Bu fitne ficür kaynanalarin soyu ne zaman tükenecek. Iki ucu .oklu degnek. Cevap versen cazgir gelin olursun vermesen ezilirsin kendini kotu hissedersin. Insan bu durumlarda sok olmaz da ne olur. G.tu yiyorsa oglunun yaninda dese ya bunlari. Ben olsam bir ses kayit cihazi alirdim ne diyorsa kaydederdim. Sonra ogluna dinletirdim. Tabi oglan anaciysa suclu duruma dusme ihtimali de var. O yuzden fevri davranmamak lazim. Kadinin amaci kiskirtmak belli. Inceden inceden laf sok olmadi. Ne kadar susarsan o kadar tepene cikacak cinsten.
Evlenince yakın mi oturacaksiniz peki eğer yakın oturma durumunuz varsa sakin buna yanasmayin uzak olmak en güzelicanim bu sadece bugun olan bir durum
keske bundan ibaret olsa
bu ilk degil son degil
deli ediyor beni
Şöyle de o zaman ya ne kötü gelinler var kvlerine laf sokuyor de mesela. Yani onun sana yaptigini sen ona yapne diyebilirdim ki canim
annen kizlar erkeklerin parasini yiyor dedi bana sen hediye aldigin icin diye mi ..
veya ben ogluma sevmesemde alma demem dedi desem anne melek olacak ovulecek
Şöyle de o zaman ya ne kötü gelinler var kvlerine laf sokuyor de mesela. Yani onun sana yaptigini sen ona yap
Alttan alta laf sokarsan aglayamaz ha direkt soylersen sen kötü olursun. Aslinda nisanlinin yaninda kiskirtip sana laf sokmasini saglasan sonra sen magdur rolüne girsen on numara olur;-)kayit iyi fikirmis ama birdahaki sefere onu rezil etmeyi hayal ediyorum bu seferde kesin aglar duygu somurusu yapar
Allahim bu kadinla ne yapicam bilmem
TeşekkürlerSana ihtiyacim yok demissin kisaca iyi olmuş;-)
Alttan alta laf sokarsan aglayamaz ha direkt soylersen sen kötü olursun. Aslinda nisanlinin yaninda kiskirtip sana laf sokmasini saglasan sonra sen magdur rolüne girsen on numara olur;-)
Bazi kvlerde çok patavatsiz de;-) nisanlin yaninda yoksa istedigini de ama nisanlin yanindayken direkt bir şey dersen sen kötü olursun. Bir de kv nin açığını yakalarsan onun üstüne oynayabilirsin. Mesela kilo ile ilgili takintisi varsa onunla ilgili laf sok. Yani zayıf noktasini bul;-)ay sen ne patavatsizsin oyle anneeee desem
Oyle bir hata yapma canim. Rezil edicem derken rezil olursun. Akilli davran. Bunlar bizi sulu goturur susuz getirir. Sen daha uyanik ol. Hatta bazen salaga yatmak en iyisi. Mesela sana laf soktu ya. Haklisin annecim oglun bana prensesler gibi bakiyor de gul. Kudursun hasbam.kayit iyi fikirmis ama birdahaki sefere onu rezil etmeyi hayal ediyorum bu seferde kesin aglar duygu somurusu yapar
Allahim bu kadinla ne yapicam bilmem
Sen şah mat yapmissin bacim;-)- peki o ne dedi
- ben senin düşmanınmıyım neden bana bişy aldırmıyorsun dedi,
aaaa estafurullah o nasıl yaa ama 2 haftam kaldı o yüzden eksik kalmadı
ama isterseniz içinize sinen bişyyler alın dedim, oğlunu istedi oda bi kaç parça hediye elbse alacaksan al dedi
tlf kapatınca bana rahatca söz hakkı doğuyur ve koca bişy diyemiyor neden ?
