorsa kendi torununa bakıyor lütfetmiyor yani. siz de bebeğiniz oldu diye tüm hayatınızı evde dört duvar arasında geçirmek zorunda değilsiniz sonuçta,ekonomik özgürlüğünüz olduğu için çekemiyorlardır tabi.
bence hiç yüz göz olmayın madem çift maaşlısınız tutun bi bakıcı kreş yaşı gelene kadar, kaynana çenesi çekmekten iyidir. biliorum ki benm bebeğim olunca kayınvalidem koşa koşa gelip yanımıza yerleşmeye kalkıcak asla kabul etmicem gelsin görsün sevsin ama bebeğimi onun yetiştirmesini istemiorum asla. anne düşmanı yetiştirir bu tip insanlar çocuğu da. benim de annem çalışıyordu hep bakıcılarda kreşlerde büyüdüm noldu gayet başarılı bi iş hayatım var. kamera vs yerleştirin evinize gizlice çocuğunuza nası bakıyor allah bilir.
Lütfediyor elbette. kendi torunu tamam ama bakmak zorunda değilki, kimse de bakmak için zorlayamaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?