Bizim bir x teyze vardi. Geliniyle oglunu ayirdi o kizin laneti hicc ustunden gitmedi. Evleri yandi, borç icindeler. Kadini en son akil hastanesine kapattilar yazikk eski gelini hakkini helal etmemis. Kadin o günden beri böyle diye de eklerdim
Gorumce icin de gecerli mi buhiç bir erkek annesine laf sokulmasını kötü söz söylenmesini kabul edemez
annesi hatalı dahi olsa bunun üstü kapatacak ve annesini koruyacak açıklar arar
o sebebten annen bunu dedi, annen bana bunu yaptı annen böyle şöyle demeniz asla size yarar sağlamaz
kv ile her zaman bir savaş içindesiniz ve büyük olaylar olmadıkca eşiniz - nişanlınız koruyuculuğunuzu tam anlamıyla yapmaz, yapamaz.
sizin kalkanınız sizsiniz bu yüzden bunu doğru kullanmayı zamanla öğrenirsiniz
ya bu deveyi güseceksin ya bu diyardan gideceksin, iki laf sokma için gidilmeyeceğine göre
o deveyi güdmeyi öğreneceksiniz bunu yaparken eşinize sık sık şikayette bulunmayın anlamazlar
yani benim evliliğimde bu böyle :)
Daha yenisin buralarda 1 ay olmus kayit olaliahhhh keske bunlar benim aklima gelseydiyaaa
cuk diye otururdu
bravo sana benim hic aklima gelmedi
Gorumce icin de gecerli mi bu
Valla ben hic aman kv iyi niyetinden demiş diyemiycem. Gayet de laf sokmağa çalışmış. Bence buna izin vermeyin. Mesela şöyle diyebilirdiniz " ay şimdiki gelinler de bi değişik kaynanasini eve almayan hatta evden kovanlar hakaret edenler var, ben bunu yapmıyorum " gibisinden biseyler diyebilirsiniz. Onun dediği şey üzerinden yururseniz anlar o da kirildiginizi . bu tarz insanlar karşılarında susuldukca cesaret alır. Ne çok saygisizlasin ne de kibarliktan kirilin. Zekice cevaplar verin ki laf yetistiremeyecegini anlasin. Büyük önce büyüklüğünü bilecek biz de ona gore saygı sevgi gostericez.Bir cok arkadasin yasadigi bir durum belki ama bana fazla geliyor, canimi cok sıkıyor her seferinde ne yapmam gerektigini kestiremiyorum.. Sevgiyle yaklastim deger verdim karsiliginda dislandim ve bana laf sokmasini seyrettim hep, bu arada nisanliyim.
Bende kendimce arama mesafe koyarak cozum buldum ama sonucta illa ki gorustugumuz oluyor, bugun mesela biz nisanlimla bulusmustuk arabada bir dosya kalmis arayip onu istediler, 5dk goruscez derken hadi size iskender ismarlayayim dedi nisanlimin babasi nisanlimda bana sormadan tamam dedi oturduk..
Kayinvalide hadi beraber lavaboya gidelim dedi bana gittim, gitmez olsaydim
22 ocakta yildonumumuzdu nisanlim altin yuzuk hediye etmisti bana diyor ki daha lavaboya varmadan oglum pek zevkli yuzugun goze carpiyor, cocugum altina bogdu seni daha simdiden(oyle bir durum yok aslinda), simdiki kizlar uyanik hersey aldiriyorlar kendilerine dedi o an sok ile devamini duyamadim resmen paramin oglunu yiyorsun demek istedi,, ben sok oldum dilim tutuldu adeta
Sonra lavaboda diyor ki simdi kaynanalar istemedikleri gelinleri aldirmiyor biraktiriyorlar ogullarina, ben gelini istemesem bile istemiyorum oglum birak demem madem oglum sevmis hic istemesemde ses etmem napayim diyor (yani resmen seni istemiyorum ama ses cikartmiyorum demek istedi bana) ben yine sok oldum birsey diyemedim kalakaldim
Kisacasi 5 dk lavaboya gidip gelince benim ustumden kaynar sular dokuldu yine, hep boyle yapiyor bende her seferinde birdaha agzinin payini vericem diyorum ama sok oluyorum sesim cikmiyor adeta
Yemek masasinda ben yokmusum gibi davranip nisanlima begendin mi oglum, bir porsiyon daha yermisin oglumlari hic anlatmiyorum bile ben yokum o masada bana sorulmasi gerekmez ona gore, kayinpederim sorup etti sagolsun
Zorla kendinden nefret ettiriyor, iyi niyetimi iyice bitirdi artik
Sizce ben bu kadina cevap vermelimiyim yoksa boyle dut yemis bulbul gibi susmalimiyim?
