Kayinvalidemden inciler

Resmen korku filmi hahahaaa..

Gorumce icin de gecerli mi bu

Gorumce icin de gecerli mi bu

valla görümcem yok 3 kayınım var hepside bekar, daha bana laf sokmadılar aram iyi onlarla

ama şöyle düşünüyorum abim bekar ama onu azcık tanıyorsam gözüyle görmediği sürece asla eşine ezdirmez bizi
asla inanmaz gibime geliyor ama tabi kız milleti onu kendine deli divane ederse bilemem

Valla ben hic aman kv iyi niyetinden demiş diyemiycem. Gayet de laf sokmağa çalışmış. Bence buna izin vermeyin. Mesela şöyle diyebilirdiniz " ay şimdiki gelinler de bi değişik kaynanasini eve almayan hatta evden kovanlar hakaret edenler var, ben bunu yapmıyorum " gibisinden biseyler diyebilirsiniz. Onun dediği şey üzerinden yururseniz anlar o da kirildiginizi . bu tarz insanlar karşılarında susuldukca cesaret alır. Ne çok saygisizlasin ne de kibarliktan kirilin. Zekice cevaplar verin ki laf yetistiremeyecegini anlasin. Büyük önce büyüklüğünü bilecek biz de ona gore saygı sevgi gostericez.

Iftira degil ki, sizin abi de kotuymus gozu kapali esine inanmayip her noktada ailesini hakli gorecekse gelinin isi var..

bence nisanlinla konus o annesinin yaninda sana fazlasiyla deger verdigini gostersin gerekirse annesini terslesin sana bisey dediginde sonucta is erkekte bitiyor

Iftira degil ki, sizin abi de kotuymus gozu kapali esine inanmayip her noktada ailesini hakli gorecekse gelinin isi var..

mesele iftira değil yanlış anlaşılma alınma gücünme her ne ise erkeğin ailesine bakışı ile kadının ailesine bakışı farklıdır
ben kocama önce oğlum - sen sonra aileler gelir diyorum, o bana olmaz bu doğru değil diyor

abim 12 yaşından beri avrupada babamla yaşıyor ve su an 33 yaşında sanırım arada ki yollardan dolayı bize düşkün
ama sevgilisine azcık kötü ve azarlamalı konuşsa uyarıyorum empati kurmasını sağlıyorum ama erkek dediğim gibi
hemen anlamazlar siz sabırla anlatacaksınız

Son düzenleme:

Bence duskunluk baska bir sey her iki tarafi da birbirine ezdirmemek baska bir sey..
Kadin her hangi bir konuda bir tartisma yasayip bunu esine belirtince anama bacima laf etme onlar oyle sey yapmaz derse direk kestirip atarak o evlilik bosanmakla sonuclanir..
Karisini anlayan dinleyen derdine care olmaya calisan koca yok ortada sonucta..
Biz kadinlar sabirliyizdir anlayacak erkege anlatiriz da kadinin yillarini goturup hala anlamayan erkekleri napicaz bilmem

"paramın oglunu yiyorsun" yazım yanlışını okuyan bi ben miyim yahu

ben olsam kesinlikle sevgilime söylerdim. öyle ikili oynamak yok. izin vermezdim yani

Nişanlın la konuş çok müdahele ettirme evlenirsen evine kendine hele ki yakından ev tutma derim ama evliliği de iyi düşün dış faktörler de çok onemli

Buna benzer birşey nişanlıyken benim başıma da geldi. Kv ve arkadaşı hep birlikte kahvaltı etmeye gittik birden masa donanınca kv bana bak şimdiki gelinler çok şanslı ana babalarının evinde tek çeşit peynir yiyip hava yapıyorlar dedi ( ki benim ailem onlara göre çok zengin) dedim kendime sus sakın birşey deme fırsat kolluyorlar. Bir saat sonra eşim yani o zamanlar nişanlım geldi. Bende gülerek laf arası hayatım o kadar şanslı bir insanım ki sizin gibi bir aileye düştüm annem kahvaltıda tek çeşit peynir yiyen ailelerin kızlarının çok havalı olduğundan bahsetti demekki annen beni çok seviyor ve havalı görmüyor dedim eşim mesajı aldı ve o oldu birdaha kv bana eşime inceden söylüyorum diye ses etmedi o konularda lafı biraz uzattım ama sana tavsiyem sende inceden toplum içinde aç konuyu bakalım tepkiler nasıl olacak ona göre bir yol çizersin sende

Teşekkür ederim tavsiyeler için

Cevap vermediğin için bu kadar eziyor sende cevap ver o zaman daha değerli olursun anlayacağı dil onun sizin gibi naif birinin dilini anlamıyor sizde laflarınızla iğneleyici konuşun ona tam hitap etmeden fakat içerikli olarak onu taşa tutun o Zaman anlar hatasını

O kv şansına küssünki oğlu seni sevmiş canım.
Gül geç oda kızgın yerine buz sürsün

evlenene kadar çeneni tutt sonra bırak gitsinn şaka tabi ki Allh kolaylık versin böyle kadınla

Valla erkek anneleri nde zaten nedense ya kız ailesinin yanında yada kızın yanında çıkıyor bende anlam veremiyorum bi sevgi gösterileri falan mesafeliydim bende daha da mesafe koydum en iyisi bu zaten dosyayı bırakın mi diyo ben bekliyorum seni diyip kendimi bi yere biraktiriyorum dosyayı bırakıp geliyo en güzeli :))

Arada sende laf sokustur ama saygı yi da bozmadan sessiz sanıp iyice ezecek belliki

Bence araya mesafe koy esine de hicbir sey belli etme. Ve oglumun parasini yiyosun ne dmeek o para aeninle esinin parasi dugune kadar dilini isir sus dugunden sonra tum yaptiklarini bi arkadadinin kayinvalidesk yapmis gibi anlat laf sok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…