Kayınvalidemde evimin anahtarının olması sizce anormal değil mi?

işte bu başka yoruma gerek yokk
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

arkadaşım valla tebrik ediyorum süper fikir :lepi:

ne mutlu sana
işte böyle kayınvalide ve kayınpederlerin elleri öpülürr..
benimki her fısatta görümcelerimle beni kıyaslar sinir olurum..

canım genelde bu kayınvalıdele ister anahtarlarını neden isterler bir türlü anlamış değilim
bende kayınvalıdenın üst katında oturmama nazaran istemışlerdı eeeeeeee
verdiniz mi dıyeceksın benım eşimde senın eşinin modelınden ailesi bir iki şey soylesın cevap veremez.
eşim verdi ama ben kötü gelin gittim aldım:))))))))))))))))
bir arkadaşımda oyle kayınvalıdesıne vermişti anahtarını guya hiç girmeyecekler
kızcağız işe gittiği bir gün eve girmiş iç çamaşırlarına falan bakmaş
işten geldıkten sonrada utanmıyormusun boyle seyler gıyınmede dıye bağırmıştı ....
yanı bunların anahtarla ne yapacağı belli olmaz

kesinlikle verme arana koyabildiğin kadar mesafe koy..
herkez sınırını bilmeli...

benim kayınvaldem evimize bile bir kere geldi uzaklık iyi bişey sanırım aklinialirimsmile

bukadar ısrarla istemesi düşündürücü,bilmiyorumkismile

kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıtam yavuz hırsız ev sahibini döver misali olmuş

vallahi bıktım bu kayınvalidelerden..2 yıllık evliyim ve 6-7 aylık çabalarım boşuna gitti,galip kayınvalidem geldi..tamam arada işime yarıyor anahtarın onda olması ama içim hep huzursuz..ve her sabah evden çıkmadan daire kapısının arkasına terliğimi bırakıyorum,her akşam geldiğimde terlik bi metre ilerde görüyorum,yani hergün evime giriliyor.evinde dolabında bişey biter hoop bizim dolaptan bulunur istediği şey.aklına bişey gelir,hopp bizim evde aranır..hatta arada evimi toplar,buzdolabımı temizler akşam ben gelince de söler neler yaptığını,şurayı şurayı temizledim diye..haa bi keresinde de sabah çok geç kalmıştık,yatağı toplamadan evden fırlayıp gitmiştik,akşam bi geldim yatağım toplanmış..alt katta oturuyor ya,hakkı olduğunu düşünüyor sanırım..yatağımı toplu görünce çıldırdım ben zaten,hayır senin benim yatakodam da ne işin var be kadın.. ben evde kendi kendime sölenirken eşim geldi,ona da başladım bağırmaya..o da çok kızdı annesine,sonra akşam hem onun hem benim yanımda bu konuyu açtı..hiç hoşlanmadığını falan söledi..bizimkinin suratını bi görcektiniz1 hafta on gün girmedi eve ama sonra yine aynı tas aynı hamam...keşke kesin bi çözümü olsa...

Benim de hiç hoşuma gitmez böyle bir durum
Ne kendi annemde olsun isterim ne de kayınvalidemde:umursamaz:
Çok gereksiz ya bir de çok doğal bir hakları gibi görüyorlar.
İsterse dünya iyisi olsun illaki bir sorun çıkıyor o yüzden ailelere yakın oturulmamalı
Bazı konularda insanın seçme şansı olamayabiliyor ama adamın kendi evi de olsa ben aman evim işime yakın olsun deyip o evi kiraya verir kendim başka yerde otururdumsempatiksalakcinni

anahtarı ver sonra kilidi değştir yeni anahtarı eşine ver
kayınvalidenin siz yokken girip girmediğini sadece kaybedersiniz benden alın için mi istediğini anlarsın

anahtarı ver sonra kilidi değştir yeni anahtarı eşine ver
kayınvalidenin siz yokken girip girmediğini sadece kaybedersiniz benden alın için mi istediğini anlarsın

