Kayınvalideme anneler gününde hediye almalı mıyım?

meleklerinsozu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2025
21
9
3
Daha evlenmedik, nişanlıyız. Düğünümüz 1 ay sonra olacak. Kayınvalideme henüz anne demiyorum. Adını söyleyip teyze diye hitap ediyorum. Sizli bizli konuşuyorum, sen de demiyorum. Sizce anneler gününde hediye almama gerek var mı yoksa sadece arayıp sesli kutlasam yeter mi, veya mesaj mı atayım sizce?

Hediye almanıza gerek yok. Arayıp, kutlayabilirsiniz.

1 ay sonra düğününüz olacak sevdiğiniz adamın annesine anne diye hitap ederek en güzel anneler günü hediyesini vermiş olursunuz.

Ömür billah lafı edilecegıne 1 Çiçek alıverin kutlayın konu kapansın . Yoksa dillenir durur artık bu mevzu az çok tanımışsınızdır kv yi .

nişanlınız annenize hediye almış mı :)

Nişanlı iseniz bizahmet alın bir çiçek. Nişanlıniz da annenize X Teyze diye mi hitap ediyor ve o annenize hediye alacak mı?

Bence alin dugununuze 1 ay kalmis.
Ben x hanim diye hitap ediyordumesime demisti bari teyze desin. ( bizim kulturde hanim demek daha kibar ve hos oldugu icin aslinda demistim)
Sonrasinda annecigim diye direkt mesaj yazdim ve oyle de kaldi) amma anne deyerek siz ile konusuyorum. Esime ise dedim sen benim ebeveynlerime hanim ve bey duye hitap et cunki onlar oyle kabul ediyor ve hos buluyorlar. Oyle de devam ediyoruz) her kes mutlu her kes saygili ve arada sinir var. Kayinvalidem ise dunya tatlisi ve mukemmel bir insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…