Kayinvalidemden inciler

Lave

NK
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2015
330
407
18
Bir cok arkadasin yasadigi bir durum belki ama bana fazla geliyor, canimi cok sıkıyor her seferinde ne yapmam gerektigini kestiremiyorum.. Sevgiyle yaklastim deger verdim karsiliginda dislandim ve bana laf sokmasini seyrettim hep, bu arada nisanliyim.
Bende kendimce arama mesafe koyarak cozum buldum ama sonucta illa ki gorustugumuz oluyor, bugun mesela biz nisanlimla bulusmustuk arabada bir dosya kalmis arayip onu istediler, 5dk goruscez derken hadi size iskender ismarlayayim dedi nisanlimin babasi nisanlimda bana sormadan tamam dedi oturduk..
Kayinvalide hadi beraber lavaboya gidelim dedi bana gittim, gitmez olsaydim
22 ocakta yildonumumuzdu nisanlim altin yuzuk hediye etmisti bana diyor ki daha lavaboya varmadan oglum pek zevkli yuzugun goze carpiyor, cocugum altina bogdu seni daha simdiden(oyle bir durum yok aslinda), simdiki kizlar uyanik hersey aldiriyorlar kendilerine dedi o an sok ile devamini duyamadim resmen paramin oglunu yiyorsun demek istedi,, ben sok oldum dilim tutuldu adeta
Sonra lavaboda diyor ki simdi kaynanalar istemedikleri gelinleri aldirmiyor biraktiriyorlar ogullarina, ben gelini istemesem bile istemiyorum oglum birak demem madem oglum sevmis hic istemesemde ses etmem napayim diyor (yani resmen seni istemiyorum ama ses cikartmiyorum demek istedi bana) ben yine sok oldum birsey diyemedim kalakaldim
Kisacasi 5 dk lavaboya gidip gelince benim ustumden kaynar sular dokuldu yine, hep boyle yapiyor bende her seferinde birdaha agzinin payini vericem diyorum ama sok oluyorum sesim cikmiyor adeta
Yemek masasinda ben yokmusum gibi davranip nisanlima begendin mi oglum, bir porsiyon daha yermisin oglumlari hic anlatmiyorum bile ben yokum o masada bana sorulmasi gerekmez ona gore, kayinpederim sorup etti sagolsun

Zorla kendinden nefret ettiriyor, iyi niyetimi iyice bitirdi artik
Sizce ben bu kadina cevap vermelimiyim yoksa boyle dut yemis bulbul gibi susmalimiyim?

Yine bir patavatsız kv olayı kolay gelsin canım Allah sabır versin

ben bu kvleri hiç anlamıyorum . ne zorunuz var ki birakin mutlu olsun herkes . ben de şimdiden anneme ileride abimin eşiyle iyi geçinmesi için uyarıyorum . biri senin oğlun biri de oğlunun şu hayatta değer verdiği bir insan . bence hiç bir şey yapmayın zamanla düzelir alışır , önemli olanın onun değil oğlunun kararının olduğunu anlar.

Aslinda çözüm anında cevap vermek ama bunu yapamıyorsan kv ile yalniz kalmamaya çalış. Çünkü genelde söyle yapiyorlar. Ogullarinin yaninda canim cicim gelinlerine yalniz kaldiklarinda her lafı söylüyorlar. Ya sen ayni taktiği yapacaksin. Esinin yaninda annecim annecim deyip yalnizken laflari sokacaksin yapamam diyorsan da yukarida yazdigim gibi yalniz kalmayacaksin

Patavatsız kayınvalideniz yada,
aklınca bak ne şanslısın oğlum sana değer veriyor bende kötü kaynana değilim demek istiyor.
Bence hiç yüzgöz olmayın derim. Mesafenizi koruyun.

Bu fitne ficür kaynanalarin soyu ne zaman tükenecek. Iki ucu .oklu degnek. Cevap versen cazgir gelin olursun vermesen ezilirsin kendini kotu hissedersin. Insan bu durumlarda sok olmaz da ne olur. G.tu yiyorsa oglunun yaninda dese ya bunlari. Ben olsam bir ses kayit cihazi alirdim ne diyorsa kaydederdim. Sonra ogluna dinletirdim. Tabi oglan anaciysa suclu duruma dusme ihtimali de var. O yuzden fevri davranmamak lazim. Kadinin amaci kiskirtmak belli. Inceden inceden laf sok olmadi. Ne kadar susarsan o kadar tepene cikacak cinsten.

Sizce ben bu kadina cevap vermelimiyim yoksa boyle dut yemis bulbul gibi susmalimiyim?

bu ikisi de doğrud değil, cahil sözden anlamaz cvp versende hele ki laf sokmalarında sana şahit kimse yoksa kusura bakma seni çokda güzel suçlu çıkartır

sussan da nasıl olsa boyun eğiyor cevap vermiyor dedikce daha çok tepene çıkacaktır,
yapacağın tek şey doğru kinayali sözler kullanmak, varsa imkan özellikle bu sokmalarını nişanlının yanında yapmasını sağlamak, ilerde bana bunu şunu dedi sürekli laf sokuyor dersin sana inanmaz, sonucta annesi

(eneee gebe tecrübe konuştu )

Orneklerle anlatsan şu kinayeli laf sokma işini çok sevap islemis olacaksin. Nisanli yaninda bunlar nasil yapilacak bir de;-)

Ben susamazdim. Siz böyle susmaya devam ederseniz daha neler duyarsınız... Bence de seni istemiyorum ama ne yapalım oğlum sevmiş bir kereye getirmiş.

Orneklerle anlatsan şu kinayeli laf sokma işini çok sevap islemis olacaksin. Nisanli yaninda bunlar nasil yapilacak bir de;-)

benim ki laf sokma ustası ve asla oğlunun yanında yapmaz bunu yapıyorsa da üstü kapalı yapar sevgili kocam da anlamaz sokulan lafı :)

gecen diyo bebek için neler gerekli ben alayım torunuma (ki 2 haftam kalmış doğuma ilk defa soruyor)
dedim annecim Allah senden razı olsun, ama ben herseyi aldım annemde sağ olsun kalan eksiklerimi tamamladı
şimdilik birşeye ihtiyacım yok ama olursa muhakkak sana söylerim , iki de tebessüm oldu bitti

Bence siz buyutuyorsunuz o kadar sinirlenecek bisey yok daha çok yolun basindasiniz takmayin fazla

inan planlarim hep bu yonde
ama o an okadar zoruma gidiyor ki bir sekilde dilim tutuluyor sanki
ama bir dahaki sefere bende altta kalmayacagim

iyi sabretmişşin..
masaya dönünce konuyu devam ettirseydin keşke

ne diyebilirdim ki canim
annen kizlar erkeklerin parasini yiyor dedi bana sen hediye aldigin icin diye mi ..
veya ben ogluma sevmesemde alma demem dedi desem anne melek olacak ovulecek

Teşekkürler Sana ihtiyacim yok demissin kisaca iyi olmuş;-)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…