Kayınvalidemden bileziklerimi isteyemiyorum.

Kayınvalideye vereceğime hırsız gelip çalsın daha iyi, bizimde düğünde altın kesesi çok el dolaşmış, haberim bile yok.Sonuç aldığımızda eşime az görünmüşdü, günahı boynuna aldıysa haram zıkkım olsun...

Senin olan şeyi istemeye neden çekiniyorsun. Eşin bahane buluyorsa ve yemediler diye açıklama yapıyorsa sen o bileziklerden umudunu kes.

2 çeyrek altını bozdurup kiralık kasa tutmak bu kadar mı zor ya, tutun kasanızı koyun altınlarınızı. Ya da bozdurun hesabınıza yatırın. Size girecek hırsızlar onlara giremeyecek mi???

Ay insallah girmemiştir ya valla konuşmam benden habersiz öyle birşey yapsa ben evlendigim gece aldım herşeyimi bidahada hiç vermedim alamaz zaten bende vermem kocamda kirala bi kasa en guvenlisi

Sacmalama acik acik iste takmak istiyorum anne verebilirmisin de

Takılar, biriktirilmiş paralar niye kayınvalide de olmak zorundadır, merkez bankası kasası mı onlar?
Ya da gelinler çocuk mu ki kendilerine ait takıları saklayamayacaklar?
Bana teklif etseler yüzümde tatlı bir gülümsemeyle tatlıımmm sen teklif etmemiş ol, bende duymamış gibi yapayım derdim
Kayınvalidem hayatında bir defa o da takılarım değil, eşimin aldığı piko makinesi için bana ver imasında bulundu ilk ve son oldu, benim olan benimdir bende durur

Ben balayında bile yanımda götürdüm balayı dönüşü ne var ne yok hepsini bozdurup çektiğimiz krediyi kapattırdım

Yani şu evde altın saklama olayını bi anlamadım gitti. Banka kasaları ne güne duruyor? Bir de tutmuş kayınvalidenize vermişsiniz, eşiniz tabii satmadılar der size. Düşünün durun şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…