Katılıyorum arkadaşım ama şuda var herkesin eşinin göstereceği tepki farklı.
Ben olsam direkt dinletirim eşime fakat arkadaşın eşi ne tepki gösterir en iyi kendisi bilir.
O yüzden düşünmeli ve kendi doğrusunu belirlemeli.
Hatta kv ye dinletip yüzleşirim bile.
Bana göre bazen gemileri yakmak en temizi ama bana göre
Kızlar aslında bunu kimseyle paylaşamıyorum çünki öyle bir şey oldu kiiiii..Neyse baştan almak istiyorum kısaca şöyle kaynanam beni istemiyordu çok meşagatli bir yoldan geçip eşimle evlendik,kadının bana nedensiz derin mi gıcıklıgı var,bakışları bile seni sevmiyorum istemiyorum diye bagırıyor,geçenlerde küçük bir tartışma yaşadık ama ben eşim için sustum artık onun yüzünden eşimle aram açılsın istemiyorum,bir görseniz beni bir kaşık suda bogucak o kadar nefret eder benden ama ben bunu ispatlamak için bişiler yapmak istedim dün,artık onun bu tavırları nefret dolu bakışları beni çileden çıkartıyo,yaptıgım şeye gelince ona gittim dün sonrasında o binada oturan arkadaşıma ugriycam diyerek çıktım evde bir kaç kişi daha vardı hani böyle kana kana dedikodu yapabilecegi birileri yukarı çıkmadan önce şarja taktım telimi ve ses kaydını açık bıraktım,çok pişmanım keşke yapmasaydım diyorum çünki dinledigimde kulaklarıma inanamadım öldüm bittim 1 saate yakın bir ses kaydı olmuş demedigi yok benim için en önemlisi ailem için bunu hazmedemiyorum,şimdi diyorsunuz ki zaten kaynanan seni sevmemiş biliyorsun senin için iyi konuşmıyacıgını üzülüyorsun,karşıma geçip hiç böyle konuşmammıştı çünki ve insan biliyo sevilmiyorsun ama duymak ayrı apayrıymış dün eve gidip dinledim soguk soguk terler boşaldı başıma bi agrı saplandı mide bulantısı cabası ölüyorum sandım ki eşim geldi neyin var diyor agzımı açamıyorum aglıyorum saatlerce agladım sadece agzımdan hastayım lafını duydu elinden geleni yaptı çok korktu beni öyle görünce şimdi ben ne yapayım lütfen akıl verin aileme yakın çevreme diyemiyorum ses kaydını açık bıraktım kaynanamda oda böyle böyle dedi eşimede diyemem ne dicem ki annen böyle böyle dedi ee kim dedi ses kaydına aldım diyemem ki siz akıl verin ne olur ailemdende uzagım kimim kimsem yok yanımda eşimden başka aramız bozulsun istemiyorum,..veee yüzüme sürekli gülen benimle bal kaymak bir kadın daha vardı kayıt alınırken onun dedikleride cabası kimseye güvenmeyin sır vermeyin anlatmaz demeyin bu kadından anladım onun suratına tükürmek istiyorum iştee ama nasıl dicem nerden biliyosun dicekler içim gidiyo psikolojikmen çöktüm ne yapmalıyım lütfen bişiler yazın..
Aynen katiliyorum yazdiklarina. Yuzlesmek, icini dokmek iyi hos bazi arkadaslarin tavsiye ettigi gibi ama sonunda elindekilerden de olmak var. netice de biri annesi biri esi. Eger esini olumune sevmiyorsa annesinin tarafini tutma ihtimali yuksek. Ustelik bizim erkeklerimiz genelde ana kuzusu bunu da unutmamak da fayda var.Simdi kendimi senin yerine koyuyorum.
O banti esime dinletsem, tamam sasirir, ama niye böyle birsey yapiyorsun diye ilk önce bana saldirir buna eminim.
Yani herkes esinin huyunu bilir. Sonrasinda sen gizlice ses kayiti bile yapan bir insansin diye bana icten ice kinlenir ve evliligim bir cehenneme dönüsebilir. Belki bu konuda birdaha lafda etmez, ama ipler ondan sonra kopmaya baslar kesinlikle.
Annesine patlar esim, öyle bir yapisi var. Nasil böyle seyler dersin vs diye ona kizar, o orda aglar, öyle demek istemedim söyle demek istedim der. Ayilir, bayilir. Hastaneye kaldirirlar - numerami gercekmi ayirt edemessin, hastaneye acile gitmekte artik yüksek performans sergileyen birisi oldugu icin- artik esim anneme birsey olursa senden bilirim diye baslar.
Annesinin söyledigi sözlerde ne vardir sanki, hangi kaynana gelini hakkinda cok iyi seyler söylermis olur.
Hatta sadece esimden degil, esimin ailesine duyulsa, sen adam olaydinda, sen dogrudürüst gelin olaydinda kaynanana kendini sevdireydin derler.
Ben simdi bunlari hep benimkilerinin karakterleri üzerine yaziyorum, yani baska bir ailede baski tepki verebilirler, ama herkes malinin huyunu bilirmis, bende benim ailemi, esimin ailesini bildigim icin yaziyorum.
Anneme anlatsam böyle ses kayiti var diye annem iyi halt ettin, sevmiyorsa sevmesin sen niye öyle seyler yapiyorsun, hic gecinmeye calismiyormusun, aman kizim sakin kimseye birsey söyleme kapat olayi kimse duymasin der.
Yani her türlü olay elimde patlar.
Tamam, cok zor olacak, ama kendi sagligin, ruh sagligin ve iyiligin icin: Kimseye birsey söyleme.
Varsa cok güvendigin bir arkadasin veya kizkardesin falan (erkek kardes olmaz, onlar kin tutabilir, hesap sorabilir) anlat, annene babana bile anlatma derim. Hani icinde kalmamasi icin, konusacak birisi olmasi icin. Ama esine, kaynanana vs sakin söyleme.
Bundan sonra ayagini denk al, o dedigin komsudanda uzak dur, sanki senin bildigini bilsin, anlasin birsey olmaz, ama nerden bildigini anliyamasin, senin agzindan duyamasin, deli olur bu bana niye tavir aldi diye.
Demek kaynananda doldurusa geliyor o insanlarin sayesinde, su son üc senede kim bilir daha neler konusulmustur degilmi, kaynananinda yatkinligi var tamam, ama doldurada geliyor anlasilan.
Aman sakin söyleme, esin zaten annesini affeder, senin yaptigin asla unutulmaz, güvenilmez kisi sen ilan edilirsin.
Annesiyle küs bile kalsa, bir kac sene bile konusmasa, yine barisacaklar, bu sefer senin yüzünden seneler boyunca anneme hasret kaldim, senin fesatligin kötülügün yüzünden annemi kirdim, annemi aglattim der.
Kadinin söyledikleri unutulur, önemsenmez, senin icin yandigi kadar kimsenin icini yanmaz.
Hayirlisi olsun de, dua et ve kaynanan madem seni sevmiyor, en azindan mesafeli durursun, o sana kötü bakiyorsa baksin, cahilligine, karakterine ver.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?