Kayınvalidemden bileziklerimi isteyemiyorum.

Peki esin ne yaptı bu durumda?

Ay ruh hastası bunlar ya.. iyi ki kurtarmışsın birdaha vermeyin aman diyim.. benim kvde de düğün günü almıştı zaten takı makı görcek gözüm yoktu.. cuma evlendik. C.tesi ordaydık.. kalkarken eşim şu bizim altınları alalım dedi.. şok oldum hiç beklemiyodum ama hoşuma da gitti.. yeni gelinlerin heveslerini içlerinde bırakmasa ölür şu kaynanalar

Benim 13 tane bilezigim olacak ve kv onları alacak yok yaaa benim onlar benim altın takı meraklısı değilim ama benim olan altinlarida kimseye vermem sizin eve hırsız girecek te onlara giremezmi sanki? Başkasının malını ödünç istemiyosun ki kendi bileziklerini alacaksın ...anne bileziklerimi getirmisin diceksin bu kadar açıklama yapmana da gerek yok bence senin onlar çünkü

Milena81

Eşim ezildi, allak bullak oldu. 3 yıldır da eziliyor ben de her fırsatta nefretimi kusuyorum kendimi tutamıyorum. Onlara karşı über mesafeliyim, buz gibiyim. Tek kelime edip savunamıyor ailesini hiçbir konuda...

Eşim ben sana ödeyeceğim diyor ama şu anki durumumuzda zor...

Araba almayı düşünüyoruz, geçen gün senin üstüne alacağım diyor. Ama benim nefretimi soğutamaz hiçbirşey...

Son düzenleme:

Tamamen yüzsüzlük... Herşeyi geçtim, kendi oğlumu küçük düşürmemek adına yapamam ben böyle birşeyi... Kendi gururlarını da düşünmüyorlar...

Benim tek şükretme sebebim, altınları kendi aileme vermeyişim oldu. Çünkü kendileri o niyette oldukları için, daha düğün salonunda annemin üstüne yürürlerdi altınlara kondu zannedip...

Yüzsüzler işte...

Ezildi, allak bullak oldu. 3 yıldır da eziliyor bende her fırsatta nefretimi kusuyorum kendimi tutamıyorum. Onlara karşı über mesafeliyim, buz gibiyim. Tek kelime edip savunamıyor ailesini hiçbir konuda...

Eşim ben sana ödeyeceğim diyor ama şu anki durumumuzda zor...

Araba almayı düşünüyoruz, geçen senin üstüne alacağım diyor. Ama benim nefretimi soğutamaz hiçbirşey...

Yazık ya. Sağa sola takıp konu komşuya hava atacağım diye gelininin altınlarını çaldı koskoca kadın! Bu nasıl bir rezillik, nasıl bir küçülme gelininin karşısında. İnşallah eşinize de ders olmuştur.

ben olsam hic görüsmem. resmen hirsizlik

Aynen. Abimin dugunu olduğunda. Akrabalar hadi gelin odasina gidin dediler. Annem utandi ben gitmem dedi. Ablam gitmek Orunda kaldi. Almalarini anliyorum ama dugunun ertesi gunu versinler.
Annemler hemen verdiler. Annem yengeme hep tembihlerdi. Kizim bunlar senin. Benim.oglum istese bile verme. Kenarda birikmis para falan bile yok. Guvencen olsun. Bunun hastaligi var sagligi var. Oglum.istese bile verme dedi.

birdahada asla verme

Ah ahh... Ne mutlu böyle insanlara... Baştacı edilecek bir aile işte sizin aileniz...

Mevzu para pul değil, tamamen adaletli yaklaşım, saygı ve görgü...

Ama inanın düğünden sonra tepetaklak oldular maddi açıdan. 3 yıldır yüzleri gülmedi. Kat kat çıktı onlardan ama anlayana...

Kim ne ekerse onu biçer, aileniz örnek ve eşine az rastlanacak bir davranış sergilemiş, bravo...

Ayy gercekten bar öyle cadoloz kayinvalideler anneminde basina geldi ama ozaman hemen dügünde almisti ne var ne yok erstesi gün bide annnemin evine gelip ev esyalarini aldi.
Rahmetli anneanem de teyzemin dügününde akillandi tabi teyzeme takilan bütün altinlari almis üstünden dünürü daha dur diyemeden ve dügünden sonra teyzeme vermis hepsini anneminki gibi olmasin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…