- Konu Sahibi betty_boop
-
Canım merhaba
Evet kayınvalidenin anahtarı bu kadar ısrarla istemesi biraz gıcık bi durum kayınvalidenide tanımadıgım için neden istediğine dair yorum yapamıycam ama bence ona başka anahtar verin nasıl olsa girmicem demişbu durumda ikinizde rahat edersiniz
hem giremezse gelip size sölerse sizde ay yanlışlık olmuş hani girmicektin dersinz
Canım merhaba
Evet kayınvalidenin anahtarı bu kadar ısrarla istemesi biraz gıcık bi durum kayınvalidenide tanımadıgım için neden istediğine dair yorum yapamıycam ama bence ona başka anahtar verin nasıl olsa girmicem demişbu durumda ikinizde rahat edersiniz
hem giremezse gelip size sölerse sizde ay yanlışlık olmuş hani girmicektin dersinz
Umarım canım inşallah.
Bilrim canım ben kayınvalidmde bekler onu beklemeyen yoktur yada azdır:)
Hatta bende bununla ilgili bi konu paylaşmıştım.
Ama onun dışında yedirmesini içirmesini pek sever.
Kızlarından ayırmaz beni hele kayınpederim mükemmeldir.
İçlerindeki düşünceleri bildiğimden dolayı anahtarın onlarda olmasında sorun duymuyorum.
bir arkadaşımda oyle kayınvalıdesıne vermişti anahtarını guya hiç girmeyecekler
kızcağız işe gittiği bir gün eve girmiş iç çamaşırlarına falan bakmaş
işten geldıkten sonrada utanmıyormusun boyle seyler gıyınmede dıye bağırmıştı ....
yanı bunların anahtarla ne yapacağı belli olmaz
anahtarı ver sonra kilidi değştir yeni anahtarı eşine ver
kayınvalidenin siz yokken girip girmediğini sadece kaybedersiniz benden alın için mi istediğini anlarsın
vallahi bıktım bu kayınvalidelerden..2 yıllık evliyim ve 6-7 aylık çabalarım boşuna gitti,galip kayınvalidem geldi..tamam arada işime yarıyor anahtarın onda olması ama içim hep huzursuz..ve her sabah evden çıkmadan daire kapısının arkasına terliğimi bırakıyorum,her akşam geldiğimde terlik bi metre ilerde görüyorum,yani hergün evime giriliyor.evinde dolabında bişey biter hoop bizim dolaptan bulunur istediği şey.aklına bişey gelir,hopp bizim evde aranır..hatta arada evimi toplar,buzdolabımı temizler akşam ben gelince de söler neler yaptığını,şurayı şurayı temizledim diye..haa bi keresinde de sabah çok geç kalmıştık,yatağı toplamadan evden fırlayıp gitmiştik,akşam bi geldim yatağım toplanmış..alt katta oturuyor ya,hakkı olduğunu düşünüyor sanırım..yatağımı toplu görünce çıldırdım ben zaten,hayır senin benim yatakodam da ne işin var be kadın.. ben evde kendi kendime sölenirken eşim geldi,ona da başladım bağırmaya..o da çok kızdı annesine,sonra akşam hem onun hem benim yanımda bu konuyu açtı..hiç hoşlanmadığını falan söledi..bizimkinin suratını bi görcektiniz1 hafta on gün girmedi eve ama sonra yine aynı tas aynı hamam...keşke kesin bi çözümü olsa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?