anası hatalı gördü duydu
Tesekkur ederim tatlim amin insallahBazi kvlerde çok patavatsiz de;-) nisanlin yaninda yoksa istedigini de ama nisanlin yanindayken direkt bir şey dersen sen kötü olursun. Bir de kv nin açığını yakalarsan onun üstüne oynayabilirsin. Mesela kilo ile ilgili takintisi varsa onunla ilgili laf sok. Yani zayıf noktasini bul;-)
Demek istedigim bu. Yani nisanlinin yaninda magduru sessizi oyna amaa kv ile yalnız kalincaa icindekileri alttan altta laf sokarak söyle;-)Oyle bir hata yapma canim. Rezil edicem derken rezil olursun. Akilli davran. Bunlar bizi sulu goturur susuz getirir. Sen daha uyanik ol. Hatta bazen salaga yatmak en iyisi. Mesela sana laf soktu ya. Haklisin annecim oglun bana prensesler gibi bakiyor de gul. Kudursun hasbam.
Ben de öyle derdim ta ki bu forumu kesfedene kadar. Nasıl kaynanalar var. Uyanik olmak lazim.Tesekkur ederim tatlim amin insallah
keske boyle seylere gerek kalmasa
sanki ben buyugum o kucuk, ne gerek var bu tarz seylere yaa
Sen şah mat yapmissin bacim;-)
"Dogrudur anne saolsun pek bir gonlu boldur X'in hediyesiz birakmaz hic..
Allah var guzel yetistirmissin" diye de eklerdim sanirim
Masaya donunce de "Bak hayatim annen bana aldigin yuzugu cok begenmis altina boguyor seni oglum diyor "derdim mesela..
O saatten sonra bu kiz ne desem yetistirecek oglana belli ki der daha dikkatli laf sokardi
Obur konuda da "Ayyy sevgisine sahip cikamamislar mi yazik onlara ayy ne kotu onlar sevmemis demek ki..
Sevenleri ayirmak da ne buyuk gunah zatenn"
Benim aklima bunlar geldi
Bizim bir x teyze vardi. Geliniyle oglunu ayirdi o kizin laneti hicc ustunden gitmedi. Evleri yandi, borç icindeler. Kadini en son akil hastanesine kapattilar yazikk eski gelini hakkini helal etmemis. Kadin o günden beri böyle diye de eklerdim"Dogrudur anne saolsun pek bir gonlu boldur X'in hediyesiz birakmaz hic..
Allah var guzel yetistirmissin" diye de eklerdim sanirim
Masaya donunce de "Bak hayatim annen bana aldigin yuzugu cok begenmis altina boguyor seni oglum diyor "derdim mesela..
O saatten sonra bu kiz ne desem yetistirecek oglana belli ki der daha dikkatli laf sokardi
Obur konuda da "Ayyy sevgisine sahip cikamamislar mi yazik onlara ayy ne kotu onlar sevmemis demek ki..
Sevenleri ayirmak da ne buyuk gunah zatenn"
Benim aklima bunlar geldi
Alttan alta laf sokacagiz yani;-)hiç bir erkek annesine laf sokulmasını kötü söz söylenmesini kabul edemez
annesi hatalı dahi olsa bunun üstü kapatacak ve annesini koruyacak açıklar arar
o sebebten annen bunu dedi, annen bana bunu yaptı annen böyle şöyle demeniz asla size yarar sağlamaz
kv ile her zaman bir savaş içindesiniz ve büyük olaylar olmadıkca eşiniz - nişanlınız koruyuculuğunuzu tam anlamıyla yapmaz, yapamaz.
sizin kalkanınız sizsiniz bu yüzden bunu doğru kullanmayı zamanla öğrenirsiniz
ya bu deveyi güseceksin ya bu diyardan gideceksin, iki laf sokma için gidilmeyeceğine göre
o deveyi güdmeyi öğreneceksiniz bunu yaparken eşinize sık sık şikayette bulunmayın anlamazlar
yani benim evliliğimde bu böyle :)
Alttan alta laf sokacagiz yani;-)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?