- Konu Sahibi MelisaMelisa
-
sakın sen kaynananın üst katına çıktığında bu kadın senin evin betonunu deldirip, yukarıya merdiven dayamasın?:1shok:
Valla en ıyı fıkır oldugun evde kalmaya devam edersen bırak kapı hep acık kalsın.Ust kata cıkarsan bırak tavanı delsın.yapsın ortaya bı merdıven.Sende evde hep uygunsuz gez.E bunlarda bu kadar dusuncesız degıl ya.1 olur 2 olur derler herhalde artık en ıyısı kapıdan gıdelım dıye.Yada tam tersı olur amanın bızım gelıne noluyo boyleeee en ıyısı sureklı yanında olalım dırek yanlarına tasınalım.İşde bu tavsıye sonrası ılkı olursa yasadın demek ama ıkıncısı olursa benı tanımıyosun bu fıkrı ben vermedım hatta bu msj 2. olursa kendı kendını ımha edecekkkkk
canım ben olsam eşim işteyken ve kayınvalidem evde yokken usta çağırır oraya duvarı ördürürdüm.bu çok büyük sorun olucaksa kilidini değiştirir anahtarınıda yok ederdim.ama durumun çok zor.ne olur o kapı ordan kalksada herkes rahatına baksa.anlamıyorum ben bu insanları ya ne yararı var o kapının.bitanem sen tatlı dille cilveyle kocanı ikna et mesela romantik sürprizler hazırla ve yakalanma korkusu hissettir ona ki oda rahatsız olsun o kapıdan.allah kolaylık versin sana bu saçmalık karşısında
Benim kayınvalideminde yan dairesi bi ara satılıkdı. Tutturdu evinizi satın burayı alın diye. Bide ortak duvar kısmında mutfak var, mutfağıda ufaktır kayınvalidemin. Bana demiştiki duvarı kırdırıp mutfaklarıda birleştiririz hem ortada kapı olur hemde mutfaklar geniş olur demişti Çok üzgünüm çoook :mymeka: kötükedihüso
Yani bende kendi kayınvalidemi bu konularda tek sanıyodum, bi eşi daha yoktur sanıyodum ama yanılmışım.
Bence evinden memnunsan ve başka bir semte yada sokağa taşınma imkanın yoksa üst katada çıkma derim. Ama o duvar konusunda mutlaka eşini ikna et. Madem eşin üst katı alma konusunda seni kırmıyorsa bir duvar ördürmeyede ikna edersin gibime geliyor.
Ama yine olmaz dersen SÜPERRRR bi fikrim var.
Kayınvaliden hangi hayvandan korkuyorsa mesela hamster fare olabilir. Yada bir köpek yada kedi. Sonra gece yolla onun dairesine açık kapıdan bakalım nolucak. Belki pes eder bu şekilde kendisi ister duvar ördürtmeyi :lepi:
Konu ne kadar yorum almış ilgimi çekti.
Bende kayınvalidemlerle altlıüstlü oturuyorum. Evimiz bahçeli ve müstakil
onların bizde, bizimde onlarda anahtarlarımız var. örneğin gündüzleri kapı
kilitlemiyoruz. Kayınvalidem bize bende oraya habersiz girip çıkıyoruz.
Hatta benim kayınvalidemin kayınvalidesi de var altkatta. Canı sıkılınca
bize gelir; gelin ne yapıyorsun merak ettim der. Bunlar beni rahatsız etmeyen
şeyler ,belki bakış açısı bilmem ama. Şimdi okudukça yorumları ben de şaşırdım.
Neden eşimizin ailesini aile gibi göremiyoruz ki...Birlik olmak yerine; hep taraf olarak
görüyoruz. Şimdiye kadar hiç mi sorun yaşamadım? kayınvalidemle elbette çok oldu.
Ama gerektiğinde ben konuştum o sorunu, eşim değil. Çünkü muhatabı bendim.
Kendi aramızda çözebileceğimiz şeyleri eşlere yansıtmamak gerektiğini düşünürüm.
Hem arkadaş baştan zaten biliyormuş o kapıyı ve kabul etmiş bir şekilde.
Bende merak ettim çok uygunsuz saatlerdemi geliniyor, geldiğinde problemmi çıkarıyor.
Ancak bence bu konularda en doğrusu sorun kimnleyse onunla çözüm aramak.
Sonuçta bizler taraf oluyor ve araya tarafsız birini koyuyoruz. Onun işi bu durumda
her ikisinden daha zor. Benim fikrim bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?