• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınvalideme artık çıldıracağım!!!!!

7 aydır kvyi hastalık yada mecburi bi sebep olmadıkça aramıyorum.

( dedem öldü başın saolsun bile demedi halbuki ben kvnin dıdısına bisey olsa hep yanındaydım )

Hatta o ararsa ( o da mecburi sebepler dışında aramaz) asla ilk aramasında açmıyorum kafam estiğinde geri dönüyorum.
O da eşime şikayet ediyo Ece beni aramıyo hayırsız ben kötü insan mıyım.
Eşimde bana yükleniyo sonuç ? Yine aramıyorum bitti o günler.

Eşine söyliyceğin teksey annen bunu sana söyleyene kadar beni arasa o özlediği sesimi duysa olmaz mıydı?

Bu arama muhabbetine de ayrıca sinir olurum .Arar ya da aramaz .Zorla aratmanın ne alemi var .

Anlaşılıyor olsa sormazdım öyle değil mi? Ardınızdan atlı mı kovalıyordu nokta dahi koyamayacak kadar hızlı yazdınız?

Haftada bir arama günü yapın. Alışır zamanla kayınvalide de. Şu gün gelin arayacak der.
Atlı kovalıyormuş ama smileyleri eklemeye vakti olmuş konu sahibinin , noktalamaya gelince yok ama üzgün suratlar olmazsa olmaz Sephora lütfen.
Konu sahibi konunuzu anlayamadığım için fikir sahibi olup, yorum yapamıyorum üzgünüm.

Bu sitede, pek çok kullanıcı, dilbilgisi kurallarını geçin, noktalama işaretlerine bile kullanmıyor.. Gerçekten, hem gözlerimi yoruyor hem de ne demek istediklerini anlamakta zorlanıyorum. Ayrıca isyenin, istediği fontla, istediği renkle yazması bile bile karışıklık yaratırken, bir de üstüne noktalama işaretleri kullanılmaması gerçekten karışılık yaratıyor.

Atlı kovalıyormuş ama smileyleri eklemeye vakti olmuş konu sahibinin , noktalamaya gelince yok ama üzgün suratlar olmazsa olmaz Sephora lütfen.
Konu sahibi konunuzu anlayamadığım için fikir sahibi olup, yorum yapamıyorum üzgünüm.
ne üzüldüm bilemezsiniz yorum yapmamanıza

Bu sitede, pek çok kullanıcı, dilbilgisi kurallarını geçin, noktalama işaretlerine bile kullanmıyor.. Gerçekten, hem gözlerimi yoruyor hem de ne demek istediklerini anlamakta zorlanıyorum. Ayrıca isyenin, istediği fontla, istediği renkle yazması bile bile karışıklık yaratırken, bir de üstüne noktalama işaretleri kullanılmaması gerçekten karışılık yaratıyor.
Bu mesajınızdaki yazım yanlışlarınıza kendiniz bir bakar mısınız önce rica etsem...

haftada iki mi ben sadece bayramda seyranda ararım, aramız çok iyi sayılmaz, sizinde aranız iyi değilse öpsün başına koysun bence, bence kaynanaların bu beni neden aramıyosun geyikleri kesinlikle şişik ego kaynaklı, aslında gelinlere bayıldıklarından değil laf olsun

konu sahibi neden bu kadar agresif, burda fikir almak istiyor ama yorum yapanlari da sürekli tersliyor...
örnegin ben yurt disinda yasiyorum, e haliyle türkçe'ye, Türkiye'de yasayan bir insan kadar hakim degilim..
konu girisinde kv yaziyor ben bu kelimeyi inyore ettim, duru'nun yorumda ne anlama geldigini düsündüm..
hayir bu kadar sert çikmanin geregi yok insanlara, konu sahibi sinirli olabilir zamani dar olabilir, bu tarz konular paylasirken insan önce bir sakinlesir, anlatmak istediklerini düsünür...
bir yerde bu yorum yapan insanlarda, yogun ve çalisan insanlardir, deger verip konu'nu okuyorlar, zaman verip yorum yapiyorlar... lütfen biraz empati yapalim..
düzgün yazilsin, anlatilmak istenen mevzu düzgün aktarilsin, karsidaki insanlarda ona göre net fikirler paylassin...
arkadas! kayinvalidene olan öfkeni forumdaki diger bayanlardan çikarmana gerçekten gerek yok... burdaki insanlar, kendini dûzgün ifade etmeni istediler diye onlara tepki gösteremezsin...

sakin ol kv ye kocana sinirlenmissin evet ama arkadas kotu bisey dememis

ne üzüldüm bilemezsiniz yorum yapmamanıza
Üzülmelisiniz zaten.
Çok mu zor haklıya hakkını vermek.
Nedir yani bu öfke?
Siz bu kafayla daha çok konu açarsınız kv kv diye. Bu kadar agresif olmanızın anlamı yok. O smileyleri ekleyene kadar nokta, virgül vs koyun yani çok mu zor.
Ama bihaberseniz bunlardan bilemeyeceğim.

Bana da çalışıyorum yoğunum arayamıyorum saçma geliyor. İşteyken haftada bir öğle Arası arasanız bile yeter. Annenizi yoğunum diyerek iki haftada bi aramanız da garip geldi doğrusu. Bir de çok agresifsiniz. Böyle cevapları kayınvalidenize de veriyorsanız kadının beni aramıyor demesi de garip geldi. Bu konu tümden garip geldi ama

Back
X