- Konu Sahibi MelisaMelisa
kazenin kaynana olma ihtimali söz konusu değil. o kayınpeder olacak...................
ölemiymiş ee neşi varmış aramızda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kazenin kaynana olma ihtimali söz konusu değil. o kayınpeder olacak...................
bekara karı boşama ... bekarsın sen daha kaynana darbesi yememişsin benimde annem var ben valideden ne bakliyosanm annemde aynısı olucak ve bende ilerde allahım bana nasıp etsn asla sanada gelince bekarsın daha neyin ne oldugunu bilmeden yargısız infaz bu arada büyük konuşma bende senin gibi düşünürdüm beni hergün aglatan valide yüzünden eşimden tokat yiyen biri olarak napyım ödüllendiriyimmi bu konu cok hassa bı konu ya nasıl böyle rahat olabiliyosunuz desene gelecegin kötü kaynanasısın vallahi kırılma ama benim kaynana gibi kaynana versinde ders alda gelinine kötülük yapma gelinin olaacak kişiyi düşündügümden dedm bunu
ya nasıl bi laf ya saten başlık acan kız yardım beklerken 3 gündür eşim ve ben annesi yüzünden huzurumz kalmadı ve sen çıkmış sanki karşımda validem var lütfeeeeeeeeeeeen arkadışın deri ona yeter tatmamissın yorum yapma bari
pardon bu kazen hakkında bişe bilmiyorum anlatırmısınız
pardon bu kazen hakkında bişe bilmiyorum anlatırmısınız
Hahahaha hala haince planlara devam kız sen versene adresini bana gelip kaynana ben taktik vereceğim (konu sahibine yazıyorum).
Sen üst kata taşın oraya iç merdiven yaptırmayan kazen ne olsun...
Bazılarınız biliyor ben kayınvalidemin yan apartmanında oturuyorum. Apartmanlar bitişik. Kayınvalide zamanında kendi yatak odasından benim evimin mutfağına kapı açmış. ben bu şekilde evlenmeyi kabul ettim. ama sonra çok pişman oldum. ama kapıyı kapattıramadım. yani evimin içinde kayınvalidenin sürekli gelip gittiği, sabah, gece farketmeden. bir kapı var. eşimle çok kavga ettik ama nuh dedi peygamber demedi ve biz kapıyı kapattıramadık. Evimi istediğim gibi döşedim.Halada çok beğenirim. Bütün odalar kocaman. ama o kapı. ne doğrudüzgün misafir çağırabiliyorum. ne de ailem gelebiliyor. her neyse kayınvalidenin apartmanında üst kat satılık. eşime alalım dedim. itiraz etmedi. şaşırdım ama kimse bişey demedi. evi gördük. çok küçük ve güzel değil. bende beğenmedim ama sırf bu kapıdan kurtulup artık sadece kendime ait bir ev istediğim için alınmasını çok istiyorum. ama kararda veremiyorum. Onlardan bir nebzede olsa krtulacağım. en azından kapıyı çalmadan gelemeyecekler. ama otorduğum evde dört dörtlük. eşime biraz ısrar etsem ok diyecek.hayati bir karar benim için. çünkü başka bir yerden ev almamıza asla izin vermezler . ne olur yardım. sizce ne yapayım???
yukarı da tasınsan bu kadının huyu değişmez merdıven çıkarır anahtarını alır bişey yapar bence..
neden bi kayınvalide için kullanışlı evden küçük eve geceyım ki
kapına kilit koyacaksın giremeyecek mirmirmirmir
gece de mi açık o kapı yahu
sırnaşık şey delikafaduldendelikafadulden
1 - ayyy kazen ve sinem25 in muhabbetine koptum bunu önce söylemek isterim...
2 - konuyu açan arkadaş bayaadır yok sesi çıkmıyor biz burda hariçten gazel okuyo gibi oluyoruz..
3 - Sanırım şimdiye kadar eşine de bu konudaki rahatsızlığını dile getirmiştir. Eşinde bu konuda yürek yoksa önce kilit takar o kapıya sonra da ördürür birine ya da kendi örer koy tuğlaları üstüste araya da harç bi mahvet orayı kocan düzgün yaptırmak zorunda kalsın... Kimse kimsenin evine karışamaz.. Ben olsan evde sürekli çıplak dolaşırım kaynana girip görür belki utanır diye ilk yakalandığım gün kilidi koyarım o kapıya ertesi günde ördürürüm orayı.. Ne eşe ne de kaynanaya taviz verdirilecek bir konu değildir bu..
Ay hala gülüyorum -kazen kim? - site sahibi :1shok:
pardonda böyle ciddi bi konda gülmek nasıl içinden geeliyor anlayamıyorum kazen kim bilmiyorum demek çokmu komik bi durum acaaba hala anlayamadım