Bak bu da guzel taktikmis;-)Nişanlınızın yanında konuya devam edin. Bak aşkı. Annen ne diyor de . Başla anlatmaya çok şanslıymışım......
Sizce ben bu kadina cevap vermelimiyim yoksa boyle dut yemis bulbul gibi susmalimiyim?
Orneklerle anlatsan şu kinayeli laf sokma işini çok sevap islemis olacaksin. Nisanli yaninda bunlar nasil yapilacak bir de;-)bu ikisi de doğrud değil, cahil sözden anlamaz cvp versende hele ki laf sokmalarında sana şahit kimse yoksa kusura bakma seni çokda güzel suçlu çıkartır
sussan da nasıl olsa boyun eğiyor cevap vermiyor dedikce daha çok tepene çıkacaktır,
yapacağın tek şey doğru kinayali sözler kullanmak, varsa imkan özellikle bu sokmalarını nişanlının yanında yapmasını sağlamak, ilerde bana bunu şunu dedi sürekli laf sokuyor dersin sana inanmaz, sonucta annesi
(eneee gebe tecrübe konuştu)
Orneklerle anlatsan şu kinayeli laf sokma işini çok sevap islemis olacaksin. Nisanli yaninda bunlar nasil yapilacak bir de;-)
Aslinda çözüm anında cevap vermek ama bunu yapamıyorsan kv ile yalniz kalmamaya çalış. Çünkü genelde söyle yapiyorlar. Ogullarinin yaninda canim cicim gelinlerine yalniz kaldiklarinda her lafı söylüyorlar. Ya sen ayni taktiği yapacaksin. Esinin yaninda annecim annecim deyip yalnizken laflari sokacaksin yapamam diyorsan da yukarida yazdigim gibi yalniz kalmayacaksin
Bence siz buyutuyorsunuz o kadar sinirlenecek bisey yok daha çok yolun basindasiniz takmayin fazla
iyi sabretmişşin..
masaya dönünce konuyu devam ettirseydin keşke
Teşekkürlerbenim ki laf sokma ustası ve asla oğlunun yanında yapmaz bunu yapıyorsa da üstü kapalı yapar sevgili kocam da anlamaz sokulan lafı :)
gecen diyo bebek için neler gerekli ben alayım torunuma (ki 2 haftam kalmış doğuma ilk defa soruyor)
dedim annecim Allah senden razı olsun, ama ben herseyi aldım annemde sağ olsun kalan eksiklerimi tamamladı
şimdilik birşeye ihtiyacım yok ama olursa muhakkak sana söylerim , iki de tebessüm oldu bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?