Iftira degil ki, sizin abi de kotuymus gozu kapali esine inanmayip her noktada ailesini hakli gorecekse gelinin isi var..valla görümcem yok 3 kayınım var hepside bekar, daha bana laf sokmadılar aram iyi onlarla
ama şöyle düşünüyorum abim bekar ama onu azcık tanıyorsam gözüyle görmediği sürece asla eşine ezdirmez bizi
asla inanmaz gibime geliyor ama tabi kız milleti onu kendine deli divane ederse bilemem
Iftira degil ki, sizin abi de kotuymus gozu kapali esine inanmayip her noktada ailesini hakli gorecekse gelinin isi var..
mesele iftira değil yanlış anlaşılma alınma gücünme her ne ise erkeğin ailesine bakışı ile kadının ailesine bakışı farklıdır
ben kocama önce oğlum - sen sonra aileler gelir diyorum, o bana olmaz bu doğru değil diyor
abim 12 yaşından beri avrupada babamla yaşıyor ve su an 33 yaşında sanırım arada ki yollardan dolayı bize düşkün
ama sevgilisine azcık kötü ve azarlamalı konuşsa uyarıyorum empati kurmasını sağlıyorum ama erkek dediğim gibi
hemen anlamazlar siz sabırla anlatacaksınız
Teşekkür ederim tavsiyeler içinher kv huyu başkadır ama bizimki oğlunu ana kuzusu büyütmüş
ve laf sokmayı büyüklenmeyi çok sever, eğer onu kızdıracak, direk bişy söylersen bunu
önce eşimi doldurur ve bi yandan aşırı surat asarak, küserek, sessizliği ile sana tepksizliği ile çıkartır
kocan da anacı yufka yürekli ise haklı da olsan senin geri adım atmanı bekler ve de telkinde bulunur
o sebebten en güzeli gülerek laf sokmak yada kocanız yok ise dik bakarak belli etmek ,
gerisi senle kocanın arasını açar
Hakediyorlar amaResmen korku filmi hahahaaa..
Cevap vermediğin için bu kadar eziyor sende cevap ver o zaman daha değerli olursun anlayacağı dil onun sizin gibi naif birinin dilini anlamıyor sizde laflarınızla iğneleyici konuşun ona tam hitap etmeden fakat içerikli olarak onu taşa tutun o Zaman anlar hatasınıBir cok arkadasin yasadigi bir durum belki ama bana fazla geliyor, canimi cok sıkıyor her seferinde ne yapmam gerektigini kestiremiyorum.. Sevgiyle yaklastim deger verdim karsiliginda dislandim ve bana laf sokmasini seyrettim hep, bu arada nisanliyim.
Bende kendimce arama mesafe koyarak cozum buldum ama sonucta illa ki gorustugumuz oluyor, bugun mesela biz nisanlimla bulusmustuk arabada bir dosya kalmis arayip onu istediler, 5dk goruscez derken hadi size iskender ismarlayayim dedi nisanlimin babasi nisanlimda bana sormadan tamam dedi oturduk..
22 ocakta yildonumumuzdu nisanlim altin yuzuk hediye etmisti bana diyor ki daha lavaboya varmadan oglum pek zevkli yuzugun goze carpiyor, cocugum altina bogdu seni daha simdiden(oyle bir durum yok aslinda), simdiki kizlar uyanik hersey aldiriyorlar kendilerine dedi o an sok ile devamini duyamadim resmen paramin oglunu yiyorsun demek istedi,, ben sok oldum dilim tutuldu adeta
Sonra lavaboda diyor ki simdi kaynanalar istemedikleri gelinleri aldirmiyor biraktiriyorlar ogullarina, ben gelini istemesem bile istemiyorum oglum birak demem madem oglum sevmis hic istemesemde ses etmem napayim diyor (yani resmen seni istemiyorum ama ses cikartmiyorum demek istedi bana) ben yine sok oldum birsey diyemedim kalakaldim
Kisacasi 5 dk lavaboya gidip gelince benim ustumden kaynar sular dokuldu yine, hep boyle yapiyor bende her seferinde birdaha agzinin payini vericem diyorum ama sok oluyorum sesim cikmiyor adeta
Yemek masasinda ben yokmusum gibi davranip nisanlima begendin mi oglum, bir porsiyon daha yermisin oglumlari hic anlatmiyorum bile ben yokum o masada bana sorulmasi gerekmez ona gore, kayinpederim sorup etti sagolsun
Sizce ben bu kadina cevap vermelimiyim yoksa boyle dut yemis bulbul gibi susmalimiyim?
Valla erkek anneleri nde zaten nedense ya kız ailesinin yanında yada kızın yanında çıkıyor bende anlam veremiyorum bi sevgi gösterileri falan mesafeliydim bende daha da mesafe koydum en iyisi bu zaten dosyayı bırakın mi diyo ben bekliyorum seni diyip kendimi bi yere biraktiriyorum dosyayı bırakıp geliyo en güzeli :))Bir cok arkadasin yasadigi bir durum belki ama bana fazla geliyor, canimi cok sıkıyor her seferinde ne yapmam gerektigini kestiremiyorum.. Sevgiyle yaklastim deger verdim karsiliginda dislandim ve bana laf sokmasini seyrettim hep, bu arada nisanliyim.
Bir cok arkadasin yasadigi bir durum belki ama bana fseninleşininparasir, canimi cok sıkıyor her seferinde ne yapmam gerektigini kestiremiyorum.. Sevgiyle yaklastim deger verdim karsiliginda dislandim ve bana laf sokmasini seyrettim hep, bu arada nisanliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?