Canım hayırlı sabahlar öncelikle yersiz bir sıkıntıdasın yersiz diyorum senin sıkıntı yapman kimsenin umrunda olmaz ancak sen kendini kötü edersin bu sıkıntının stresin yanında gelen hastalıkta cabası.
Sana tavsiyem her şeyi unutman kayınvalidenin seni neden sevmediğini öğrenip sevmesini sağlaman olmalıdır. Değilse bu düşmanlık çok uzun sürer ve senin canın yanar eşinin canı yanar çocuğunuz varsa onun canı yanar. Kendini sevdirmeye bak. Bir aile gibi gör o aileyi de bak kendi ailen de uzaktaymış.
Gerçekten iyilik yapmak istediğin zaman allah yardımcın oluyor. Allah kolaylık versin kendini sevdiirmen için değilse zor günler seni bekliyor
Öncelikle teşekkür ederim canım yorumun için ama 3 yıldır yapmadıgım kalmadı aralarına girmek sevmek sevilmek için olmuyor postta dedigim gibi nedensiz bir sevgisizlik gıcıklık durumu bu ne yapsamda sevmedi sevmiycek ama inan yutulur hazmedilir şeyler degil duyduklarım çok saol iyi niyetin ve olumlu yorumların için..
ne gibi seyler soylediler
eger cok ciddi seylerse hakaret iftira falan
isin boyutu degisir
Allahım razı olsun hepinizden deger verip yorum yaptıgınız için,her birinizin dedikleri benim için son derece mühim sakinleşiyorum biraz daha olsa iyi oluyorum,lütfen dua edin öfkemin dinmesini bekliyorum yoksa yanlış şeyler yapmaktan korkuyorum hayatımın yön degiştirmesinden ..
neden herkes sessiz kalmasını ve sabretmesini söylemiş anlayamadım doğrusu.söyledikleri yenilir yutulur deil aileme hakaret etmiş diyor kadın.tamam gürültü koparmasın ama sonuç ne olursa olsun ben o kaydı eşime dinletirdim.kararı dinleyip kendisi versin.annesiyse annesi eğer haklıyla haksızı ayıramıyor eşinin çabalarını göremiyorsa zaten ne hayır gelir o adamdan.her koca anneci olacak diye bi kuralmı var.eşine hak vericek belkide.konu sahibi bunca hakaretten sonra o kadına nasıl anne diyip yüzüne bakabilecek bide bu açıdan düşünün.
neden herkes sessiz kalmasını ve sabretmesini söylemiş anlayamadım doğrusu.söyledikleri yenilir yutulur deil aileme hakaret etmiş diyor kadın.tamam gürültü koparmasın ama sonuç ne olursa olsun ben o kaydı eşime dinletirdim.kararı dinleyip kendisi versin.annesiyse annesi eğer haklıyla haksızı ayıramıyor eşinin çabalarını göremiyorsa zaten ne hayır gelir o adamdan.her koca anneci olacak diye bi kuralmı var.eşine hak vericek belkide.konu sahibi bunca hakaretten sonra o kadına nasıl anne diyip yüzüne bakabilecek bide bu açıdan düşünün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?