- Konu Sahibi MelisaMelisa
-
Ufak bir ayrıntı bu kapı sonradan yapılmamış önceden varmış.
İşte budurkafamçokkarıştıdelikafadulden:1shok:valla biz millet olarak çok zekiyiz bu konularda al işte vatandaş apt.
apt.a köprü yapmışş
kafamçokkarıştı
valla biz millet olarak çok zekiyiz bu konularda al işte vatandaş apt.
apt.a köprü yapmışş
kafamçokkarıştı
Konu sahibi arkadaşım,sen bu evliliğe ne yazıkki baştan kabul ederek 1-0 başlamışın....
Ailenin yanına döndüğünde eşin ve ailesi sana yine 2 seçenek sunmuş,ya ayrıl git yada kapı işini unut..
Sen kapı işini sineye çekince durum 2-0 olmuş.....
Eşinde bu konunun açılmaması için seni ciddi şekilde uyarmış....
Pekiii sen kendi adına neler yaptın???
İlla kavga gürültü şart değil,soğuk durabilirsin,her daim üzgün,mutsuz görünebilirsin eşine....
Kayınvalidene tavır alabilirsin,yani aaaa olmazki bu kadarda vs.gibi...
Üstelik oraya giderken tel.aç müsaitmisiniz size geçeceğim de:1shok:kaydirigubbakcemile3 Sonrada dış kapıdan zile basıp geçkaydirigubbakcemile3
Evinede aynı şekilde dış kapıdan gel-tatlicadiarzu-
Ve bu hareketten ne tepki alırsan al,asla asla yılmadan usanmadan devam ettir.....
Gece gündüz evin içinde görünce çığlık at,ödümü patlattın anne de:sm_cool::roflol:
O kapıyı asla asla kullanmakötükedihüso
Önemli olan herkesin sınırlarını bilmesi,size, özel yaşama saygı duyması....
Sonuç olarak duvarda ördürsen, üst katada taşınsan(merdiven kesin yaptırır evin içinden)
önemli olan size saygı duyabilmesi....
Ama sen tavrını koyarsan o kapı ardına kadar açıkta olsa, girmesi biraz zor olur gibime geliyor...
kafamçokkarıştı
Soylediklerinize kendı hayatım adına degıl ama yakınlarımın hayatı adına katılıyorum.Ama bu tıp durumda kişilik gelısımı cok onemlı.Benım kız kardesım de aynen sizin soyledıgıniz gıbı altlı ustlu oturuyor.Hıc bı sorun yasamadıkları gıbı bır suru de artı yonlerı oluyor.Annemlerde erkek kardesım ve esı ıle altlı ustlu oturuyor.Onlarda da sıkayet degıl bır suru artı yon goruyorum.Bunlar sadece benım gozlemlerım de degıl kendılerı de bunu dıle getırır hep.Ama soyledım ya kişilik gelısımıyle ılgılı bırsey.Sız sıketcı olmayabılırsınız,kardesım de olmuyo,gelınımız de olmuyo.Bana gore sız ve sızın gıbı ınsanların karsınıza cıkanlar kişilik bakımından gelısmıs ınsanlar.Muhtemelen hıc bı zaman hıc olmadık bı zamanda cat kapı gelenınız olmadı.Yaklasık ıkı yıl bende bu sekılde yasadım.Assagı ıle yukarı arasında merdıvenle.Ama ne zaman işim olsa hıc kımse gelmezdı takı supurgenın sesı kesılene kadar.Yorgunlukdan az uzansam amanınnn basımda kaynana.Dusdan cıkarım cocukmu uyandı dıe kapısı kapalı odaya dalar(!)Bu bahsettıgım de kişiliği gelısememıs karsısındakıne duyulması gereken saygıdan bı haber ınsanlar.Siz ve sizin gıbı bu konuda sanslı ınsanlar da emınım vardır.Umarım bu konuda herkezde bı parca da olsa sans olur da hayatın hıcbıryerınde bu tip sorunları olan kadınlar olmaz.
Sevgıler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?