Bu da hiç hoş değil ama insanı böyle fesat düşünmeye mecbur bırakıyorlar:1ninca:

ya neden evimin anahtarı olsun onda ama bu benim evim her hali olabilir kaybedersem anahtarı çıkartırım oda değil madem girmicek sadece kaybolursa diye istiyor bu ısrar niye
madem niyeti bu o halde görür böylece oda niye istedini
geldim kilit açılmadı derse niye girdin biz anahtar kaybetmedik der o da

belki gerçekten iyi niyetli kayınvaliden ama bu kadar ısrarcı olması iyi niyetine gölge düşürüyor. 1 defa istemiş vermemişsiniz,peki çocuklar,ben teklifettim kendiniz bilirsiniz,bişey olursa çilingir parasını siz ödersiniz ve ya biyere giderken kendiniz isterseniz bırakın falan dese bu kadar batmaz. Hoş değil yani bu kadar ısrar. Yinede vermeyin bakalım,napcak acaba,kavgamı çıkartacak,küsecekmi?işte o zaman asıl niyeti ortaya çıkar

anahtarımı kaybettim diye kilidi değiştir,istemiyorsanızda anahtarınızı vermeyin açık,açık söyleyin,beş gün on gün surat asar,sonra kaderine razı gelir.nasıl alıştırırsan öyle gider.lütfen bazı konularda taviz vermeyin.zira taviz tavizi doğuruyor.kötükedihüso

ya hiç uğraşmaya gerek yok.direkt oğluna söylemene gerek yok anahtar konusunda bir sorun varsa benle konuş de ve ben anahtarı vermek istemiyorum ister gücenin ister gücenmeyin benim prensiplerime uymuyor bu durum de ve çık işin içinden.kırılırsa kırılsın cadı:)

of off offf....okudukça gözlerimden alevler çıkmaya başladı.Unutmaya çalıştıklarım aklıma geldi.Bizim anahtarda var kayınvalidede.Evlenmeden önce kapı yapıldı eve.O ara anahtarın birini istedi bizden.Aynı buraya yazdığınız gibi biz kaybedermişiz anahtarı.O zaman geçiştirdim.Evlenmeden 1 hafta önce eksik olan bir mobilya eve gelecekti.Eşimde ; ben başka şehirde olduğum için eşimde işinden izin alamadığı için yedek anahtarı vermiş annesine.Biz yerleştiririz gelen eşyalarıda demiş annesi.Çok yardımseverdirde kendisi görünüşte ama sadece.Neyse evlendiğimiz gece evi görebildim bu olaydan sonra.Her yer karıştırılmış.Gelen eşyalar ortada bırakılmış.GElenlere ev eşyalar yatak odasındaki özel eşyaların olduğu çekmecelere kadar açılıp gösterilmiş.Söyleyince "aman onlar yabancı mı canım " tabi bakacaklar dediler benide sinir ettiler.Anahtara gelincede alamadık malesef hala.zaten bunlar eşimlede hep aramızda problem çıkartan konular o nedenle üsteleyemiyorum hatta unutmuştum bile şimdi o günler geldi aklıma yeniden sinirim tepeme çıktı.

bende s,nirlendim iyice.benim kaynanamda bi arka sokakta oturuyo eşimde çok annecidir hemen verdi anahtarı allahtan kaynanam öyle benden habersiz hayatta girmez.ama geçen sene tatile gittik görümcem sen al anahtarı gizlice eve erkek arkadaşını getirmiş.tatilden dönüncede bunu pişkin pişkin anlattı yok onun görümcesi böle bişe yaparsa çok kızarmışta o yüzden anlatmak istemiş bana ama abisine sölemicekmişim bende söyledim eşime tabi.hemen aldık anahtarı bizde.

bu anahtar olayına sinir oluyorum.biz yeni evlendiğimizde eşimin babasında anahtarımız vardı eşime anahtarı al dedim mırın kırın etti bende ya sen istersin ya ben deyince kuzu kuzu almıştı.adam zırt pırt evime geliyordu eşime hadi ben banyodayken filan gelse zili çalsa evde yok diye açıp girse ne olacak dedim.ne işi var ben evde yokken benim evimde öyle saçmalık olurmu ya.vermeyin isterlerse kavga çıkarsınlar vermeyinnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…