- Konu Sahibi MelisaMelisa
-
Sevgili Kazen, herşeyi bir kenara bırakalım da, yani sütten çıkmış ak kaşık olan gelin midir, kayınvalide midir, yoksa erkek kişi midir? Bunu koyalım bir kenara da..
Yani ; bu nasıl erkekse lafından sonra eşinizin yüzüne nasıl bakacaksınız demişsiniz.
Annesi karısına, çirkefin teki dedikten sonra, hiçbir şekilde annesini uyarmayan bir erkek, dönüp de karsının yüzüne nasıl bakıyorsa, ''bu nasıl erkek'' diyen kadın da kocasının yüzüne aynen o şekilde bakar..Yapacak birşey yok bu saatten sonra..
Bu da benim fikrim..
Yaparmı yapar valla -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-
Aslında Turk Medenı Kanununda bı yasa olmalı.
Gelınler kayınvalıdelerı ıle aynı apt.da aynı sokak da ve bunun gıbı yakın mesafeler ıceren yerlerde yasayamaz.(Bende aynı sokakda yasayanlardanım da :dilcikar:)
Sevgili Kazen, herşeyi bir kenara bırakalım da, yani sütten çıkmış ak kaşık olan gelin midir, kayınvalide midir, yoksa erkek kişi midir? Bunu koyalım bir kenara da..
Yani ; bu nasıl erkekse lafından sonra eşinizin yüzüne nasıl bakacaksınız demişsiniz.
Annesi karısına, çirkefin teki dedikten sonra, hiçbir şekilde annesini uyarmayan bir erkek, dönüp de karsının yüzüne nasıl bakıyorsa, ''bu nasıl erkek'' diyen kadın da kocasının yüzüne aynen o şekilde bakar..Yapacak birşey yok bu saatten sonra..
Bu da benim fikrim..
Evet sorun burada zaten teyze biraz anlayışsız diyelim (tek taraflı dinledik) Eve gelip ne yapıyor ? Bu ayrıntı yok ! Gelip 10 saat oturuyor mu ? Eve geliyorda hangi saatte geliyor ve ne yapıyor ? Oğlu evdeyken mi geliyor ?
işte böyle....
allah aşkına göya hata bulmuşta sıralıyomuş ya sen işi inada dökmüş gidiyosun
kadın bunalmış care arıyo neler yazıyosun senin ilgi alanına baksana aman bayan muhabbeti ben girmiyim dicene kaynana gibi laf yarışına giriyosun desene ilerde gelinin olunca kaynanalık yaparsın
offffffffffffff yeterince doluyum
aay hala mı yorum yapıyorsunuz kazen bey????
anlaşıldığına göre çoook yaralısınz....
ne oldu siz hayatınızda bu kadar mı bayanlarla sorunlar yaşadınız ki, bayanlara duyarsızlaştınız ki bu kadar dert edindiniz konu sahibinin sorununu????
ne yani biri şöyle başlık açsa "kayınvalidem hişşştt el kızı gel ayağımı yıka dedi... ben de havalara uçtum mutluluktan" falan dese mutlu olacaksınız sanırım.......
bırakın biz bayanları baş başa....
biz doğrusunu biliriz........
en azından olaylara "espr ile yaklaşıyorum,,,,,," gbi görüşler belrtip yorum yapmayız.......
sakın sen kaynananın üst katına çıktığında bu kadın senin evin betonunu deldirip, yukarıya merdiven dayamasın?:1shok:
sitenin sahibi admini ama aynı zamanda bir üyesi değilmi istediği gibi yorum yapma hakkına sahip zaten sıksık yorum yapmadığı için yadırgadınız hep yorum yapsa alışırdınız
Aynen öyle:)):roflol::roflol::roflol::roflol:En iyi kaynana ölü kaynana daha da iyisi zenginken ölen kaynana....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?